17 / 05 / 2024

Konut kredisinin çıkıp çıkmaması hangi şartlara bağlıdır

Konut kredisinin çıkıp çıkmaması hangi şartlara bağlıdır

Bir kişiye kredi çıkıp çıkmaması birçok faktöre bağlı olmakla birlikte temel olarak iki ana unsura bağlıdır. Bu unsurlar, bankalar ile çalışmanızın düzenli olması ve SGK kaydınızın mevcut olmasıdır.

0.69 faizli konut kredisinin aylık taksitleri kaç TL? 500 bin, 1 milyon 1.5 milyon ve 2 milyon TL hesaplama tablosu!

Yeni bir ev almak isteyenler geçtiğimiz aylarda müjdelenen 0.69 faizli konut kredisinin aylık taksitlerini araştırıyor. İşte 500 bin, 750 bin, 1 milyon 1.5 milyon ve 2 milyon TL hesaplama tablosu...

Ev almayı düşünenler dikkat! İşte 2 milyon TL ve 3 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri!

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenler konut kredisi taksitleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 2 milyon TL ve 3 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri kaç TL?

1 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? Garanti, Akbank ve Yapı Kredi hesaplama tablosu!

Hayalindeki eve kavuşmak isteyenler bankaların konut kredilerinin aylık taksitleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 1 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte son dakika hesaplama tablosu...

3 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksiti 115 bin TL'yi, geri ödemesi 13 milyon TL'yi aştı!

Ev fiyatları ulaşılamaz seviyelere yükselirken, konut kredisi faizlerinde de rakamlar peş peşe değişiyor. 3 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksiti ve geri ödemesi şok etti. Peki vatandaşlar bu rakamlara neler dedi? İşte o yorumlar...

0.69 faizli konut kredisinin aylık ödemesi kaç TL? 400 bin, 500 bin, 1 milyon 1.5 milyon TL hesaplama tablosu!

0.69 faizli konut kredisinin müjdelenmesinin ardından pek çok kişi de aylık taksitleri araştırmaya başladı. Peki 400 bin, 500 bin, 1 milyon 1.5 milyon TL'nin aylık taksitleri ne kadar? 

1.5 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte banka banka 120 ay vadeli konut kredisi tablosu!

Bankalar, konut kredi faiz oranlarını güncellemeye devam ederken, 1.5 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri de yeni bir konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte banka banka 120 ay vadeli konut kredisi tablosu!

1 milyon TL konut kredisinin aylık taksiti ne kadar? Konut kredisi hesapla: İş Bankası konut kredisi hesaplama!

İlk evim konut kampanyası Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz tarafından açıklanmıştı ancak detayları henüz belli olmadı, şimdi gözler güncel faizlerde. Peki 1 milyon TL konut kredisinin aylık taksiti ne kadar? İş Bankası konut kredisi hesaplama Nisan 2024!

0.69 faizli konut kredisinin aylık taksiti ne kadar? İşte 750 bin, 1 milyon 1,5 milyon ve 2 milyon TL hesaplama tablosu

0.69 faizli konut kredisinin aylık taksitleri yeni bir konut sahibi olmak isteyenler tarafından merak ediliyor. İşte 0,69 faizli konut kredisinin 500 bin, 750 bin, 1 milyon, 1,5 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksitleri...

0.69 faizli konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte 300 bin TL, 400 bin TL hesaplama tablosu Mart 2024!

0.69 faizli konut kredisinin aylık taksitleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte 0,69 faizli 300 bin TL, 400 bin TL hesaplama tablosu Mart 2024...

20 banka az önce açıkladı! 1 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri şaşırttı!

Yeni bir ev almak isteyenlerin gündeminden düşmeyen konut kredisi faiz oranları değişti. Peki bankaların konut kredisi faizlerinde son durum ne? İşte banka banka 1 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksit ödemesi...

Bakan Bolat: Köpük ortadan kalktı, gayrimenkul fiyatları yüzde 20 düştü!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Konut, dükkan fiyatlarında yüzde 20'ler civarında bir düşüş, köpüğün ortadan kalktığı bir tablo oldu. Bu, kira fiyatlarına da yansımaya başladı." dedi.

750 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte Ziraat, Akbank, İş Bankası, ING ve Yapı Kredi faiz oranları!

Ziraat Bankası, Akbank, İş Bankası, ING ve Yapı Kredi konut kredisi faiz oranlarını peş peşe açıkladı. Peki 750 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar?

Kira fiyatlarındaki köpük eridi!

Kahramanmaraş depremlerinden sonra artan kiralık konut fiyatlarında düşüş yaşanmaya başladı. Büyükşehirlerde gözlenen durağanlık da “köpük” fiyatların erimesi şeklinde değerlendiriliyor.

Konut kredisinin çıkıp çıkmaması hangi şartlara bağlıdır Haberi

Konut kredisinin çıkıp çıkmaması hangi şartlara bağlıdır

Bu iki temel unsurdan birine sahip olmayan bir kişinin bankalarda kredi işlemi yapması çok zor ve istisna bir durumdur.


Hesapkurdu'nun haberine göre; bu iki temel unsura sahip olan kişinin ne kadar kredi çekebileceği ise beyan edebildiği gelirine göre değişlik göstermektedir. Bu iki temel unsuru taşıyan kişilerin hangi şartlar altında ne kadar kredi kullanabileceğine bir bakalım:


1- SGK kaydının mevcut olması


Bankalarda kredi işlemi yapabilmeniz için birkaç istisna durum hariç SGK kaydınızın olması gereklidir. Bankaların SGK kaydı istemesi nedeni, düzenli ve güvenilir bir gelire sahip olup olmadığınızı görmek istemelerinden kaynaklanmaktadır. Öte yandan sahip olduğunuz ancak resmi olarak kanıtlayamadığınız gelirler, günümüzde hiçbir resmi kurum tarafından kabul edilmiyor. Hatta kanıtlanamayan gelir, vergilendirilemediği içinde yasal olarak cezai yaptırımları mevcut olan bir durum ortaya çıkmış oluyor.


Bankaların gelir...