29 / 04 / 2024

konfor ve işlevsellik

konfor ve işlevsellik

Mimar-İç Mimar Leyla Yücel, hızlı hayat temposuyla mekanlara yaklaşım değişse de yaşanan alanları düzenleyen iç mimari ve mimarlık fikrinin oturmadığını söyledi.

Konfor ve güvenilirliği ön planda tutan Kia Sportage Nisan fiyatı merak ediliyor

Kia Sportage'ın en büyük gücü, rekabetçi bir fiyata yüksek düzeyde özellik ve işlevsellik sunabilmesidir ve bu da onu birçok otomobil alıcısı için pratik ve çekici bir seçenek haline getirir. Peki Kia Sportage'ın Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Emlak Konut yılın ilk 10 ayında 5 bin 339 konut ve iş yeri satışı yaptı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) projelerinde yılın ilk 10 ayında 5.339 konut ve iş yeri satışı yapıldı. 5 milyar 266 milyon 991 bin lira değerinde satış gerçekleşti.

TOKİ Kayaşehir konut ve işyeri başvuruları!

TOKİ Kayaşehir'de 108 tripleks konut ile 10 iş yerini açık artırma yöntemiyle satışa çıkardı. TOKİ Kayaşehir konut ve işyeri başvuruları 27 Eylül-12 Ekim'de alınacak.

Loda mobilyadan Basic Box Dresuar!

Yaşam alanlarınıza kalite, konfor ve işlevsellik katan tasarımlarıyla dikkat çeken Loda mobilya; modern ve yalın bir dekorasyon anlayışı ile evde geçirilen zamanı daha keyifli hale getiriyor.

Şehir hastanelerinin inşa ve işletme süreçleri mecliste!

Şehir hastanelerinin inşa ve işletme süreçlerine yönelik bazı iddialar TBMM'de konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Albaraka'dan konut, arsa ve iş yeri finansmanı ürünleri!

Albaraka Türk, Türkiye’den konut, arsa ve iş yeri satın alınmasına destek olmak amacıyla "Yabancıya Konut Finansmanı", "Yabancıya Arsa Finansmanı" ve "Yabancıya İş yeri Finansmanı" ürünlerini müşterilerine sunuyor.

TOKİ bu yıl 10 bin 491 konut ve iş yerini teslim etti!

TOKİ, bu yıl 16 ilde yapımı tamamlanan 10 bin 491 konut ve iş yeri sahiplerine teslim etti. TOKİ Başkanı Turan, "Toplamda şimdiye kadar 30 bin 115 konut hedefine ulaştık" dedi.

Heliport Yapım ve İşletim Yönetmeliği Resmi Gazete'de!

Heliport Yapım ve İşletim Yönetmeliği bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı. Yönetmelik, sivil hava ulaşımına açık heliportların yapımı ve işletimi ile ilgili usul ve esasları belirliyor.

Eskişehir'de Hamam Müzesi yapım ve işletme ihalesi 19 Nisan'da!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Hamam Müzesi yapılmak ve işletilmek üzere, irtifak ve işletme hakkı veriyor. İhale 19 Nisan'da yapılacak..

TAV, Yanbu Havalimanı'nı geliştirip ve işletecek!

TAV Havalimanları, Suudi Arabistan'ın Yanbu şehrinde bulunan havalimanının geliştirilmesi ve işletmesi için anlaştı

Konut ve iş yeri stoku canlanacak!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, tapu harçlarında yapılan indirimle ilgili değerlendirmede bulundu. Ağbal, "Bu düzenleme ile özellikle konut ve iş yeri stokunda piyasada bir canlanma meydana gelecek." diye konuştu.

Konut ve işyeri kira gelirinde beyan sınırı!

Milliyet Gazetesi Köşe Yazarı Metin Taş, bugünkü yazısında konut ve işyeri kira gelirinde beyan sınırını ele aldı. İşte o yazı...

TOKİ'nin 48 konut ve iş yeri 6.3 milyon TL'ye satıldı!

Turyap'ın düzenlediği TOKİ müzayedesinde 48 adet konut ve iş yeri 6 milyon 341 bin liraya satıldı.

konfor ve işlevsellik Haberi

konfor ve işlevsellik

Teknolojinin hayatımızın temeline yerleştiği, zamanın büyük bir hızla aktığı günümüzde, yaşadığımız ya da çalıştığımız ortamların konfor ve işlevselliği daha da önem kazanıyor. Mimar-İç Mimar Leyla Yücel, hızlı hayat temposuyla mekanlara yaklaşım değişse de yaşanan alanları düzenleyen iç mimari ve mimarlık fikrinin oturmadığını söyledi. Yücel, "Kişiler 'Mimara versem plan, proje, uygulama isteyecek, bu ekstra maliyet' diyerek düzenlemeleri kendi yapıyor. Aksaklıkların ardındansa yine mimara gidiyor. Böylece hem zaman hem de maddi kayıplar oluşuyor. Gerginlik de cabası. Her işi uzmanına teslim etmek şart. Uzmanına teslim edilmeyen her iş zaman ve para kaybı demek" dedi. 


Açık renk zindelik verir


-Genel mekanda açık renkler kullanmak aydınlık ve zindelik hissi verdiğinden verimliliği artırır. 


-Çalışanların motivasyonunu sağlamak için soft renkler tercih edilmeli. 


-Zemin renginin iç açıcı olması kurumun iş alanına...