15 / 05 / 2024

Konforist Yurdu temeli

Konforist Yurdu temeli

Yüksek inşaat kalitesi, modern mimari tasarımı, dekorasyonu ve sunduğu hizmetler ile Türkiye’ nin en konforlu öğrenci yurdu olan Konforist Yurdu, ilk projesini İstanbul’da hayata geçiyor.

Tunceli'de kız yurdunun temeli atıldı!

Tunceli'de 200 kişilik kız öğrenci yurdu inşa ediliyor. Projenin temeli Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından atıldı.

İzmit Tepeköy'de öğrenci yurdu inşa ediliyor!

İzmit Belediyesi’nin vizyon projeleri kapsamında Tepeköy Mahallesi Egemenlik Caddesi’nde 138 yatak kapasiteli öğrenci yurdu inşasının temeli dün gerçekleştirilen törenle atıldı. Proje tamamlandığında 3 milyon 28 bin TL’ye mal olacak.

Mehterçeşme Talebe Yurdu'nun temeli atıldı!

Esenyurt Mehterçeşme Mahallesinde, Mehterçeşme Talebe Yurdu temeline ilk harç döküldü. Mehterçeşme Talebe Yurdunun temel törenine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Mehterçeşme Mahalle Muhtarı Mehmet Saçan katıldı

Kütahya Emet 200 öğrencilik kız yurdu inşaatı ne durumda?

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Vali Şerif Yılmaz’ın da katıldığı törenle Emet ilçesinde temeli atılan 200 öğrenci kapasiteli kız öğrenci yurdu inşaatı hızla devam yükseliyor.

Kütahya Emet Öğrenci Yurdu ne zaman açılacak?

Kütahya'nın Emet ilçesinde Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Vali Şerif Yılmaz'ın da katıldığı törenle temeli atılan 200 öğrenci kapasiteli kız öğrenci yurdu inşaatı hızla yükseliyor.

Deniz Feneri Derneği Sri Lanka yurdunun temeli Kurban Bayramı'nda!

Deniz Feneri Derneği İletişim Koordinatörü Recep Koçak, "Sri Lanka'da yetimler yurdu için 150 bin dolarlık bir projeden bahsedilmişti. Projeyi biz aldık geldik. 2015 yılının Kurban Bayramı'nda yurdun temeli atılacak" dedi.

Konforist'e en çok talep Antalya'dan geliyor!

Türkiye’nin en lüks ve konforlu yurdu Konforist, özellikle şehir dışından gelen ve İstanbul’da eğitim-öğretim hayatına başlayan öğrenciler arasında en çok talebi Antalya’dan alıyor. Antalya’yı sırasıyla İzmir, Bursa, Adana ve Mersin izliyor.

Konforist'te oda fiyatları 925 TL'den başlıyor!

Öğrencilerle görüşülerek, onların istek ve beklentisi doğrultusunda inşa edilen Türkiye’nin en konforlu öğrenci yurdu Konforist, tıpkı 5 yıldızlı bir otel gibi her şey dâhil 925 TL’den başlayan fiyatlarla hizmet veriyor.

Cide Kız Yurdu'nun temeli atıldı!

Kastamonu’nun Cide ilçesinde Kız Kuran Kursu ve Yurdu’nun temeli yapılan törenle atıldı. İlçe Müftülüğünce PTT binası bitişiğindeki arsaya, yurt binasının temeli törenle atıldı. İşte ayrıntılar...

Mersin İdman Yurdu tesisinin temeli bu ay atılacak!

Mersin İdman Yurdu Başkanı Kahramanlı, yıllardır beklenen tesis müjdesini sonunda verdi. Kahramanlı, "Tesis meselesindeki imar planı konusu çözüme kavuştu. 5 binlik imar planı meclisten çıktı. Tesisimizin temelini Haziran ayı içerisinde atacağız. " dedi.

Kepez'de Yüksek Öğretim Öğrenci Yurdu’nun temeli atıldı!

Kepez Belediyesi ve İlim Yayma Cemiyeti Vakfı’nın işbirliği ile gerçekleştirilen 140 kişi kapasiteli Yüksek Öğretim Öğrenci Yurdu’nun temel atma töreni yapıldı.

Ordu Süleymaniye Talebe Yurdu'nun temeli atıldı!

Ünye'nin Atatürk Mahallesinde 2 dönüm alanda yapımına başlanan Süleymaniye Talebe Yurdunun temeli dualarla atıldı. 9 Katlı 150 öğrenci kapasiteli talebe yurdunun, 2 yıl içinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Konforist Edu Suites'in ikincisi açılıyor!

Modern mimari tasarımı, dekorasyonu ve sunduğu hizmetler ile Türkiye’nin en konforlu özel öğrenci yurdu olan Konforist Edu Suites'in ikincisi açılıyor.

Konforist Yurdu temeli Haberi

Konforist Yurdu temeli

Türkiye’nin en konforlu öğrenci yurdu olarak İstanbul Eyüp’te toplam 6 bin metrekarelik bir alan üzerine inşa edilen Konforist, üniversite öğrencilerine yüksek standartlarda konaklama çözümleri sunuyor. Öğrencilere çalışma ve sosyal yaşam alanında birçok hizmeti bir arada sunan ve bu anlamda Türkiye’nin ilk en konforlu yurt projesi olan Konforist, İstanbul’da eğitim alan kız öğrenciler için yeni bir yaşam alanının kapılarını aralıyor.

Üniversiteli Öğrencinin Yeni Nesil Yaşam Alanı

Çevre üniversitelerde bulunan öğrencilerle yaptığı görüşmeler ve fokus çalışmalar neticesinde, öğrencilerin ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda hareket eden Konforist; sunacağı hizmetlerden mimari tasarıma mobilyalardan kullanılacak renklere kadar tüm detayları öğrencilerin beğeni ve tercihlerine göre belirledi.  Bir öğrenci yurdundan çok konforlu, rahat ve güvenli bir yaşam alanı sunmayı hedefleyen Konforist, 2014-2015 eğitim öğretim yılı ile birlikte hizmet vermeye...