05 / 05 / 2024

konut kredisi kasım 2013

konut kredisi kasım 2013

Konut kredisi faiz oranları güncellendi. Kredi Pazarı' nın verilerine göre derlediğimiz konut kredisi faiz oranları yüzde 0,86'dan başlıyor. DD Mortgage ilk sırada yer alıyor...

O rakamlar açıklandı: Konut kredisi kullanımı 444 milyar 280 milyon TL'ye ulaştı!

BDDK tarafından açıklanan rakamlara göre tüketici kredilerinin tutarı, 19 Nisan 2024 tarihi itibarıyla 5 milyar 517 milyon TL arttı ve 1 trilyon 622 milyar 581 milyon TL'ye çıktı. Söz konusu kredilerin 444 milyar 280 milyon lirası konut kredisi olarak belirtildi.

15 yıl vadeli ilk evim konut kredisi çıktı mı, şartları neler?

İlk evini almayı isteyen vatandaşlar için Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın açıkladığı ve 1.20 faizli konut kredisi kampanyası, büyük bir heyecan yaratmıştı. Bu kampanya kapsamında, Orta Vadeli Program (OVP) olarak özellikle ilk kez ev sahibi olacak bireyleri desteklemeyi de hedefliyor.

Konut satış fiyatı artışında Kasım ayı şampiyonu il açıklandı!

Yüksek konut kredisi faizlerinin etkileriyle satılık konut fiyatlarındaki artış 2023 Kasım ayında da son birkaç aydır olduğu gibi hız kesmeye devam etti. Peki konut satış fiyatı artışında hangi il şampiyon oldu.

İngiltere'de konut fiyatları Kasım ayında yüzde 0,5 arttı!

İngiliz konut finansman kuruluşu Halifax tarafından açıklanan rakamlara göre İngiltere’de konut fiyatlarının bu senenin kasım ayında yüzde 0,5 artış kaydettiği bildirildi.

Düşük faizli konut kredisi başvuruları başladı mı? 1.20 faizli konut kredisi şartları neler?

Düşük faizli konut kredisi ne zaman çıkacak sorusu konut almayı düşünenler tarafından merak ediliyor. 1.20 faizli konut kredisi kampanyası son dakika gelişmeleri araştırılıyor. Yeni evleneceklere düşük faizli konut kredisi çıkacak mı? Ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

1.20 faizli konut kredisinde son durum ne? Düşük faizli konut kredisi çıktı mı? 

1.20 faizli konut kredisindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki düşük faizli konut kredisi çıktı mı? 1.20 faizli konut kredisinde son durum ne?

Düşük faizli konut kredisinde son durum ne? Yeni konut kredisi çıktı mı, kimler yararlanabilecek? 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ilk kez ev sahibi olacaklar için yeni kampanyanın sinyalini vermişti. Peki düşük faizli konut kredisi çıktı mı? Düşük faizli konut kredisinden kimler yararlanabilecek? İşte detaylar...

Prefabrik evlerde konut kredisi çıkar mı?

Prefabrik ev almak isteyen fakat yeteri kadar birikimi olmayan vatandaşlar Prefabrik evlerde konut kredisi çıkar mı? sorusuna yanıt arıyor. İşte konuya ilişkin tüm detaylar...

Çalışmayan kişiye konut kredisi çıkar mı? Bir kişi iki defa konut kredisi çekebilir mi?

Kredi konusu özellikle konut kredisi konusu şu aralar gündemde olan konulardan biridir. Peki konut kredisine dair bunları biliyor muydunuz? İşte detaylar!

Ev alacaklar dikkat! 0.89 ve 0.99 faizli konut kredisi nasıl alınır? Hemen bakın!

Ev hayali kuran vatandaşlar 0.89 ve 0.99 faizli konut kredisi kullanımı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 0.89 ve 0.99 faizli konut kredisi nasıl alınır? 

Prefabrik evlere konut kredisi var mı? Ziraat Bankası prefabrik ev kredisi veriyor mu?

Prefabrik ev yaptırmak isteyenler, Prefabrik evlere konut kredisi var mı? Ziraat Bankası prefabrik ev kredisi veriyor mu? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

Orta ve üst gelir grubu konut kampanyası Kasım'da başlıyor!

KONUTDER Başkanı Altan Elmas yaptığı açıklamada, orta ve üst gelir grubu tarafından merakla beklenen konut kampanyasının Kasım ayında başlayacağını açıkladı. 

İskansız eve banka kredisi çıkar mı?

Yapı kullanım izni olarak kabul edilen iskan belgesi, binanın yapıldığı bölgede yetkisi olan ve adresin bağlı bulunduğu belediyeden ya da valilikten alınıyor. Peki, iskansız eve konut kredisi çıkar mı? İşte tüm detaylar...

konut kredisi kasım 2013 Haberi

konut kredisi kasım 2013

Konut kredisi faiz oranları güncellendi. Kredi Pazarı'nın verilerine göre ilk sırada DD Mortgage yüzde 0,86 ile ilk sırada yer alıyor. Yapı Kredi Bankası ve Ziraat Bankası yüzde 0,89 faiz oranı ile ikinci sıradaki yerini koruyor. 


Kuveyt Türk yüzde 0,95 faiz oranı ile işlem yaparken, Halkbank yüzde 0,97 faiz oranı imkanı sunuyor. Garanti Bankası, Albaraka Türk, İş Bankası ve Vakıfbank yüzde 0,98 faiz oranı imkanı sunuyor, Denizbank, TEB, Abank, Akbank ve ING Bank yüzde 0, 99 faiz oranı imkanı sunuyor.


Konut kredisi faiz oranları na göre Tekstilbank yüzde 1,01 faiz oranı iel işlem yaparken Türkiye Finans yüzde 1, 03 faiz oranı ile işlem yapıyor. Finansbank ve HSBC yüzde 1,05 faiz oranı ile tüketicilere konut kredisi kullandırtabiliyor. 


Fibabanka yüzde 1,09, Anadolubank yüzde 1, 15...