03 / 05 / 2024

Konak karşıyaka yolları

Konak karşıyaka yolları

Konak ile Karşıyaka arasındaki karayolu ulaşımını sağlayan Altınyol'un yer altına alınması projesine ilişkin Kocaoğlu, "2019'dan sonra bir gün mutlaka değerlendirilecektir" dedi.

Tunç Soyer'den Karşıyaka imar planları ve kentsel dönüşüm sorunlarına destek!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Karşıyaka’daki imar plan değişiklikleri, kentsel dönüşüm, pazar yerlerinin yenileme çalışmaları, bisiklet yolları başta olmak üzere ilçenin sorunları ve devam eden projelere ilişkin konuştu.

Konak ve Karşıyaka tramvayında süre doldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kent ulaşımına yeni bir soluk kazandıracak önemli projeleri arasında gösterilen Konak ve Karşıyaka tramvay projesinde firmaya tanınan 3 yıllık süre doldu. Proje zamanında tamamlanmadı.

Karşıyaka Stadı'nın yapımına engel!

Göztepe ve Alsancak Stadları için yapılan müracaat Konak Belediyesi'nden sorunsuz olarak geçti. Ancak Karşıyaka Belediyesi, imar planlaması düzenleme müracatına meclise hiç taşımadan olumsuz görüş bildirdi.

Konak ve Karşıyaka tramvayında çalışmalar hızlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, okulların yarıyıl tatiline girmesi ile birlikte Konak ve Karşıyaka tramvay çalışmalarını hızlandırdı.

Karşıyaka ve Konak Tramvayı'nda ray döşeme çalışmaları başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, 2015'te temelini attığı Karşıyaka ve Konak Tramvay Projeleri'nde ray döşeme çalışmaları bugün başlıyor.

Konak ve Karşıyaka Tramvayları'nda deneme seferleri başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşımda konforu artırmak ve çevreci toplu ulaşım araçlarını çeşitlendirmek amacıyla yapımına başladığı “Konak ve Karşıyaka Tramvayları Projesi” kapsamında, ilk deneme seferini 28 Aralık’ta gerçekleştirecek.

Karşıyaka tramvayı yıl sonunda deneme seferlerine başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kent içi ulaşıma yeni bir soluk getirecek Konak ve Karşıyaka tramvay hatlarının yapımı tüm hızıyla sürüyor.

Karşıyaka Tramvayı'nın inşaatı tehlike saçıyor!

Konak Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda ve Karşıyaka'da tramvay inşaatları sürerken, inşaatın Karşıyaka'daki Alaybey bölümü tehlike saçmaya başladı. Bölge halkı önlem alınmamasına tepki gösterdi.

Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi yolları asfaltlanacak mı?

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde doğalgaz çalışmalarının ardından asfaltlanmayan yollar tepkiye neden oldu. Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Özay Dağhan, yolların haftalardır bozuk olduğunu ve köstebek yuvası haline geldiğini belirtti.

Karşıyaka tramvay projesinde son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kent içi trafiğini rahatlatacak, metro ve banliyö sistemini tamamlayıcı nitelikte hayata geçirmeye başladığı Konak ve Karşıyaka tramvaylarının yapımı hızla devam ediyor.

Konak-Karşıyaka tramvayında son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yapımını sürdürdüğü Konak ve Karşıyaka tramvaylarında önemli bir eşik daha aşılıyor.

Karşıyaka tramvayında önemli viraj!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi'nin yapımını sürdürdüğü Konak ve Karşıyaka tramvaylarında önemli bir eşik daha aşılıyor.

Karşıyaka ve Konak tramvayının güzergahı netleşti!

İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ihale öncesi ve inşaat sürecinde çeşitli revizyonlara uğrayan Karşıyaka ve Konak tramvayının son güzergahı açıkladı.

Konak karşıyaka yolları Haberi

Konak karşıyaka yolları

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu, Konak ile Karşıyaka arasında Bayraklı sahilinden ulaşımı sağlayan Altınyol'un yer altına alınması önerilerine "Yapılabilir. Ancak, bu dönemde önümüzdeki 3,5 yıl için böyle bir söz veremem... 2019'dan sonra bir gün mutlaka önem derecesine göre değerlendirilecektir" dedi. Altınyol'un bir kısmının yer altına alınması konusunda Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın, ardından da AK Partili Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Çağlar Haspolat'ın önerileri gündeme gelmişti. Bunun "yapılamayacak bir şey olmadığını" vurgulayan Kocaoğlu "Ancak bu dönemder söz veremem. Diğer projelerimiz var. Belirlediğimiz yol haritamıza göre öncelikli projelerimizi gerçekleştiriyoruz"dedi. Kocaoğlu, İzmir Deniz Projesi kapsamında Karataş-Göztepe Bayraklı Turan bölgesi ve Bostanlı deresi çevresininin kıyı düzenleme ihalesine çıktıklarıın 2016 yılında tüm kıyıyı kapsayan ihalelerin tamamlanacağını söyledi. Başkan Aziz Kocaoğlu ayrıca, Mustafa Kemal...