03 / 05 / 2024

konak çöp sorunu

konak çöp sorunu

Çok sayıda şikayet telefonu aldıklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, vatandaşların mahallelerindeki çöp dağlarının yanı sıra aktarmalı ulaşımdan da şikayetçi olduğunu dile getirdi.

Araba satıp krediyle ev almak mantıklı mı? Kiracı sorununda son nokta! 

Kiracısıyla sorun yaşayan ev sahiplerinin mağduriyetleri sık sık gündem oluyor. Peki kiracı sorunu nasıl çözülür? Araba satıp krediyle ev almak mantıklı mı? İşte sosyal medyada yorum yağan o paylaşım ve gelen yorumlar...

Kira sorunu 2024'te biter mi?

Kiralık ev fiyatları her geçen gün artarken barınma sorunu da gittikçe derinleşiyor. Peki kira sorunu 2024'te biter mi? Problemin kaynağı ne, çözüm için hangi adımlar atıldı? Hukukçu Pınar Hacıbektaş kira sorununu değerlendirdi. İşte o açıklamalar...

  İşte en ucuz robot süpürgeler! Fiyatlarına inanamayacaksınız! 3 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Evi temizlerken kablo yetişmemesi sorunu ve ağır makineleri arkanızdan sürükleme derdine son veren robot süpürge teknolojisi, gün geçtikçe daha fazla tüketicinin ilgisini çekiyor.

Türkiye'deki gayrimenkul sorunu fabrikalara sıçradı!

Türkiye'de yaşanan gayrimenkul sorunu fabrikalara da sıçradı. Fabrika bulamayan bazı yatırımcıların arsa alıp fabrika kurmayı hedefliyor.

Abdül Batur: Konak'ın en büyük sorunu yapı stokunun eski olması!

 Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilçedeki yatırımlarla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Batur, Konak'ın en büyük sorununun yapı stokunun eski olması olduğunu belirtti.

Konak Gençlik Destek Merkezi için ilk imzalar atıldı!

Konak Belediyesi Gençlik Destek Merkezi için ilk işbirliği protokolü Konak Belediyesi ile Bir Hayata Dokun Derneği ile imzalandı. AB hibe desteği almaya hak kazanan merkez “Sıfır Kayıp Projesi” olacak.

Eyüp Nişanca’daki 40 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Nişanca Mahallesi’ndeki 40 yıllık tapu sorunu çözülecek.

Abdül Batur: Konak'ta en önemli işimiz kentsel dönüşüm!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur “İzmir’in Kalbi Konak’ı geliştirmek ve güzelleştirmek için gecemizi gündüzüme katıp ne gerekiyorsa yapacağız. Bugün seçeceğimiz tüm komisyonlar önemli ama en önemli komisyon kentsel dönüşüm komisyonu olacak." dedi.

İzmir Gültepe'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

İzmir’in kalbi Konak’ın Gültepe Semti’nde bulunan ve halk arasında ‘Çıtak Arazisi’ olarak anılan bölgenin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü.

Karabağlar'da 4 yıllık imar sorunu çözülüyor!

Karabağlar Belediyesi, imar planları çalışmalarını tamamlayıp onaylanmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na gönderecek. ve böylece yıllık imar sorunu çözüme kavuşacak.

Niğde Pınarcık'ta toplulaştırmaya dahil edilen arazi sorunu TBMM'de!

Niğde'nin Pınarcık köyünde toplulaştırmaya dahil edilen ve yerine yenisi verilmeyen bir arazinin durumuna ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP'li Gürer, sorularını Bakan Çelik'e sordu..

Sarıyer'in üç mahallesinin mülkiyet sorunu çözüldü!

Sarıyer Belediye Meclisi mülkiyet sorunu ile ilgili olarak, Pınar Mahallesi, Çayırbaşı ve Kocataş mahalleleri imar islah çalışması Meclis toplantısından geçti.

Ev alırken dikkat edilmesi gereken 9 püf nokta!

Hürriyet Ekonomi yazarı Sefer Levent bugünkü yazısında kampanyaların revaçta olduğu konut sektöründe sıkça sorulan ''Hangi evi almalıyım'' sorunu değerlendirdi. İşte, Ev alırken dikkat edilmesi gereken 9 püf nokta.

konak çöp sorunu Haberi

konak çöp sorunu


Konak'ta oluşan çöp dağları vatandaşı bıktırdı. Bu konuda çok sayıda şikayet telefonu aldıklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, vatandaşların mahallelerindeki çöp dağlarının yanı sıra aktarmalı ulaşımdan da şikayetçi olduğunu dile getirdi. 20 Ağustos tarihinde Konak'taki vatandaşlar tarafından Ballıkuyu ve Kubilay Mahallesi'nde cep telefonuyla çekilip kendisine ulaştırılan fotoğrafı gösteren Doğan, "Özellikle metropol ilçelerde çöp sorunu ciddi anlamda öne çıkıyor. Konak Belediyesi'nin temel görevlerinden olan çöp sorununun çözümünü bile başaramadığını görüyoruz. Bol bol sohbetler, söylemler var, gazetelere televizyonlara nutuklar var ama halkın temel sorunu olan çöp sorunu çözülemiyor. İlçede proje üretme gayretini bir kenara bırakın, çöp, dağlar gibi yığıldı" dedi.


Toplu ulaşım iflas etti

İzmir'de vatandaşların aktarmalı ulaşım konusunda çok dertli olduğunu da vurgulayan Doğan, "Ulaşımda yeni...