29 / 04 / 2024

konaklıya modern cadde

konaklıya modern cadde

Alanya Belediyesi, Konaklı Mahallesi'nde en önemli arterlerden birisi olan Cömert Caddesi'nde kaldırım ve parke çalışması tamamlandı.

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

Sakarya’nın yeni yaşam merkezi Cadde 54 AVM’den muhteşem fırsat!

Sakaryalılar bu haber sizi ilgilendiriyor. Sakarya’nın yeni alışveriş ve yaşam merkezi Cadde 54 AVM, 7 Eylül ile 30 Ekim 2022 tarihleri arasında alışveriş merkezindeki mağazalardan 150 TL’lik alışveriş yapanlara elektrikli bisiklet, drone, XBox oyun konsolu, Playstation 5 oyun konsolu ve robot süpür

Alanya Konaklı'ya kültür merkezi müjdesi!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in vizyon projeleri arasında yer alan Konaklı Kültür Merkezi için düğmeye basıldı.

Yurt dışında yaşayan Türklerin tercihi Mesa Cadde!

Gayrimenkul sektörünün güçlü temsilcileri MESA, ASLAN YAPI ve CABA ortaklığında Maltepe’de yükselen MESA CADDE, yurt dışında yaşayan Türklerin gözdesi olmayı başardı. 

Kayseri'ye modern sosyal yaşam merkezleri inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi şehrin üç farklı bölgesine beş yıldızlı denilebilecek modern sosyal yaşam merkezleri inşa ediyor.

TOKİ'den İTÜ Taşkışla'ya modern amfi! 

Taşkışla yerleşkesinde TOKİ, Özyazıcı İnşaat ve Mİ'MAR Mimarlık'ın desteğiyle renovasyonu tamamlanan 126 no'lu amfi yeniden kullanıma açıldı...

Modern yaşam alanlarına Emlak Konut imzası!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 65 yıllık yolculuğu boyunca modern yaşam alanları inşa etmekle kalmadı, Türkiye’nin iki büyük ilinde, bugün biri ilçe olmuş üç büyük semtin temelini attı...

Bursa Yeşilyayla'ya modern aile sağlığı merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Yeşilyayla Mahallesi'ne aile sağlığı merkezi inşa ediyor.

Antalya'ya modern otobüs terminali inşa edilecek!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ömrünü tamamlamış otogarın yerine Döşemealtı ilçesine elektriğini güneşten üreten, son derece çağdaş ve güzel bir otogar yapacaklarını dile getirdi.

Anka Cadde Yaşamkent fiyat listesi!

21 katlı tek blok şeklinde yükselen Yaşamkent Anka Cadde projesi 105 adet konut, 24 adet ticari üniteden oluşuyor. İşte Anka Cadde Yaşamkent fiyat listesi...

Çankırı'ya modern itfaiye binası inşa ediliyor!

Çankırı Belediyesi tarafından şehre kazandırılacak olan modern itfaiye binası için hafriyat çalışmaları başladı.

Ortaca'ya modern günübirlik tesis inşa edilecek!

Ortaca ilçesinde yapılması planlanan Günübirlik Tesis projesi onaylandı. Projenin tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında konuşan Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, “7 yıllık çabamızın ardından onaylanan projemiz bölgemize hayırlı olsun” dedi.

Süleymanpaşa'ya modern sebze ve meyve hali inşa edilecek!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesinde hizmet verecek sebze ve meyve halinin inşaat çalışmaları başlandı.

konaklıya modern cadde Haberi

konaklıya modern cadde

Alanya Belediyesi, Konaklı Mahaliesi'nde en önemli arterlerden birisi olan Cömert Caddesi'nde kaldırım ve parke çalışması tamamlandı. Çalışma kapsamında 10 metre olan yol, imar planına uygun olarak perde duvarlarıyla desteklenerek 20 metre genişliğine çıkanldı.Tüm bölgeleri modern ve kaliteli caddelere kavuşturmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Alanya Belediyesi, Konaklı Mahaliesi'nde Güzelyalı Caddesinden sonra parke ve kaldırım çalışması başlattığı Cömert Caddesinde çalışmalar tamamlandı Stabilize çaltşmalan kapsamında ilk olarak perde duvarlarla desteklenen cadde 20 metre genişliğine çıkarılarak, kaldırım ve parke taşı döşendi. Aydınlatma ve orta refüj çalışmalarının tamamlandığı caddede orta refüj bitkilendirme çalışması devam ediyor. 



Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Cömert caddesinde 1250 metre parke ve kaldırım yaptıklarını belirterek, "Çalışmalar kapsamında 10 metre olan yo! genişliği 20 metreye çıkarıldı. Aydınlatmalan dâhil diğer işler tamamlanarak...