08 / 05 / 2024

konut pazarlama şirketi

konut pazarlama şirketi

Türkiye'de konut pazarlama sektörünün öncüsü Universal21 Yönetici Ortağı Philip Skorochod Üniversal21 olarak Mart ve Nisan aylarında yeni başlayacakları konut projeleri için başlayacağı 100 yeni kişiyi işe alacaklarını söyledi.

Gps Saklı Koru Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Saklı Koru Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile GPS Konut ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından kuruldu.

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Gps Konut Ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim tarafından kuruldu.

Gps Premıum Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Premıum Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile GPS Konut ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Asy Konut Proje Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Asy Konut Proje Pazarlama Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Yılmaz ve Sedat Özer ortaklığında kuruldu.

State Corps Sefakoy Konut Anonim Şirketi kuruldu!

State Corps Sefakoy Konut Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Arnavutköy Emlak Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Arnavutköy Emlak Konut Anonim Şirketi Fatih'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yılmaz tarafından kuruldu.

Kolektif Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Kolektif Konut Anonim Şirketi Pendik'te Bilgin Çelik, Burak Demir ve Gökhan Barış ortaklığında kuruldu.

Net Yapı Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Net Yapı Konut Anonim Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Kütükde ve Eyyüp Kütükde tarafından kuruldu.

TURYAP'tan icradan satış açıklaması!

36 yıllık köklü geçmişe sahip olan Türkiye'nin ilk ve en büyük yerli gayrimenkul pazarlama şirketi TURYAP icradan satış haberleri ile ilgili açıklama yaptı.

GİGDEKS basın toplantısı 27 Ekim'de!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği, marka ve pazarlama şirketi AGS Global işbirliğiyle gayrimenkul sektörünü ilk kez yabancıya konut satış endeksi ‘GİGDEKS’i tanıştıracak.

Eyg Ofis Ve Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Eyg Ofis Ve Konut Anonim Şirketi Ümraniye’de  7 milyon 699 bin 777 TL sermaye bedeli  ile Ömer Faruk Çelik, Ezgi Çelik, Hakan Kaya tarafından kuruldu.

Başakşehir Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Konut Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bozbeşparmak, Abdülkadir Kafalı, Cahit Yeşil, Murat Bozkurt ve Selami Akdağ ortaklığında kuruldu.

İngiltere’de konut fiyatları yüzde 10’un üzerinde artış gösterdi!

Konut finansman şirketi Nationwide yaptığı açıklamada, İngiltere'de konut fiyatlarının yüzde 10'un üzerinde arttığını bildirdi.

konut pazarlama şirketi Haberi

konut pazarlama şirketi

Türkiye'de konut pazarlama sektörünün öncüsü İngiliz – Türk ortaklı uluslararası konut pazarlama şirketi Universal21 Yönetici Ortağı Philip Skorochod Üniversal21 olarak Mart ve Nisan aylarında  yeni başlayacakları konut projeleri için başlayacağı 100 yeni kişiyi işe alacaklarını söyledi.


2015’in ilk çeyreğinde konut sektörü yavaşlamış gözükse bile Beylikdüzü – Esenyurt bölgesinde satışlar tam hızıyla devam ediyor. Satışa hazır duruma gelen yeni projeler için yeni istihdamlar söz konusu.


Türkiye'de konut pazarlama sektörünün öncüsü İngiliz – Türk ortaklı uluslararası konut pazarlama şirketi Universal21  servis elemanından, danışma personeline, teknik elamandan, satış pazarlama temsilcisine ve yöneticilere kadar 100 yeni personel alımı yapacak. 


Yabancı satışlarının yoğun olduğu dönemde alınacak İşe alımı yapılacak olan personelin İngilizce ya da Arapça  ya da başka diller konuşması tercih sebebi olacak.


Üniversitelerle işbirliği ve yeni mezunlara...