03 / 05 / 2024

koni lider sektörü

koni lider sektörü

Ekonominin temel aktörlerini oluşturması itibariyle hükümetin ekonomi politikaları arasında öncelikli bir yer edinen KOBİ'ler, Türkiye'nin G20 dönem başkanlığı sırasında sahnenin ana aktörü olmaya hazırlanıyor.

Bakan Ömer Bolat: Türk inşaat sektörü 430 milyar dolarlık hacme ulaştı!

Yurt Dışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödülleri Töreni'nde konuşan Ticaret Bakanı Bolat, Türk inşaat sektörünün, bölgesinde lider ve küresel inşaat piyasasında önemli bir aktör konumuna geldiğini belirterek, 20 yılda 430 milyar dolarlık hacme ulaştığını söyledi.

Renault Express Van'ın fiyatları açıklandı! İşlevsel özellikleriyle sektörün lider ticari araçlarından birisi!

Renault Express Van, sektörün lider ticari araçlarından birisi olarak tanıtıldı. İşlevsel özellikleriyle dikkat çeken bu araç için fiyatlar açıklandı. İşte ayrıntılar...

Türk çimento sektörünün üretim kapasitesi 119 milyon tona ulaştı!

Türkiye Çimento Sanayicileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik, yaptığı açıklamada sektör olarak 2022 rakamlarıyla dünyanın 5. büyük, Avrupa'nın ise lider üreticisi olduklarını söyleyerek, "119 milyon tonluk üretim kapasitesiyle Türkiye ve dünyaya yeteriz." diye konuştu.

Yüz yüze eğitim gayrimenkul sektörünü canlandıracak! 

Aylık 40 milyon sayfa görüntülenme sayısı ve 7,5 milyon ziyaretçi rakamıyla emlak seri ilan sektöründeki lider platform Emlakjet Temmuz 2021 emlak verilerini yayınladı. 

İnşaat sektörü ekonomik ve insani açıdan önemli!

Ünsal Group Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ünsal, sektörle ilgili açıklamalarda bulundu. Ünsal, "İnşaat sektörü, ekonominin lider ve sürükleyici sektörlerinden birisi olarak kabul edilmektedir" dedi ve sektörün ekonomik ve insani açıdan önemli olduğunu belirtti...

Akçansa, çimento sektörünün en yüksek ihracat rakamına ulaştı!

Sabancı Holding ve HeidelbergCement ortak kuruluşu olan Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, 2019 yılı finansal sonuçlarını yayınladı. Akçansa, 3.7 milyon ton ihracat ile Türkiye çimento sektörünün tarihi olarak en yüksek ihracat rakamı oldu. 

Tolga Çehreli: İnşaat sektörü ekonominin lider ve sürükleyici sektörüdür!

Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, inşaat sektörünün büyüme ve gelişiminin ülke ekonomisi üzerindeki etkilerini değerlendirdi. Çehreli sektörün ekonomide lider konumda olduğunu ifade etti.

İnşaat sektöründe dünyanın lider ülkelerindeniz!

İstihdam kapasitesi her geçen yıl artan inşaat sektöründe 2023’e kadar 114 bin yeni çalışanın işe alınması bekleniyor. BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci,"Biz sektörde dünyanın da lider ülkelerindeyiz." dedi.

Bodrum gayrimenkul sektöründe lider!

İnşaat sektörünün dev firmaları rotasını Bodrum'a çevirdi. Bodrum'da gayrimenkul ve turizm yatırımlarının sezonu açıldı.

Lider Sektör Altyapı İnşaat Elektrik Nakliyat Hafriyat Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Lider Sektör Altyapı İnşaat Elektrik Nakliyat Hafriyat Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. 50 bin TL sermaye ile bugün Mahmut Aktürk imzasıyla kuruldu.

Bursa'da inşaat sektörü hızlandı!

Orhangazi Lider Gazetesi köşe yazarı olan Muammer Yolcu bugünkü yazısında Bursa'daki inşaat sektörünü değerlendirdi. İşte Yolcu'nun o yazısı..

Emlak sektörü Elfi Akademi'de buluştu!

Emlak sektöründe geleceğin lider danışmanlarını yetiştirmek ve onlara kariyer fırsatı sunmak amacıyla kurulan Elfi Akademi’nin ilk semineri Bursa’da büyük bir katılımla gerçekleşti.

Aksigorta, elementer sigorta sektöründe açık ara lider!

Tüm süreçlerini müşteri memnuniyetli odaklı yöneten Aksigorta, sikayetvar.com’a gelen şikayetlerin sektörel karşılaştırmalı analizinin yapıldığı bir endeks olan “Müşteri Deneyim Endeksi”ne göre 2015 yılı ikinci çeyrekte de sektör liderliğini sürdürdü.

koni lider sektörü Haberi

koni lider sektörü

Hükümetin KOSGEB aracılığıyla KOBİ'lere sağladığı KOBİ Destek Programı, bugün çok sayıda küçük ve orta büyüklükteki işletmenin temelini oluşturuyor. Türkiye'nin G20 dönem başkanlığı sırasında Uluslararası Ticaret Odası (ICC) işbirliğinde gerçekleştirmeyi planladığı dünyanın ilk KOBİ Forumu'nun da hükümetin ekonomide KOBİ önceliğinin altını çizen bir girişim olarak dikkat çekiyor.


Eleman.net tarafından 180 bini aşan KOBİ üzerinden gerçekleştirilen "Türkiye'nin KOBİ Haritası Araştırma Çalışması'na göre, KOBİ sayısında son 5 yılda yüzde 819’a varan bir artış yaşanıyor.


2014 yılında ise bir önceki yıla göre yüzde 15 artış yaşayan KOBİ’lerden sektörel olarak en büyük payı yüzde 8,17 ile inşaat alıyor. Hemen ardından sırasıyla; yüzde 6.87 ile gıda, yüzde 6.61 ile tekstil, yüzde 5.11 ile imalat, yüzde 4.87 ile bilgisayar, internet ve BT teknolojileri geliyor.


TOKİ...