07 / 08 / 2024

komşusunu getirene indirimli elektrik

komşusunu getirene indirimli elektrik

135 TL elektrik faturası ödeyen vatandaşın istediği şirketten alım yapabilmesi bu alanda faaliyet gösteren şirketleri yarışa soktu. Şirketler 'Komşunu abone yap prim kazan','10 bin TL fatura öde iPad kazan' 'gibi kampanyalar yapıyor.

Kiracılar aman dikkat! Komşusunu rahatsız eden kiracı evden çıkarılır mı?

Ev sahipleri ve kiracılar arasında süregelen sıkıntılar, anlaşmazlıklar gündemdeki yerini koruyor. Sıkıntı yaratan sorunlardan biri de bazı kiracılar komşuları için hayatı çekilmez hale sokabiliyorlar. 

Komşusunu rahatsız edenler dikkat! Hapis cezası alabilirsiniz!

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında komşu gürültüsünü kaleme aldı. Peki komşusunu rahatsız edene ceza verilir mi?

Kayseri'de arazi anlaşmazlığında komşusunu yaralayana para cezası!

Kayseri’de arsa anlaşmazlığı yaşadığı kavgada komşusu 62 yaşındaki Adem C.’ye şiddet uygulayan 63 yaşındaki Yusuf K'ya 2 bin TL para cezası verildi.

İmar barışından yararlanmak isteyen fırsatçı komşusunu şikayet etti!

İzmir Seferihisar'da  Muzaffer Ulusoy isimli vatandaş, kaçak 3 katlı binası için imar barışından usulsüz bir şekilde faydalanan komşusu hakkında şikayette bulundu

Sahra Işık komşusunu şikayet etti!

“Survivor” yarışmasıyla tanıdığımız oyuncu Sahra Işık Aybirdi, Çekmeköy Polis Karakolu’na gidip yan komşusuu şikayet etti.

Halil Sezai'nin oturduğu villa kiralığa çıkarıldı!

Tuzla'da 67 yaşındaki komşusunu darp eden şarkıcı Halil Sezai'nin oturduğu ev yeniden kiralığa çıkarıldı. Olaydan yaklaşık olarak  iki gün sonra villanın kapısına 'kiralık' yazısı asıldı.

Komşusunu rahatsız edene hapis ve para cezası!

Avukat Mehmet Aslan, "Komşusunu rahatsız edenleri, 2 bin liraya varan para, 1 yıla uzanan hapis cezası bekliyor" dedi.

İmar barışı için komşudan izin!

Türkiye'de birçok vatandaş imar barışı için sıraya girdi. Komşusunu imar barışına ikna edemeyen vatandaşlar ise mağdur olduğunu dile getiriyor. Yapı Kayıt Belgesi almak isteyen vatandaşlar duruma çözüm bulunmasını istedi.

Daire Kartal'da yepyeni bir ayrıcalık!

‘Daire Kartal’ projesinden konut sahibi olmak isteyenler, yeni hayata geçirilen ‘Konu Komşu Uygulaması’ ile hem komşusunu seçme hem de mevcut indirim imkanlarından yararlanıyor.

Suriye'nin yeniden inşası Türkiye'ye 150 milyar dolar kazandırır!

Suriye’de savaş sonrası dönemin hazırlıkları başladı. Ülkenin yeniden inşası için 180 milyar dolarlık bir yatırım öngörülüyor. Türk inşaat sektörü komşusunu yeniden ayağa kaldırmak için hazırlıklara şimdiden başlanmasını istiyor.

Nlogo'da 'Arkadaşını getir, taksidini sildir' kampanyası!

ÖZYURTLAR inşaat, Nlogo İstanbul projesi için ‘Komşunu getir, taksidini sildir' kampanyası düzenliyor. Bir komşusunu getirenin 2 taksidi siliniyor.

Parima'da peşinde indirimli seçeneklerle! 162 bin dolara!

Fiyatların 162 bin dolardan başlangıç gösterdiği Parima projesi kapsamında yer alan bağımsız üniteler için peşinde indirimli ödeme seçenekleri uygulanıyor. Projede toplam 223 bağımsız ünite yer alıyor.

HEP İstanbullular yeni yıl etkinliğinde yeni komşuları ile bir araya geldiler!

HEP İstanbullular yeni yıl etkinliğinde yeni komşuları ile bir araya geldi. Tekfen Emlak Geliştirme’nin hayata geçirdiği HEP İstanbul Projesi’nden daire sahibi olanlar, 2015 yılına sayılı günler kala bir araya geldi.

komşusunu getirene indirimli elektrik Haberi

komşusunu getirene indirimli elektrik



135 TL elektrik faturası ödeyen vatandaşın istediği şirketten alım yapabilmesi bu alanda faaliyet gösteren şirketleri yarışa soktu. Şirketler müşteri alabilmek için 'Komşunu abone yap prim kazan','10 bin TL fatura öde iPad kazan' 'İlk faturan bizden' gibi kampanyalar yapıyor.


EPDK tarafından 31 Ocak’tan itibaren yürürlüğe giren düzenleme doğrultusunda, elektrik faturaları 135 TL’yi aşan, yani 4500 kWh ve üstü elektrik harcayan kullanıcılar, serbest tüketici haline geldi. Dolayısıyla serbest tüketiciler, aboneliklerini diledikleri firmaya taşıma hakkına sahip oldular. Firmalar ise müşteri çekebilmek adına birbirinden farklı kampanyalara imza atıyorlar. Bunlar arasında  ‘Komşunu getir indirimi kap’ veya ‘10 bin TL üzeriye faturaya iPad hediye’ ‘2 yıl zam yok’ ‘Elektrik faturasında her ay yüzde 10 indirim’ gibi ilginç kampanyalar var.


OKULLARA YÜZDE 12 İNDİRİM

Star'ın haberine göre, elektrik müşterisi...