05 / 05 / 2024

konut Ispartakule evleri telefon numarası

konut Ispartakule evleri telefon numarası

Emlak Konut GYO tarafından inşa edilecek olan Ispartakule Evleri başvuruları devam ediyor. Projede daire fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. İşte 2015 Ispartakule Evleri kura başvuru şartları...

Emlak Konut Vadi Evleri 1. Etap başlıyor!

İstanbul Hoşdere Emlak Konut Vadi Evleri 1. Etap yer teslimi  İnş. Tic. ve San. A.Ş. & Misek İnş. Tic. ve San. A.Ş. Adi Ortaklığı'na yapıldı.

Emlak Konut Vadi Evleri 1.Etap tasfiye edildi!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Hoşdere Emlak Konut Vadi Evleri 1.Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri tasfiye edildi.

Emlak Konut Vadi Evleri 2.Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut Vadi Evleri 2.Etap için sözleşme, yüklenici Yıldızlar İnşaat ile 16 Mayıs 2022 tarihinde imzalandı.

Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap'ın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir'de Bahçeşehir 2. Kısım mahallesi mevkiinde bulunan Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap projesi için Reel Gayrimenkul Değerleme'ye gayrimenkul değerleme raporu hazırlattı. Peki Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap'ın değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap nerede?

Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Emlak Konut Vadi Evleri 1. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Vadi Evleri 1. Etap projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO İstanbul'da 5 konut ve 3 ticari üniteyi satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Ispartakule Evleri'nde yer alan 3 konut ve 1 ticari üniteyi, Esenler Emlak Konutları'nda yer alan 2 konut ve 2 ticari üniteyi e-ihale ile satışa çıkardı.

Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Vadi Evleri 1. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Vadi Evleri 1. Etap projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Emlak Konut Ispartakule Evleri 1.Etap 1.Kısım Konut, Ticaret ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut Florya Evleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Florya Evleri projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Emlak Konut Florya Evleri fiyat!

Emlak Konut Florya Evleri fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut Florya Evleri fiyat bilgisi ve detayları...

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. Etap'ın kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO'nun projeleri arasında yer alan Emlak Konut Ispartakule Evleri 1 projesinin kesin kabulü yapıldı.

konut Ispartakule evleri telefon numarası Haberi

konut Ispartakule evleri telefon numarası

İstanbul'un Avrupa Yakası Avcılar ilçesinde hayata geçirilecek olan Ispartakule Evleri'nde alt gelir grubu, orta gelir grubu ve özel durum grubu kapsamında 1.500 konut kura yöntemiyle satılıyor.


Ispartakule Evleri'nde dairelerin alanları 87,22 ile 221,14  metrekare arasında değişiyor. Emlak Konut GYO imzası taşıyan projede 15 bin TL peşinatla ve 240 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.


Teslim tarihi 2018 yılı Aralık ayı olarak belirlenen Ispartakule Evleri Avcılar'da başvuru bedeli olarak alt gelir grubu için 1.000 TL, orta gelir grubu için 5 bin TL ödeniyor.


Emlak Konutları Ispartakule fiyatları!

 1+1 konutlarda 248 bin TL ile 295 bin TL, 

2+1 konutlarda 289 bin TL ile 439 bin TL, 

3+1 konutlarda 349 bin TL ile 595 bin TL, 

4+1 konutlarda 459 bin TL ile 589 bin TL


Emlak Konut Ispartakule Evleri'nin sosyal...