08 / 07 / 2024

komüt iftar daveti

komüt iftar daveti

Konya'daki müteahhitlerin birleşmesi ile kurulan Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) iftarda buluşturdu. Yatağanlı Osmanağa'da gerçekleşen iftara çok sayıda müteahhit, sektör temsilcisi, inşaat malzemesi satıcısı katıldı.

Kom Yatırım Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kom Yatırım Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon 410 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çelik tarafından açıldı.

Konutta stoklar bitiyor! Fiyatlar artacak!

KOMÜT Başkanı Adem Bulut, müteahhitlerin ellerindeki konut stokunun bitme noktasına geldiğini belirtti. Bulut, stokalrın bitmesine bağlı olarak fiyatların artacağına dikkat çekti.

Kötü komşuyla mücadele yolları!

Gürültü yapan, rahatsız eden komşunuzun bu hareketleri Kat Mülkiyetleri Kanunu’ndaki sınırları aşıyorsa ve ‘çekilmez bir hal’ aldıysa katlanmak zorunda değilsiniz. İşte kötü komşuyla mücadele yolları...

Ev almadan önce komşularınızı araştırın!

Türkiye Gazetesi yazarı Salim Köklü, bugünkü yazısında İslamiyete göre ev almadan önce dikkat edilmesi gerekenleri ve hadislere göre komşuluğun önemini anlattı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İngiltere Cambridge Camisi açılış töreni daveti!

Söz yazarı ve yorumcu Yusuf İslam, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı İngiltere'de inşası devam eden Cambridge Camisi'nin açılış törenine davet etti. İslam, Erdoğan'a caminin yapım sürecindeki yardımları için teşekkürlerini iletti...

Konyalı müteahhitler inşaat sektörünü değerlendirdi!

Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) Başkanı Adem Bulut ve (KOMÜT) yönetim kurulu üyeleri gerçekleştirdikleri basın toplantısında inşaat sektörünün durumu ve geleceği üzerine değerlendirmeler yaptı.

İnşaat sektöründe sorunlar aşılabilir!

KOMÜT Başkanı Şaban Topal fuar ve inşaat sektörü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Topal, 'İstişare ederek bütün zorlukları aşabiliriz' ifadelerini kullandı.

Tülin Şahin, Madonna ile komşu oldu!

Geçtiğimiz gün Portekizli bankacı Pedro de Noronha ile Portekiz'de evlenen manken Tülin Şahin, Madonna ile komşu oldu!

Konya'da yeni yılda konut fiyatları artacak!

Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) Başkanı Şaban Topal, şu anda konut fiyatlarında artış yaşanmadığını ancak yılbaşından sonra konut fiyatlarında yükselme olabileceğini kaydetti.

Konya Gayrimenkul Fuarı 19-22 Nisan'da!

Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) ve Konya Emlak Komisyoncuları Odası’nın (KEMKO) iş birliğiyle düzenlenen Konya Gayrimenkul Fuarı kapılarını açıyor.

Justin Theroux'a komşusu inşaat kurallarına uymadığı için dava açtı!

Jennifer Aniston-Justin Theroux çifti, New York Greenwich Village’taki evlerinde bir süredir tadilat yaptırıyor. Justin Theroux'a komşusu inşaat kurallarına uymadığı için dava açtı.

Şaban Topal: Yeni yasa kentsel dönüşümü sekteye uğratabilir!

Türkiye İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (TİMFED) Genel Sekreteri ve Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) Başkanı Şaban Topal, yeni yasanın kentsel dönüşüm projelerini sekteye uğratabileceğini açıkladı.

İnşaat sektörü yetkilileri Türkiye Müteahhitler Birliği iftarında buluştu!

İnşaat sektörü, hükümet temsilcileri, bürokratlar ve büyükelçiler Türkiye Müteahhitler Birliği iftarında buluştu.

komüt iftar daveti Haberi

komüt iftar daveti

Konya'daki müteahhitlerin birleşmesi ile kurulan Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) iftarda buluşturdu. Yatağanlı Osmanağa'da gerçekleşen iftara çok sayıda müteahhit, sektör temsilcisi, inşaat malzemesi satıcısı, hazır beton sektörü temsilcileri ve çok sayıda basın mensubu katıldı. KOMÜT Başkanı Ekrem Demirci ve başkan yardımcıları misafirler ile yakıııdan ilgilendi. Kısa bil' konuşma yapan Başkan Demirci, "KOMÜT olarak yeni kurulmamıza rağmen sektörümüzdeki birlikteliği çok şükür sağladık. Meslektaşlarımızın gayreti üzerine kısa sürede etkin ve emek bir STK olduk. Bu noktada bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Bugün de siz değerli dostlarımızla iftarda bir araya geliyoınz. Yaklaşan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı öncesi bir araya gelip hasbihal etmek bizlere büyük mutluluk verdi. Şimdiden hepinizin Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı'nı şahsım ve KOMÜT adına tebrik ediyor, katılımlarınızdan dolayı...