02 / 05 / 2024

konut kredisinin tamamını veren bankalar

konut kredisinin tamamını veren bankalar

3980 sayılı ve 16 Aralık 2010 tarihli Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu kararı gereğince bankalarda en fazla konut değerinin yüzde 75'ine kredi veriliyor. Peki,konut kredisinin tamamı nasıl alınır?

Konut kredisinin tamamını veren bankalar 2015!

Konut kredisi ile nakiti olmayan ancak ev sahibi olmak isteyen kimseler, uzun vadede düşük faiz oranları ile ev sahibi olabiliyor. İşte konut kredisinin tamamını veren bankalar 2015..

Konut kredisinin tamamını veren banka var mı?

Konut kredisi ile nakit parası olmayan ancak ev sahibi olmak isteyen kimseler, uzun vadede düşük faiz oranları ile ev sahibi olabiliyor. Peki, konut kredisinin tamamını veren banka var mı?

20 banka az önce açıkladı! 1 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri şaşırttı!

Yeni bir ev almak isteyenlerin gündeminden düşmeyen konut kredisi faiz oranları değişti. Peki bankaların konut kredisi faizlerinde son durum ne? İşte banka banka 1 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksit ödemesi...

16 banka peş peşe duyurdu! 2 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesi şaşırttı! 

Yeni bir ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların konut kredisi faizlerini araştırıyor. Peki 2 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesi ne kadar? İşte banka banka o rakamlar...

750 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte Ziraat, Akbank, İş Bankası, ING ve Yapı Kredi faiz oranları!

Ziraat Bankası, Akbank, İş Bankası, ING ve Yapı Kredi konut kredisi faiz oranlarını peş peşe açıkladı. Peki 750 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar?

Konut kredisi nedir, nasıl alınır? Konut kredisi nasıl hesaplanır?

Ev almak isteyen milyonlarca kişi konut kredisinin detaylarını merak ediyor. Peki, Konut kredisi nedir, nasıl alınır? Konut kredisi nasıl hesaplanır? İşte detaylar...

TÜİK geçen yılın konut satışlarını açıkladı! Zirvede hangi ülke var?

TÜİK, geçtiğimiz senenin Aralık ayına dair sıfır, ikinci el ve ipotekli olmak üzere Türkiye'nin tamamında yapılan toplam konut satışlarını paylaştı.

0,89 ve 0,99 faizli konut kredisinin şartları belli oldu! Peki kim, nasıl faydalanabilecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde kabine toplantısının ardından müjdesini verdiği yeni konut kredisinin kullandırımına ilişkin merakla beklenen detayları belli oldu. Peki kim, nasıl faydalanabilecek? İşte tüm detaylar...

350 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ne oldu?

Konut alacak vatandaşlar bankaların güncel konut kredisi faizlerini merak ediyor. Ev sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiren konut kredisi faiz oranları her bankada değişiyor. Peki bankaların güncel konut kredisi faizleri ne oldu? 350 bin TL'lik konut kredisinin taksitleri ne kadar oldu?

250 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar?

Merkez Bankası’nın son üç toplantıda haftalık repo faizinde toplam 400 baz puan indirim uygulamasını bankalar da kredi faizlerine yansıttı. Peki güncellenen oranlarla 250 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar?

Faiz indirimi sonrası 300 bin TL'lik konut kredisinin taksitleri ne oldu?

Kamu bankalarının tarafından uygulanan faiz kararı sonrasında konut kredisi faiz oranları düştü Peki güncel konut kredisi faiz oranları ne oldu? 300 bin TL'lik konut kredisinin taksitleri ne kadar? İşte vadesine göre konut kredisi hesaplama...

100 bin TL'lik konut kredisinin taksitleri ne oldu?

Konut kredisi ile ev alacak vatandaşlar aylık taksit hesaplamalarını merak ediyor. Peki, 100 bin TL'lik konut kredisinin taksitleri ne kadar oldu? İşte konut kredisi hesaplama...

Kredi çekecekler dikkat! 100 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ne oldu?

Yeni yıla girdiğimiz şu günlerde konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar, güncel konut kredi faiz oranlarını araştırıyor. Peki güncel faiz oranlarına göre, 100 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne oldu?

100 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ne oldu?

Ev almak için kredi çekecek vatandaşlar bankaların kredi faiz oranlarını araştırıyor. Bankalar ise konut kredisi faiz oranlarını sürekli güncelliyor. Peki 100 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ne oldu? İşte konut kredisi faiz oranları ve taksit hesaplama...

100 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksiti ne kadar?

Ev alacak vatandaşların en çok merak ettiği konulardan biri de konut kredisi faiz oranları. Peki 100 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksiti ne kadar?

konut kredisinin tamamını veren bankalar Haberi

konut kredisinin tamamını veren bankalar

Konut kredisinin tamamı nasıl alınır?

Satın alınmak istenen ev için bankadan konut kredisi kullanılabiliyor. Bu kredi, diğer kredilere göre daha uzun vadeli ve daha düşük faizli oluyor.


Bir bankanın onay vermediği konut kredisi başvurusuna diğer bir banka onay verebiliyor. Bunun nedeni ise, konut kredisi verilecek kimselerde aranan özelliklerin bankadan bankaya değişmesi.


Kredi başvuru sürecinde, kişinin kredi özgeçmişi kredi notuyla ölçülüyor. Kişinin daha önceden batık borcunun bulunmaması, karşılıksız çekinin olmaması, olan borç ve taksitlerini düzenli ödüyor olması ve halihazırda aşırı borç altında olmaması kredi notunun yükselmesini sağlıyor.


Başvurusu onaylanan kimseye taşınmaz satış bedelinin tamamı değil, ekspertizin tespit ettiği bedelin belli bir yüzdesi veriliyor.


Bilindiği üzere, 1 Ocak 2011 tarihinden itibaren geçerli olan uygulamaya göre, konutun yüzde yüzüne kredi verilmiyor. 


3980 sayılı ve 16 Aralık 2010 tarihli...