15 / 05 / 2024

Konforist Yurdu temel atma töreni

Konforist Yurdu temel atma töreni

Yüksek inşaat kalitesi, modern mimari tasarımı, dekorasyonu ve sunduğu hizmetler ile Türkiye’ nin en konforlu öğrenci yurdu olan Konforist Yurdu, ilk projesini İstanbul’da hayata geçiyor.

Ümraniye'ye ilahiyat yurdu ve cami inşa ediliyor!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Semerkand Vakfı Dudullu Şubesi’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye Müftülüğü’nün destekleriyle inşa edeceği İlahiyat Yurdu ve Caminin Temel Atma Töreni’ne katıldı.

Mehterçeşme Talebe Yurdu'nun temeli atıldı!

Esenyurt Mehterçeşme Mahallesinde, Mehterçeşme Talebe Yurdu temeline ilk harç döküldü. Mehterçeşme Talebe Yurdunun temel törenine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Mehterçeşme Mahalle Muhtarı Mehmet Saçan katıldı

Konforist'e en çok talep Antalya'dan geliyor!

Türkiye’nin en lüks ve konforlu yurdu Konforist, özellikle şehir dışından gelen ve İstanbul’da eğitim-öğretim hayatına başlayan öğrenciler arasında en çok talebi Antalya’dan alıyor. Antalya’yı sırasıyla İzmir, Bursa, Adana ve Mersin izliyor.

Konforist'te oda fiyatları 925 TL'den başlıyor!

Öğrencilerle görüşülerek, onların istek ve beklentisi doğrultusunda inşa edilen Türkiye’nin en konforlu öğrenci yurdu Konforist, tıpkı 5 yıldızlı bir otel gibi her şey dâhil 925 TL’den başlayan fiyatlarla hizmet veriyor.

Kepez'de Yüksek Öğretim Öğrenci Yurdu’nun temeli atıldı!

Kepez Belediyesi ve İlim Yayma Cemiyeti Vakfı’nın işbirliği ile gerçekleştirilen 140 kişi kapasiteli Yüksek Öğretim Öğrenci Yurdu’nun temel atma töreni yapıldı.

Konforist Edu Suites'in ikincisi açılıyor!

Modern mimari tasarımı, dekorasyonu ve sunduğu hizmetler ile Türkiye’nin en konforlu özel öğrenci yurdu olan Konforist Edu Suites'in ikincisi açılıyor.

Tosyalı Öğrenci Yurdu'nun temeli atıldı!

Tosyalı Holding tarafından Reyhanlı'da yapımına başlanacak olan E.Ayhan Tosyalı Öğrenci Yurdu ve Spor Salonu'nun temel atma töreni, Hatay Valisi Ercan Topaca'nın katılımıyla geçen hafta gerçekleştirildi.

Konforist’te yaşam başlıyor!

Modern mimari tasarımı, dekorasyonu ve sunduğu hizmetler ile Türkiye’nin en konforlu öğrenci yurdu olan Konforist, 21 Eylül 2014’te kapılarını açıyor.Avrupa Yurt Yatırımları Yönetim Kurulu Başkanı Ediz Giray konuyu değerlendirdi.

Avrupa İnşaat 20 milyon lira yatırımla öğrenci yurdu kurdu!

Avrupa İnşaat, özel öğrenci yurdu yatırımlarındaki fırsatı gördü. 20 milyon lira yatırımla içinde VIP ve engelli odası, kapalı yüzme havuzu hatta kapalı otoparkı olan özel öğrenci yurdu, Konforist'i kurdu.

Avrupa İnşaat 20 milyon lira yatırımla öğrenci yurdu kurdu!

Avrupa İnşaat, özel öğrenci yurdu yatırımlarındaki fırsatı gördü. Sektöre hızlı girdi. 20 milyon lira yatırımla içinde VIP ve engelli odası, kapalı yüzme havuzu hatta kapalı otoparkı olan özel öğrenci yurdu, Konforist’i kurdu.

Konforist öğrenci yurdu 2015 öğretim yılında kapılarını açacak!

Öğrenci yurdundan çok, konforlu, rahat ve güvenli bir yaşam alanı sunmayı hedefleyen Konforist, 2014-2015 eğitim öğretim yılında kapılarını açacak. Konforist öğrenci yurdu, İstanbul Eyüp'te inşa ediliyor.

Konforist öğrenci yurdu 2014-2015 eğitim öğretim yılında kapılarını açacak!

Avrupa İnşaat, Türkiye' nin en konforlu öğrenci yurdu olmasını hedeflediği Konforist' i, İstanbul Eyüp'te inşa ediyor. Konforist, 2014 - 2015 eğitim öğretim yılında kapılarını açacak...

Konforist Edu Suites’de aylık konaklama ücretleri 900 TL'den başlıyor!

Tasarımı, dekorasyonu ve sunduğu hizmetleri ile bir ilki gerçekleştirerek Türkiye’nin en konforlu öğrenci yurdu olan Konforist, 900 TL ile 2.000 TL arasındaki konaklama fiyatları ile öğrencilere kapılarını açıyor...

Konforist Yurdu temel atma töreni Haberi

Konforist Yurdu temel atma töreni

Türkiye’nin en konforlu öğrenci yurdu olarak İstanbul Eyüp’te toplam 6 bin metrekarelik bir alan üzerine inşa edilen Konforist, üniversite öğrencilerine yüksek standartlarda konaklama çözümleri sunuyor. Öğrencilere çalışma ve sosyal yaşam alanında birçok hizmeti bir arada sunan ve bu anlamda Türkiye’nin ilk en konforlu yurt projesi olan Konforist, İstanbul’da eğitim alan kız öğrenciler için yeni bir yaşam alanının kapılarını aralıyor.

Üniversiteli Öğrencinin Yeni Nesil Yaşam Alanı

Çevre üniversitelerde bulunan öğrencilerle yaptığı görüşmeler ve fokus çalışmalar neticesinde, öğrencilerin ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda hareket eden Konforist; sunacağı hizmetlerden mimari tasarıma mobilyalardan kullanılacak renklere kadar tüm detayları öğrencilerin beğeni ve tercihlerine göre belirledi.  Bir öğrenci yurdundan çok konforlu, rahat ve güvenli bir yaşam alanı sunmayı hedefleyen Konforist, 2014-2015 eğitim öğretim yılı ile birlikte hizmet vermeye...