29 / 06 / 2024

Konak Toros pazar yeri

Konak Toros pazar yeri

Konak'ta hayata geçirilen Toros Kapalı Pazaryeri için ilk adım atıldı, projenin temeli önümüzdeki günlerde atılacak.

Konak Toros Sosyal Tesisi'nin inşaatı tam gaz!

Konak Belediyesi’nin temelini bu yıl attığı yatırımlar arasında bulunan Gültepe Spor Salonu ile Toros Sosyal Tesisi’nin yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

İzmir Konak'a 2 dev tesis geliyor!

İzmir Konak Belediyesi, bu yıl temelini atacağı iki dev proje için ihale sürecine girdi. Gültepe ve Toros'ta inşa edilecek iki yeni spor kompleksi ve kapalı pazaryeri için Mayıs'ta ihaleye çıkılacak.

Konak Toros Kapalı Pazaryeri için ilk adım atıldı!

Konak'ta inşa edilecek Toros Kapalı Pazaryeri için ilk adım atıldı. Kapalı pazaryeri için mevcut pazar alanının beton zemininin yıkımı yapıldı.

Konak Toros’a dört dörtlük pazaryeri!

Konak'ta hayata geçirilen Toros Kapalı Pazaryeri için ilk adım atıldı, projenin temeli önümüzdeki günlerde atılacak.

İzmir Gültepe Toros Spor Merkezi açıldı!

Vatandaşın beden ve ruh sağlığını güçlendirmek adına çalışmalarını sürdüren Konak Belediyesi, mahallelerde açtığı spor merkezlerine bir yenisini daha ekledi. Gültepe Semti’ne bağlı Mehmet Akif Mahallesi’nde faaliyet gösterecek olan ‘Toros Spor Merkezi’ düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Konak Belediyesi 2017'ye yeni yatırımlarla giriyor!

Konak Belediyesi yeni yılda üç yeni projeyi daha hayata geçirecek. Gültepe Semti’nde inşa edilecek yeni spor kompleksinin yanı sıra Toros’ta yapılacak kapalı pazaryeri ve Aziziye Mahallesi’ne inşa edilecek yeni semt merkezinin temelleri 2017’de atılacak

Konak Belediyesi vergi tahsilat vezneleri hafta sonu açık!

Vatandaşların, vergi ödeme takvimini kaçırmamaları için, 28 Mayıs Cumartesi ve 29 Mayıs Pazar günü saat 09.00-16.00 arasında, Konak’ta bulunan Mali Hizmetler binası ile Gültepe Semt Merkezi içindeki vezneler açık olacak.

Eşrefpaşa Pazar Yeri'nin taşınması için ilk adım atıldı!

Yıllardır sit alanı olan tarihi Roma Yolu üzerinde kurulan Eşrefpaşa semt pazarını taşımak için çalışma başlatan Konak Belediyesi, Jandarma Alay Komutanlığı'nın Yağhaneler'de boşalttığı araziyi satın almak için TOKİ ile anlaştı.

İzmir Eşrefpaşa'ya modern pazar!

Konak Belediyesi Şubat ayı ilk meclisinde tarihi İpek Yolu'nun geçtiği yol üzerine kurulan Eşrefpaşa semt pazarının yeni bir yere taşınmasına yönelik ilk adım atıldı.

Hatay Konak'ta kapalı pazar yerinin üst örtü inşaatına başlanıyor!

HATAY" da geçtiğimiz yıl inşası tamamlanan ancak üst örtüsü olmadığı için hizmete giremeyen kapalı pazaryeri için Konak Belediyesi'nce hazırlanan üst örtü projesi tamamlandı..

Hatay katlı otoparkı ve pazar yeri Nisan'da tamamlanacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nce 2013 yılında hizmete açılan Hatay katlı otoparkı ve pazar yerinin 1.5 yıldır yapılmayan "çatısı" için Konak Belediyesi yapım ihalesine çıktı. 1 milyon 548 bin liraya mal olması beklenen ihaleye 14 firma katıldı.

Zin D Üç Konak Çekmeköy'de nerede

Zin D Yatırım ve Yönetim Geliştirme A.Ş tarafından Çekmeköy'de konumlandırılan Zin D Üç Konak, Çekmeköy'de yer alıyor. Proje, inşa edildiği arsa ormana birkaç metre uzaklıkta olup 1-2 dakikalık yürüyüşle orman içerisinde tracking imkanı veren bir konumda

HD Konak Ataşehir'de son konutlar 240 bin TL'ye 105 metrekare!

HD Konak projesinde yer alan konutların teslimatları hemen yapılıyor. Projede son 2 konut kaldı. Kalan konutların fiyatları da 240 bin TL olarak belirlendi. Projedeki son konutlar 105 metrekarelik 2+1'lerden meydana geliyor

Konak Toros pazar yeri Haberi

Konak Toros pazar yeri


İzmir’in kalbi Konak’ta sokak aralarına kurulan pazarları ortadan kaldırmaya dönük çalışmalara bir yenisi daha ekleniyor. Konak Belediyesi tarafından Gültepe semtinde inşa edilecek ‘Toros Kapalı Pazaryeri’ için çalışmalar başlatıldı. Hazırlanan görkemli proje kapsamında ilk etapta kapalı pazaryerinin inşa edileceği alanda bulunan ve artık ihtiyacı karşılamayan mevcut pazarın beton zemininin yıkımına başlanıldı. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce yapılan çalışma sırasında ortaya çıkan molozlar temizlenerek alan temel atmaya hazır hale getiriliyor.

RAHAT VE TEMİZ ALIŞVERİŞ

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Toros Kapalı Pazaryeri’nin temelini önümüzdeki günlerde atacaklarını söyledi. İnşaatının kısa sürede tamamlanması planlanan pazaryerinin Gültepe ve çevre semtlerde yaşayan vatandaşların daha rahat ve temiz olanaklar içinde pazar alışverişini yapabilmesini sağlayacağını dile getiren Pekdaş, “Mevcut pazarın kurulduğu alanda kamulaştırmalar yaptık. Buraya altı otopark, üstü pazaryeri,...