30 / 04 / 2024

Konak Restorasyon İnşaat

Konak Restorasyon İnşaat

Konak Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Orhan Erdal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Sarıyer, Zekeriyaköy Mahallesi, Gündüler Sokak, Ihlamur Konakları'nda kuruldu.

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Rumeysa Merve Bülbül ve Sefa Bülbül ortaklığında kuruldu.

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Academy Mimarlık Restorasyon İnşaat ve Enes Ekşi İnşaat ortaklığında kuruldu.

Özhan Restorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özhan Restorasyon İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Özhan ve Mustafa Özhan ortaklığında kuruldu.

Kuday Restorasyon İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Kuday Restorasyon İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuday Restorasyon İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Konak Hafriyat İnşaat Vinç Hizmetler Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konak Hafriyat İnşaat Vinç Hizmetler Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Demir tarafından kuruldu.

Gürbey Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbey Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Emin Gürbey Sonugür tarafından kuruldu.

Koçay Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçay Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydin Koç tarafından kuruldu.

Ceykar Restorasyon İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Ceykar Restorasyon İnşaat Limited Şirketi bugün Pendik’te Serhat Sabri Ceylan tarafından kuruldu.

Velibaba Restorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Velibaba Restorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Ömer Aparslan Dursun tarafından kuruldu.

Erd Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erd Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Nursefa Erdem tarafından kuruldu.

Revzenbia Yapı Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Revzenbia Yapı Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Rabia Aydın tarafından kuruldu.

2a Mimarlık Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2a Mimarlık Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Funda Kuzay ve Zafer Kuzay ortaklığında kuruldu.

Mistral GYO'nun Konak gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu?

Mistral GYO tarafından, İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulün değerleme raporu yayınlandı. Peki Mistral GYO'nun Konak gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu?

Konak Restorasyon İnşaat Haberi

Konak Restorasyon İnşaat

Konak Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Orhan Erdal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Sarıyer, Zekeriyaköy Mahallesi, Gündüler Sokak, Ihlamur Konakları'nda kuruldu. 


Konak Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Resmi ve özel restorasyon rölöve, restitüsyon, renevasyon, rekonstrüksiyon projeleri ve taahhütleri yapar. 2-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 3-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşlarının inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, kara yolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar, iş...