03 / 05 / 2024

Konut paneli

Konut paneli

Yapı Endüstri Merkezi’nde (YEM) düzenlenecek “Pazarlama Argümanı Olarak Kullanılan Mimari Kavramlar” başlıklı panele Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Ece Ceylan Baba, ve KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik katılacaklar.

Güneş paneli teşviki inşaat sektörünü heyecanlandırdı!

Hükümetin, çatılardaki güneş paneli kurulumunu teşvik için düğmeye basması inşaat sektörünü de heyecanlandırdı. Müteahhitler, bu durumun konut satışlarını olumlu etkileyeceğini düşünüyor.

TMMOB Şehir Plancıları Odası konut paneli düzenliyor!

TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi 21-22 Şubat tarihlerinde TED Üniversitesi Ahmet Ersan Salonu'nda konut paneli düzenliyor. Panel cumartesi 10:30 ile 16:30 arasında, pazar günü ise 10:30 ile 16:00 arasında gerçekleşecek.

Özyeğin Üniversitesi Dünya Mimarlık ve Konut Günü’nü kutladı!

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dünya Mimarlık ve Konut Günü’ nü kutlamak amacı ile “ Mimarlık Eğitimi, Mimarlık Pratiği ve Yarışmalar ” Paneli düzenledi.

Adana'da Konut Sektöründe Riskler ve Fırsatlar 2014 paneli düzenlendi!

Toplantı kapsamında ayrıca, Adana'nın önde gelen inşaat firma temsilcilerinin de katıldığı "Adana'da Konut Sektöründe Riskler ve Fırsatlar 2014" konulu bir panel ve ödül töreni düzenlendi...

''Adana'da Konut Sektöründe Riskler ve Fırsatlar 2014'' paneli düzenlendi!

Capital ve Ekonomist dergileri ile Garanti Mortgage' nin işbirliğiyle "Adana'da Konut Sektöründe Riskler ve Fırsatlar 2014" konulu panel düzenlendi. Panel Adana HiltonSA Hotel' de düzenlendi...

Ömer Uludağ Ukrayna'ya stadyum kurdu Irak'a 5700 konut yapacak!

Ömer Uludağ, Almaya'daki 30 yıllık iş hayatını Türkiye'de devam ettirme kararı almış bir isim. Irak'a 5 bin 700 konut yapmak için anlaşan Uludağ'ın gündeminde güneş paneli ve kuracağı gıda şirketiyle dünyaya ihracat yapmak da var...

Betofiber konut projeleri ve büyük otellerin tercihi!

Avrupa Standartları'nda Isı Yalıtımlı Cephe Paneli üretimi gerçekleştiren Betofiber, konut projelerinin yanı sıra büyük otellerin tercih ettiği marka haline geldi

TOKÝ`den Bursa`ya 740 konut

Baþbakanlýk Toplu Konut Ýdaresi (TOKÝ) Baþkanlýðý Bursa Yeniþehir'e konut, sosyal donatý, adaiçi, genel altyapý ve çevre düzenlemesi iþlerini yaptýracak.

Anadolu'da ucuz konut alma fırsatı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Türkiye'nin dört bir yanında yaptığı 6.848 sosyal konutu satışa sunuyor

TOKİ`den Konya Halkapınar`a 208 konut

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Konya Halkapınar 2'nci etaba konut, adaiçi ve genel altyapı ile çevre düzenlemesi işlerini ihaleye çıkardı.

İstanbul`da konut fiyatları henüz değerini bulmadı

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, "İstanbul'daki konut fiyatları yükselişini sürdürür." dedi.

TOKİ Erzurum`a 156 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Erzurum Narman'a konut, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatlarının yapımı için ihale açtı.

Hangi semtte? Konut fiyatları ne kadar arttı?

Hangi semtte? Konut fiyatları 2005 ve 2006'da ne kadardı? Şimdi ne kadar?

Konut paneli Haberi

Konut paneli

Türkiye ekonomisinin en dinamik sektörlerinden biri olan yapı / konut sektörü Yapı - Endüstri Merkezi’nde (YEM) 6 Mayıs 2015 Çarşamba günü yapılacak bir panelde uzman katılımcılar tarafından değerlendirilecek.

Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ece Ceylan Baba’nın kaleme aldığı ve YEM Yayınları tarafından basılan “Loft” adlı kitabının tanıtımı kapsamında 18.00 – 20.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan panele Ece Ceylan Baba’nın yanı sıra, Next Academy Başkanı İletişimci Levent Erden ve KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik de konuşmacı olarak katılacaklar. Panelin moderatörlüğünü Ece Ceylan Baba üstlenecek.

İstanbul konut sektörüne ait güncel veriler ve yorumlar ile sektörün genel bir resminin ortaya çıkarılacağı panelde, konut sektöründe satış argümanı olarak kullanılan söylem, kavram ve vaatlerin yanı sıra bu ve...