02 / 05 / 2024

konut fuarları

konut fuarları

24-25-26 Mart2016 tarihlerinde istanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen Cityscape Turkey, 7 bin metrekarelik fuar alanında 60'ın üzerinde şirketi ağırlayarak fuarın tarihindeki en büyük lansman organizasyonu oldu.

59 ülkedeki yatırımcılar Türkiye'de buluştu!

Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Avustralya, Kanada, Çin ve Hindistan’ın da aralarında bulunduğu 59 ülkeden katılımcılar Türkiye'ye akın etti. Bin 500 yatırımcı, “Cityscape Turkey”i ziyaret ederek gayrimenkul fırsatlarını değerlendirdi.

Bu projeden ev alana araba bedava

Kocaeli'de, 18-21 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek "Türkiye Konut ve Mortgage Fuarı 2007"de bir firmanın, yaptığı konutlardan fuar ziyaretinde satın alacak müşterilerine promosyon olarak otomobil vereceği bildirildi.

Emlak Konut Bizim Mahalle'ye yabancı ilgisi!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarından MIPIM 2019’a katılan Emlak Konut GYO'nun Bizim Mahalle projesi yatırımcılardan yoğun ilgi gördü.

Konut satışlarına Evim Türkiye dopingi!

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nın İlki Almanya'nın Düsseldorf kentinde düzenlendi. Fuarda yapılan satışlarla konut piyasasının canlandığını belirten yetkililer, yeni fuarlar için gün sayıyor.

Bursa'daki fuarlar konut satışlarını artırdı!

19-23 Nisan'da gerçekleşen Bursa İnşaat ve Rising City Gayrimenkul Fuarları'nın bölgeye etkisini BTSO Başkanı İbrahim Burkay ve Tüyap genel Müdürü İlhan Ersözlü değerlendirdi.

Emlak Konut, yabancı yatırımcıya teşvikleri anlatıyor!

Dünyanın en büyük ve en önemli gayrimenkul fuarlarından biri olan MIPIM 2017'de yerini alan Emlak Konut GYO, fuarda yabancı yatırımcılara konut sektörünü ve avantajlarını anlatıyor.

Konut alacaklar Cityscape Turkey’e özel indirimlerle alırken kazanacak!

24 Mart’ta İstanbul’da başlayacak dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarından Cityscape Turkey, kurumsal ve uluslararası yatırımcıların yanında, konut alıcıları ve bireysel yatırımcılar için de çok cazip fırsatlar sunacak.

Markalı konut üreticileri CNR Emlak Fuarı’na neden katılmadı?

Yurtdışındaki gayrimenkul fuarlarına yoğun ilgi gösteren markalı konut üreticisi dün İstanbul’da kapılarını açan CNR Emlak 2015 Fuarı’na katılmadı. Emlak Konut GYO, TOKİ, Ağaoğlu, Sur Yapı, Soyak, Demir İnşaat gibi firmalar fuarda yoktu.

İnşaat fuarları konut almak isteyenler için büyük fırsat!

TÜYAP Fuarcılık Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, "inşaat fuarları, özellikle konut almak isteyen tüketiciler için bulunmaz bir fırsat. Fuarlarda konutu imal eden müteahhitlik firmaları özel kampanyalar uyguluyor" dedi.

Konut almak isteyenler için fuarlar iyi fırsat!

TÜYAP Fuarcılık Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, "İnşaat fuarları, özellikle konut almak isteyen tüketiciler için bulunmaz bir fırsat. Fuarlarda konutu imal eden müteahhitlik firmaları özel kampanyalar uyguluyor" dedi.

Yabancılar Gaziosmanpaşa'da 550 milyon liralık yatırım yaptı!

Yabancının yeni gözdesi Gaziosmanpaşa Fuarla 1 milyar çekti. Suudi Arabistan ve Katar gibi bazı Ortadoğu ülkelerinde düzenlenen konut fuarları, yabancıların Gaziosmanpaşa'da 550 milyon liralık yatırım yapmasını sağladı.

Türk firmaları Dubai, Kuveyt ve Abu Dabi’deki emlak fuarlarında kredi kartıyla konut satıyor!

Dubai, Kuveyt ve Abu Dabi’de düzenlenen emlak fuarlarında projelerini görücüye çıkaran Türk firmaları gelen alım taleplerine anında cevap vermek için kredi kartıyla satış yapmaya başladı.

Evini kaybetme riski olan 'Konut Kurtarma Fuarı'na koştu

ABD'de evlerini kaybetme riski ile karşı karşıya kalan binlerce kişi, bankalarla ev sahiplerini buluşturan 'Konut Kurtarma Fuarları'nda finans kuruluşları ile bir araya gelerek evlerini kurtarmak için ter döküyor

Yuvayı artık erkek kuşlar seçiyor

Konut fuarlarına gelen ziyaretçiler arasında kadınlar azınlıkta kaldı.

TOKİ 5 yılda 283 bin konut yaptı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 1 Ocak 2003-28 Kasım 2007 tarihleri arasında 283 bin 147 konut yaptı.

konut fuarları Haberi

konut fuarları

Dünyanın en prestijli ve en geniş kapsamlı gayrimenkul organizasyonu Cityscape,busene İstanbul'da düzenlendi. ilk günden itibaren onbinin üzerinde ziyaretçinin gezdiği fuara, yabancı yatırımcılar da büyük ilgi gösterdi.


İlki 2002'de Dubai'de yapılan inşaat ve gayrimenkul sektörünün en önemli emlak fuarlarından Cityscape bu sene İstanbul'da kapılarım açtı. 7 ülkeden 67 firmanın katıldığı fuan başta Körfez ülkeleri olmak üzere 59 ülkeden bin 500'den fazla yatırıma ziyaret edecek. Fuar kapsamındaki yatırıma programına Körfez ülkeleri adına kaydolan 103 Arap yatırımcının yansı, fuarda 1 milyon doların üzerinde yatınm yapmak istediklerini belirtti. 


Bugün sona erecek Cityscape Turkey'e, 59 ülkeden bin 500 yabancı olmak üzere 3 bin 300 kişi ön kayıt yaptırdı. 67 firmanın standını ise 10 bin ziyaretçinin gezmesi bekleniyor. Fuarda İstanbul'da devam eden ve yeni hayata geçirilecek projeler...