01 / 05 / 2024

Konak Tünelleri yapım inşaat

Konak Tünelleri yapım inşaat

Açılışını 24 Mayıs'ta Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yaptığı Konak Tünelleri, kent trafiğini rahatlattı. Tünellerden bir ay gibi kısa sürede beklenenin üzerinde araç geçtiği öğrenildi.

Antalya'da akaryakıt istasyonu yapımı karşılığı kiralama ihalesi!

Antalya İli Aksu Belediye Başkanlığı, Antalya'da yapım karşılığı kiralama işi ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 5 Aralık tarihinde yapılacak.

Tümay Yapı Mühendislik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tümay Yapı Mühendislik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Samet Doğan tarafından kuruldu.

İzmir Atatürk İl Halk Kütüphanesi yapımı projesi mecliste!

İzmir Atatürk İl Halk Kütüphanesi yapımı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türkiye Karayolları ve Demiryolları Tünelleri ile Diğer Zemin Yapıları Deprem Yönetmeliği!

Türkiye Karayolları ve Demiryolları Tünelleri ile Diğer Zemin Yapıları Deprem Yönetmeliği Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Kocaeli Çınarlı'da eski cami avlusuna kütüphane yapılıyor!

Kocaeli'nin Çınarlı bölgesinde prefabrik mescidin sökülmesinin ardından avluda yapılan kütüphanenin yapımı hızlandı.

Geminbeli ve Yağdonduran tünellerinin yapımının ne zaman tamamlanacağı TBMM'de!

Geminbeli ve Yağdonduran tünellerinin yapımının ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Karasu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Pendik'te Kavakpınar Kavşağı için tünel yapılıyor!

Pendik'te Kavakpınar Kavşağı çalışması kapsamında Kavakpınar ile Orhangazi’yi birbirine bağlayacak tünelin yapımına başlandı.

Metro tünelleri nasıl yapılıyor?

Her gün kullandığımız metroların dev tünelleri nasıl yapılıyor? İşte 45 karede metro tüneli yapım aşaması...

ODTÜ arazisinde yol yapım çalışmalarına başlandı!

ODTÜ Teknokent Kavşağı ile 1071 Malazgirt Bulvarı arasındaki bağlantıyı sağlayacak tünelin yapımı için çalışmalar başladı

Konya Beyşehir'de ikinci tünel yapımı başladı!

Yeni Konya-Antalya Karayolu yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında yapımı tamamlanan Demirkapı Tüneli'nden sonra ikinci tünel yapım çalışmaları da başladı.

Metro tünelleri nasıl yapılıyor?

En iyi buluşlar arasında sayılan her gün kullanmak zorunda olduğumuz ve hayatımızı kolaylaştıran metroların tünelleri nasıl inşa ediliyor hiç merak ettiniz mi? İşte yapım aşamaları...

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri'nde çalışmalar başladı!

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri kapsamında Ihlamur Kasrı'nda kazı çalışması başladı. Kasıra zarar vermemesi için 10 metre kadar uzaklıkta yapılan çalışmalar Marmara Üniversitesi otoparkında sürüyor.

Bursa Doğancı Barajı'na yol ve tünel yapılacak!

AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, yaptığı yazılı açıklama ile 'Doğancı Barajı Yol ve Tünel Yapım İşi' nin detaylarını açıkladı.

Konak Tünelleri yapım inşaat Haberi

Konak Tünelleri yapım inşaat

İzmir'de, Yeşildere ve Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndan gelip Konak'ta yoğunlaşan trafiği azaltmak için yapılan, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun hizmete açtığı Konak Tüneli'nde, bir aylık sürenin ardından, beklenenin üzerinde araç geçtiği bildirildi. Karayolları Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu, tünelden günde geçen araç sayısının 22 binlere çıktığını açıkladı. Kent trafiğinin en yoğun olduğu bölge olan Alsancak, Basmane, Çankaya semtlerinin bu sorununu çözmek için yapımına başlanan Konak Tüneli, yaklaşık 2.5 yılda bitirilerek geçen 24 Mayıs'ta Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıldı. Tünelden ilk olarak, Başbakan Ahmet Davutoğlu, direksiyonuna geçtiği makam aracıyla geçti. Gidiş geliş şeklinde 1674 metre uzunluğunda olan Konak Tüneli'nin, yapım maliyetinin 170 milyon lira olduğu, ancak çevre düzenlemesi, kamulaştırma, yol bağlantılarıyla toplam da 220 milyon liraya mal olduğu açıklandı. Kent merkezinde önemli bir...