16 / 05 / 2024

konak tünelleri inşaası

konak tünelleri inşaası

İzmir'de şehiriçi trafiği önemli ölçüde rahatlatması öngörülen Konak tünelleri, dokuz ayda 990 metreye ulaştı...

Çorum'da inşa edilen Kırkdilim Tünelleri'nde sona gelindi! 

Karadeniz'i  İç Anadolu'ya bağlayan en önemli güzergahlar arasında bulunan  Çorum'da inşa edilen Kırkdilim Tünelleri'nde son aşamaya gelindi. 

Zonguldak Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona gelindi!

Zonguldak’ta kent trafiğinin rahatlatılması için 2013 yılında yapımına başlanan Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona yaklaşıldı. Tünellerle beraber 30 dakikalık ilçe yolu 5 dakikaya düşecek.

Honaz Tünelleri'nde ışık göründü!

Antalya-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında inşa edilen Honaz Tünelleri'nde ışık göründü. 600 metrelik Honaz Tünelleri için ışık görüntü töreni düzenlendi...

Zonguldak Mithatpaşa Tünelleri’nin inşaatı başladı!

Zonguldak'ta, Mithatpaşa tünelleri inşaatı yeniden başladı. Proje kapsamında ilk tüpün 2019 yılının sonunda, ikinci tüpün 2020'nin ilk aylarında hizmete açılması planlanıyor.

Sabuncubeli Tünelleri açılış için gün sayıyor!

Sabuncubeli Tünelleri'nde çalışan tek kadın olan ve kalite kontrol şefliği yapan 8 aylık hamile olan Esra Altın Soylu, hem kızının doğumunu hem de tünellerin hizmete girmesini heyecanla bekliyor 

İsrail, Gazze Şeridi'ndeki tünelleri betonla kapatıyor!

İsrail, Gazze Şeridi'ndeki tünelleri işlevsiz hale getirmek beton duvarla kapatıyor. İsrail ordusu, makineleri ve çalışanları korumak için taşınabilir beton duvarları kullanıyor.

Metro tünelleri nasıl yapılıyor?

En iyi buluşlar arasında sayılan her gün kullanmak zorunda olduğumuz ve hayatımızı kolaylaştıran metroların tünelleri nasıl inşa ediliyor hiç merak ettiniz mi? İşte yapım aşamaları...

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri'nde çalışmalar başladı!

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri kapsamında Ihlamur Kasrı'nda kazı çalışması başladı. Kasıra zarar vermemesi için 10 metre kadar uzaklıkta yapılan çalışmalar Marmara Üniversitesi otoparkında sürüyor.

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri'nin planı değişti!

Maçka Parkı’ndan geçeceği söylenen Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri'nin girişi değişti. İmar planı değişen tünel projesi için teklif, Ulaşım Komisyonu’na devredildi.

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri'nin iptali istendi!

İBB Meclisi'nin CHP'li üyeleri Cevdet Bayram ve İsa Öztürk, “Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri” projesinin durdurulması için mahkemeye başvuruda bulundu.

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri için iptal kampanyası!

Maçka Parkı’nda inşaatına başlanan Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri projesinin Ortaköy Vadisi'ne zarar vereceği söyleniyor. Tünel projesinin iptali için imza kampanyası başlatıldı.

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri için toplanıldı!

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri Projesinin Dolmabahçe ayağı için bir kısmı kapatılan Maçka Demokrasi Parkı'nın Beşiktaş Stadyumu'na bakan kısmı çitlerle çevrildi. Proje hakkında bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşlar bir araya geldi.

Sabuncubeli Tünelleri’nde son durum!

Bakan Arslan, yapımı devam eden Sabuncubeli Tünelleri’nde incelemede bulundu. Bakan Arslan, “İnşallah 8 Eylül Manisa’nın, 9 Eylül İzmir’in kurtuluş yıl dönümlerinde ışık gördü törenini yapacağız” dedi.

konak tünelleri inşaası Haberi

konak tünelleri inşaası


Konak Tünelleri bin 650 metre çift gidiş gelişli yapılacak tünellerin inşaatı Eylül 2012'de başladı. Tünellerin birisi 420, diğeri 570 metre delindi. Bin 650 metrelik tünellerin devreye girmesiyle Konak- Yeşildere  arası yolculuk 5 dakikaya düşecek. Bu sayede ortalama her yıl 35 milyon lira yakıt tasarrufu...