25 / 07 / 2024

Konfor Mobilya hedefleri

Konfor Mobilya hedefleri

İzmir menşeli Konfor, hem yurtiçi hem yurtdışı pazarlarda yeniliğe gidiyor. Yılı ülke genelinde 60 mağaza ile kapatmaya hazırlanan firma, yurt dışında Ortadoğu’dan biraz uzak kalmaya niyetli.

MOSDER: Mobilya alanında daha çok OSB'ye ihtiyacımız var!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, 2021 hedefleri doğrultusunda sektörün yatay yönlü büyümesi gerektiğini dile getirdi. 

Konfor Mobilya 160 mağazaya ulaşmayı hedefliyor!

Modeko 31. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı’nda değerlendirmelerde bulunan Konfor Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Erden Gönen, Türkiye genelinde 160 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini belirtti...

Konfor Mobilya, 200 mağazaya ulaşmayı hedefliyor!

Konfor Mobilya, 2019 sonuna kadar Türkiye genelinde 200 mağazaya ulaşmayı hedefliyor...

Konfor Mobilya 2019'da 200 mağazaya ulaşacak!

Konfor Mobilya'nın 2019 hedefi 500 milyon TL yatırım gerçekleştirmek. 200 mağazaya ulaşmayı planlayan firma yeni fabrika açacak.

CNR İMOB’taki mobilyalarda renk ve konfor dikkat çekiyor!

CNR İMOB-13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda sergilenen mobilyalarda renk, tasarım ve konfor dikkat çekiyor.

Loda Mobilya Area Yemek Odası, evinize şıklık ve konfor katıyor!

Ev dekorasyonunda Loft stilini kendine özgü tasarımlarıyla yorumlayan Loda Mobilya, yeni koleksiyonları ile yaşam alanlarında farklılık yaratmaya devam ediyor.

Aldora Mobilya'yla şimdi evlerde değişim zamanı!

Aldora Mobilya modern ve klasik çizgileri, konfor ve fonksiyonellikle birleştiren yeni koleksiyonuyla mobilya dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor.

Konfor Mobilya, İzmir OSB'de fabrika kuracak!

TÜRKİYE'nin önde gelen mobilya markalarından biri olan Konfor Mobilya, İzmir'deki Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'nde (BAYOSB) yatırım kararı aldı.

Loda Mobilya doğadan alınan ilhamla evinize değer katıyor!

Ev dekorasyonunda Loft stilini kendine özgü tasarımlarıyla yorumlayan Loda Mobilya, yeni koleksiyonları ile yaşam alanlarında farklılık yaratmaya devam ediyor. Loda Mobilya’nın “Area yemek odası” evinize şıklık ve konfor katıyor.

İzmir Konfor Evleri huzurlu bir yaşamın anahtarını vadediyor!

KONFOR Mobilya, İzmir Ulukent'te inşa ettiği Konfor Evleri için yüzde 0.89 faizle 150 bin lira kredi imkanı sunuyor. İzmir'in gelişen ve büyüyen lokasyonunda yükselen proje, 6'şar katlı 4 blok şeklinde toplam 96 daireden oluşuyor.

Mobilya sektöründe taksit düzenlemesi satışları artırdı!

Türk ekonomisinin en önemli kolon sektörlerinden mobilya sektöründe taksit sayısındaki yeni düzenleme satışları artırdı. Geçtiğimiz ayları sıkıntılı geçiren sektörde yılsonu satış hedefleri ve gelecek yıl planlamaları yukarı yönlü revize edildi.

Stella Mobilya'dan Bayrama özel tasarımlar!

Ramazan geldi geçiyor bile; az bir süre sonra Bayramda sevdiklerinizle bir araya geleceksiniz. Stella Mobilya, tüm ailenin toplandığı neşeli ve huzurlu ortamlara konfor sağlayacak yepyeni tasarımlarını evini yenilemek isteyenlerin beğenisine sunuyor.

Konfor Evleri Ulukent 4 blok halinde yükseliyor!

Çetmen Grup, mobilya ve perakende sektörlerinin yanı sıra, inşaat sektöründe de aynı kalite ve hizmet anlayışıyla çeşitli projelere imza atıyor. Firma, 'Konfor Evleri Ulukent' projesi, müşterilerine pek çok ayrıcalık sunuyor.

Konfor Mobilya hedefleri Haberi

Konfor Mobilya hedefleri

 İzmir menşeli Konfor, hem yurtiçi hem yurtdışı pazarlarda yeniliğe gidiyor. Yılı ülke genelinde 60 mağaza ile kapatmaya hazırlanan firma, yurt dışında Ortadoğu’dan biraz uzak kalmaya niyetli. Konfor markası altında ihracata hazırlanan şirketin ilk durağı İngiltere. Konfor, ihracat zincirine Hollanda, Belçika ve Almanya’yı da eklemeyi hedefliyor. 


Çetmen Grubu ile Konfor’un yolları 1998 yılında kesişiyor. Konya Beyşehirli mobilyacı bir ailenin çocuğu olan Çetmen Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah Çetmen, kardeşleri ile birlikte mobilya üretimine devam ederken, beyaz eşya mağazası da açıyor ve Türkiye’nin bilinen yatak markalarından birinin Ege Bölgesi distribütörlüğünü alıyor. Aynı markanın ismi ile lisans anlaşması yaparak mobilya üretimine geçen şirketin anlaşması 1998’de sona eriyor. Bu tarih başka bir sürecin de başlangıcı oluyor. Aynı dönemde Konfor, yaşadığı ekonomik sıkıntılardan dolayı el değiştirerek...