07 / 05 / 2024

konteyner site kurulacak

konteyner site kurulacak

Bulgaristan merkezli bir inşaat sirkeli, Romanya 'nın başkenti Bükreş'e 100 haneli konteyner site kuracak. Romanya Konut Fuarına katılan Bulgar inşaat şirketi MebelGroup, Bükreş'le 2'şer odalı 100 haneli konteyner site projesini tanıttı.

Kahramanmaraş'a 57 futbol sahası büyüklüğünde dev konteyner kent kurulacak!

AFAD tarafından Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde, 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen afetzedeler için 57 futbol sahası büyüklüğünde konteyner kent kurulacak.

Kahramanmaraş'ta depremzede esnaflar için konteyner iş yerleri kuruluyor! 

Depremin merkezi olan Kahramanmaraş'ta iş yerleri kullanılamaz hale gelen esnaflar için 15 konteyner dükkan kurulacak. 

Van'daki depremzeler için 2 bin 500 konteyner kurulacak!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, 23 Şubat'ta İran'da yaşanan ve Van'ın Başkale ve Saray ilçelerinde yıkıma sebep olan depremin ardından, ilçelere konteyner kurulacağını belirtti. Van Başkale'ye 2 bin, Saray ilçesine de 500 konteyner kurulacak...

Elazığ’daki konteyner kentte gençlik merkezi kurulacak!

Elazığ’da meydana gelen depremde evsiz kalan vatandaşlar için konteyner kent kuruluyor. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptığı açıklamada konteyner kentin teslim edilmesinden sonra gençlik merkezi açacaklarını söyledi.

Elazığ konteyner kentte bin konteyner kurulacak!

Elazığ’daki 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından evleri yıkılan vatandaşlar için bin konteyner kurulacağı alanda çalışmalar başladı.

Süleyman Soylu Elazığ'da konteyner kent kurulacak alanda inceleme yaptı!

Elazığ'da meydana gelen depremin ardından evleri ağır hasar alan vatandaşlar için bölgede konteyner kent çalışmları başladı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elazığ'da konteyner kent kurulacak alanda inceleme yaptı...

Gaziantep'te bin 800 metrekarelik alana yeni site kurulacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, Merkez Taşlıca Mahallesi'ne bin 800 metrekare alana bir site kurulması kararlaştırıldı. 

Suriyeli göçmenler için konteyner kent kurulacak!

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde, ülkelerindeki iç savaştan kaçan Suriyeliler için 6 bin kişilik konteyner kent kurulacak. Belediye Başkanı Şanverdi, konteyner kent yapımına kısa sürede başlanacağını kaydetti.

MebelGroup, Bükreş'teki konteyner site projesini tanıttı!

ROMANYA Konut Fuarı'na alışılmadık bir proje ile fuara katılan Bulgar inşaat şirketi MebelGroup, Bükreş'te 2'şer odalı 100 haneli konteyner site projesini tanıttı.

Konteynerlardan 100 haneli site inşa edilecek!

Romanya Konut Fuarına alışılmadık bir proje ile fuara katılan Bulgar inşaat şirketi MebelGroup, Bükreş’le 2’şer odalı 100 haneli konteyner site projesini tanıttı.

Bükreş'te konteyner site kurulacak!

Bulgaristan merkezli bir inşaat sirkeli, Romanya 'nın başkenti Bükreş'e 100 haneli konteyner site kuracak. Romanya Konut Fuarına katılan Bulgar inşaat şirketi MebelGroup, Bükreş'le 2'şer odalı 100 haneli konteyner site projesini tanıttı.

1957 yılında Bağdat Caddesi'nde 200 milyon liraya yeni bir site kurulacakmış!

1957 yılında Bağdat Caddesi'nden deniz kenarına kadar olan kısım istimlak edilecekmiş. 210 bin metrekare arsa üzerine yeni bir site kurulacak ve site 200 milyon liraya mal olacakmış.

ÖİB'de kurulacak şirketin gelirinin yüzde 1'i köprü bakım ve onarımına!

Köprü ve otoyolların halka arzı için yürütülen mevzuat çalışmalar devam ediyor. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı bünyesinde kurulacak şirketin gelirlerinin yüzde 1'i, köprü ve otoyolların bakım veya onarım masraflarında kullanılacak.

konteyner site kurulacak Haberi

konteyner site kurulacak

Bulgaristan merkezli bir inşaat sirkeli, Romanya 'nın başkenti Bükreş'e 100 haneli konteyner site kuracak. Romanya Konut Fuarına alışılmadık bir proje ile fuara katılan Bulgar inşaat şirketi MebelGroup, Bükreş'le 2'şer odalı 100 haneli konteyner site projesini tanıttı. 


Gemi taşımacılığında kullanılan konteyneılann birleştirilmesi ile oluşturulacak sitede 2 (Kİalı 100 daire bulunacak. Her dairenin 27 metrekare olacağı evler, ortalama 12 bin Euro'dan satışa sunulacak. 5 katlı apaıtmanlardan oluşacak silenin noımal dairelere göre daha çevreci olacağı vurgulanıyor. 


Romanya 'da noımal bir daire için yıllık olarak metrekare başına 180 kWh enerji harcandığını ancak bu projedeki dairelerde sadece 80 kWh enerji sarfiyatı olacağı belirtildi. Şirket sonımlusu Svezdelivm Micev,

"Bu sistemle inşaat sürecini çok kısallabUiyonız ve evler çok ucuza mal oluyor. Bu projeleıin benzerlerini Londra. Yeni Zelanda ve Amsterdam'da...