05 / 05 / 2024

konu haberleri

konu haberleri

istanbul Avrupa yakasında, Maçka, Mecidiyeköy, Zincirlikuyu ve Şişli metrekare cc birim fiyatı bazında en pahalı 2+1 dairelerin satıldığı semtler. Son dönem yapılan projeler içinde Acıbadem ve Ataşehir Anadolu yakasının lideri konumunda.

Gayrimenkul sektörü, 'Kentsel Dönüşümün Bilinmeyenleri'ni konuştu!

Kentsel Dönüşüm hakkında hiç konuşulmayanlar, Kalekim ve Winsa sponsorluğunda TMB, ULI Türkiye ve YEM işbirliğiyle İstanbul ve Ankara’da düzenlenen ‘Kentsel Dönüşümün Bilinmeyenleri’ konferanslarında ele alındı.

Kentsel dönüşümün bilinmeyenleri konuşulacak!

Kentsel dönüşümün bilinmeyenleri konuşulacak Türkiye Müteahhitler Birliği, Urban Land Institute (ULI) Türkiye ve Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından 8-9 Kasım'da istanbul ve Ankara'da 'Kentsel Dönüşümün Bilinmeyenleri' konferansı düzenlenecek

Çandarlı Limanı inşaatı mecliste konu oldu!

İzmir'de yapılması planlanan Çandarlı Limanı inşaatı TBMM toplantısında konu oldu. CHP İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay, Çandarlı Limanı'nın hâlâ ne olacağının belli olmadığını söyledi..

Elazığ Belediyesi Meclisi'nde imar revizyon planları konuşuldu!

Elazığ Belediyesi Meclis Toplantısı’nda son dönemde gündemde olan İmar Revizyon Planı konuşuldu.

Yatırımın olmadığı bir ülkede kalkınmayı konuşamayız!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Siz faiz oranlarını ne kadar yüksek tutarsanız o ülkede bir defa yatırımı o denli ortadan kaldırırsınız. Yatırımın olmadığı bir ülkede bir defa kalkınmayı konuşamayız." dedi.

Zeki Toçoğlu kat artırımı konusunda net konuştu!

Büyükşehir Meclisi’nde konuşan Başkan Toçoğlu, kamuoyunda kat artırımı şeklinde yer bulan imar planı değişikliklerini öngören düzenlemelere ilişkin net konuştu

Donald Trump, Mehmet Öz'ün programında konuştu!

ABD'deki Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Trump, sağlık durumu ve sağlık kontrollerinin sonuçlarıyla ilgili Türk asıllı doktor Öz'e konuştu.

Mehmet Özhaseki: Kayseri'ye önemli yatırımları konuşmaya geldik!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kayseri'deki Kapuzbaşı Şelalesi'nde incelemelerde bulundu. Özhaseki, ''Kayseri'ye önemli yatırımları konuşmaya geldik''dedi.

Sibel Can, oğluna ev aldığı hakkındaki haberleri yalanladı!

Ünlü sanatçı Sibel Can, oğlu Engincan Ural’a Galata’daki tarihi Doğan Apartmanı’ndan ev aldığı yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Çekmeköy'deki 2B arazileri TBMM'de konu oldu!

İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde yer alan 2B arazilerine ve bir kısım arazinin bir Belediye Meclisi üyesinin yakınlarına tahsis edildiğine dair iddiaları mecliste konu oldu.

Artvin Belediye Meclisi toplantısında imar konuşuldu!

Artvin Belediye Meclisi Temmuz Ayı olağan toplantısı gerçekleşti. Toplantıda bölgeyle ilgili yeni kararlar alındı ve imar konuşuldu....

Maltepe'deki özelleştirilen Karayolları arazisi mecliste konu oldu!

İstanbul'un Maltepe ilçesindeki bir arazinin imar planında yapılan değişikliğe ilişkin sorunlar meclis gündemine taşındı. Konu ile ilgili olarak İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi soru önergesi hazırladı..

Körfez Belediyesi meclis toplantısında arsa ve arazi konuşuldu!

Kocaeli Körfez Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısında gerginlik en üst düzeye çıktı. Muhalefet, Başkan Baran’a yapılan özelleştirmeleri sordu. Fevzi Canbaz’ın konuşması Başbakan’a hakaret olarak yorumlandı, CHP’li üyeler Baran’a yargıya gideceklerini söyledi.

konu haberleri Haberi

konu haberleri


2014 ilk çeyrek verilerine göre, metrekare birim fiyatı 15 bin TL'nin üzerine çıkan Maçka bölgesi en pahalı semt konumunda.

1.GRUP


Metrekare birim fiyatı 4-6 bin TL Maslak, Levent, Basın CL. Ekspres Yolu ve Kâğıthane) Anadolu yakasında Maltepe cc 2+1 dairelerde oldukça iddialı. Residence tipi 2+1 dairlerin bulunduğu (projelerde sosyal alan olarak açık havuz yerine daha çok kapalı tesislere ağırlık veriliyor. Metrekare birim fiyat bazında 4 ile 6 bin lira arasında değişen 2+1'lerin en büyüğü 128 metrekare. Merkeze yaklaştıkça daireler küçülüyor. 



2.GRUP


 Basın Ekspres Yolu üzerinde devam eden projeler, Güneşli ve İkitelli yönünde cc iç bölgelere doğru ilerleyen e? markalı konut projeleri, yılın ilk altı ayındaki satış 00 fiyatlarıyla istanbul'un en pahalı bölgeleriyle yarışmaya başladı. Öte yandan Seyrantepe Stadı çevresinde, Ayazağa bölgesindeki...