28 / 04 / 2024

Konforist akıllı kart teknolojisi

Konforist akıllı kart teknolojisi

Avrupa İnşaat, konutun ardından rotayı özel yurt yatırımına çevirdi. 20 milyon TL'lik yatırımla Konforist'i hayata geçiren şirket, üniversitelilere ayda 900 TL'ye konaklama imkânı sağlıyor. Projede engelli öğrenciler de unutulmamış.

Akıll saatte 2023 kampanyası! CarrefourSA Kart'a Özel yüzde 12 indirim... 5 Ocak fiyat listesi

Bir amacı da çocuklarını takip edip kontrol etmek amacıyla da kullanılan akıllı saatlerin fiyatları araştırılıyor. Haberimizin konuğu 'Alcatel Mt40X Movetime Family çocuk saati' Peki Alcatel Mt40X Movetime Family ne kadar? İşte detaylar...

Kocaeli için yeni Akıllı Bisiklet İstasyonları yapılacak!

Hayata geçmesi üzerinden kısa bir süre geçen Akıllı Bisiklet Sistemi’nde, 45 bin 737 kişi Akıllı Bisiklet kullanarak sistemden yararlandı. 3 bin 147 kişi KOBİS üye kartı alırken, 1.918 kişi Kent Kartla Akıllı Bisiklet kullandı.

Konforist akıllı kart sistemi uyguluyor!

Tasarımı, dekorasyonu ve yüksek standartlardaki hizmetleri ile üniversite öğrencilerine kariyer yolculuğunda konforlu bir yaşam alanı sunan Konforist, uygulayacağı “akıllı kart sistemi” ile yurt içerisinde para kullanımına son verecek.

Bursa'daki teleferikte akıllı kart dönemi başlıyor!

Bursa'daki teleferikte akıllı kart dönemi başlıyor. E-Kent, Akıllı Kartlar’ının kullanılacağı mecralara bir yenisini daha ekledi. Bursa Teleferik sisteminde kullanımı aktifleşecek olan akıllı kart sisteminin tüm entegrasyonları tamamlandı.

Temesist Raf Avrupa'ya akıllı raf satacak!

İngiltere'de "En İyi Raf Sistemleri" kategorisinde "Küresel Kalite Ödülü" nün sahibi olan Temesist Raf, İtalya'da açtığı merkez ile İtalyanlardan öğrendiği akıllı mekik raf robotlarını ve akıllı rafları Avrupa'ya satacağını açıkladı.

Ertuğrul Şen: Akıllı apartman yönetici izolasyonla faturasını yarı yarıya düşürebilir!

Kötü yalıtım yüzünden her yıl 12 milyar dolar kaybediyoruz. Doğalgaz ve elektriğe daha fazla para ödüyoruz. İzoder Başkan Yardımcısı Şen, “Akıllı yönetici izolasyonla faturasını yarı yarıya düşürebilir” dedi...

Soyak Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi tanıtıldı!

Soyak'ın ilkokullarda hayata geçireceği Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi tanıtıldı. İstanbul ve İzmir'de 33 devlet okulundaki 4. sınıflarda uygulanacak olan proje, toplamda 50 bin öğrenciye ulaşmayı hedefliyor.

Soyak, 50 bin öğrenciyi Akıllı Yıldız yapıyor!

Soyak’ ın ilkokullarda hayata geçireceği Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi’ nin basın toplantısı 17 Mart’ta Sakıp Sabancı Müzesi The Seed’ de yapıldı.

Eskişehir'de akıllı kavşak sistemi uygulamaya geçti!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin iki yıldır üzerinde çalıştığı 'Akıllı Kavşak Sistemi ve Trafik Kontrol Merkezi ile Trafik Akışının İyileştirilmesi' projesi hayata geçirildi. Şehir 17 kavşak altyapısı akıllı kavşak sistemine uygun hale getirildi...

Bosch Akıllı Dozaj Yardımcısı ile bulaşıklar çok daha temiz ve parlak yıkanıyor!

Bugüne ve yarına hayat veren teknolojileri ile doğal kaynakları koruyan ve sürdürülebilir bir yaşamı destekleyen Bosch Ev Aletleri, SilencePlus SMS58N36TR ile hem sessiz hem akıllı hem de doğa dostu bir bulaşık makinesi sunuyor.

Soyak'ın Sosyal Sorumluluk projesi Akıllı Yıldızlar'ın basın toplantısı 17 Mart'ta!

Soyak'ın Sosyal Sorumluluk projesi Akıllı Yıldızlar'ın basın toplantısı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız ve Soyak Holding Ceo'su Dr. M. Emre Çamlıbel'in ev sahipliğinde gerçekleşecek...

Ede Tower akıllı ev sistemiyle de dikkat çekiyor!

Ankara'nın yeni çekim merkezlerinden İncek'te hayata geçirilen Ede Tower, sosyal tesisleri ve muhteşem göl manzarasının yanı sıra son teknoloji akıllı ev sistemiyle de dikkati çekiyor.

İnşaatta akıllı gözlük dönemi başlıyor!

Anadolu Üniversitesi ( AÜ ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümündeki 2 öğretim üyesinin üzerinde çalıştığı inşaatta akıllı gözlük projesiyle inşaat sektöründeki hatalı yapıların önüne geçilmesi hedefleniyor...

Konforist akıllı kart teknolojisi Haberi

Konforist akıllı kart teknolojisi

Uzun bir maratonun ardından üniversiteyi yeni kazananlar için kayıtlar 1 Eylül itibarıyla başlıyor. Akabinde öğrencileri zorlu bir süreç daha bekliyor. Üniversite sayılarının her geçen sene katlanarak çoğalması ve devlet yurtlarının da bu konuda yetersiz kalması özel öğrenci yurtlarına ihtiyacı artırdı. İstanbul'daki yurt yetersizliğini fırsata çeviren Avrupa İnşaat, Avrupa Özel Yurt Yatırımları adlı şirketi kurarak, Konforist projesini 20 milyon liralık yatırımla hayata geçirdi. Konforist'te konaklama ücretleri 900 TL'den başlıyor. Yurtta tek kisilik odalar bin 500, iki kişilikler bin 300, VIP odaların fiyatı ise 2 bin 100 TL'den başlıyor. İstanbul basta olmak üzere yeni yatırımlara devam edeceklerini söyleyen Konforist Yönetim Kurulu Başkanı Ediz Giray, "2020'ye kadar toplam 5 yurt projesi gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz" dedi. 


KONFORİST'TE PARA GEÇMİYOR 


Projede tüm hizmetler akıllı kart sistemi üzerinden...