04 / 07 / 2024

konut satışı açık artırma

konut satışı açık artırma

Tapucom, açık artırmaları konut sektörüne taşıyor. 1 TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olma imkanı sunulan açık artırmalar, İstanbul'da yarın, Ankara'da ise 30 Ekim'de yapılacak.

Gayrimenkul sektöründe bir ilk: 1 TL'den başlayan fiyatlarla konut satışı!

Sene başından bu yana evlerinden çıkmadan uygun fiyatlı gayrimenkul imkanlarından faydalanmak isteyen arsa alıcıları için 1 TL’den başlayan açık artırmalar düzenleyen ve bu uygulamasıyla yoğun ilgi gören Tapucom, şimdi de konut satışlarında 1 TL’den başlayan açık artırmalara başlayacak.

Açık artırma yoluyla konut satışı!

Açık artırma yoluyla konut satışı nasıl yapılır? Açık artırma yoluyla satış nedir? Açık artırma yoluyla satış hükümleri nelerdir? İşte Borçlar Kanunu kapsamında bulunan yasal esaslar...

Gayrimenkul uzmanından konut satışı açıklaması: 2018 krizinden hallice!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) bugün konut satış rakamlarını açıkladı. 2023 Kasım'da 93 bin 514 konut satılırken Gayrimenkul uzmanı Celal Erdoğdu'dan konut satışı açıklaması geldi.

Vakıf GYO VSancaktepe Merkez projesi 2024'te satışa çıkıyor! Yeni proje!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Sancaktepe'de inşa edilen VSancaktepe Merkez projesi 2024'te satışa çıkıyor. Peki VSancaktepe Merkez projesinde hangi konut tipleri yer alacak? İşte detaylar...

Antalya'da çok sayıda konut ve dükkan satışa çıkıyor! 21 Mart’taki ihaleyi kaçırmayın!

Konut ve dükkan atayanlar dikkat! Antalya'da çok sayıda konut ve dükkan satışa çıkıyor. 21 Mart’taki ihaleyi kaçırmayın!

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

TOKİ Tekirdağ Çorlu projesi 21 Mart'ta satışa çıkıyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çorlu projesinde yer alan 73 adet konut 21 Mart'ta satışa çıkıyor. 

TOKİ Kırıkkale Delice projesi 21 Mart'ta satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Delice projesinde yer alan konutlar 21 Mart 2022 tarihinde satışa çıkıyor. 

TOKİ Sinop Boyabat projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sinop Boyabat projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Erzincan Kemaliye 3. Etap projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzincan Kemaliye 3. Etap projesinde yer alan konutlar yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Kırıkkale Keskin projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Keskin projesinde yer alan konutlar yarın satışa çıkıyor.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor!

Emlak Konut GYO imzası ve Tahincioğlu Gayrimenkul güvencesiyle hayata geçirilen Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor...

TOKİ Denizli Merkezefendi Kayaköy projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Koru Florya'da 5 katlı AVM ve 27 konut satışa çıkıyor!

İstanbul Florya'da yükselen Koru Florya projesinde 5 katlı AVM ve 27 rezidans daire 13 Ağustos'ta açık artırma ile satışa sunulacak...

TOKİ Kayseri Tomarza projesi 23 Mart'ta satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Tomarza projesi 23 Mart tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

konut satışı açık artırma Haberi

konut satışı açık artırma

Sene başından bu yana evlerinden çıkmadan uygun fiyatlı gayrimenkul fırsatlarından faydalanmak isteyen arsa alıcıları için 1 TL’den başlayan açık artırmalar yapan ve bu uygulamasıyla yoğun ilgi gören Tapucom, şimdi de konut satışlarında açık artırmaları başlatıyor. İstanbul için açık artırmaların ilki 22 Ekim’de yapılacak. Ankara’daki alıcılara ise ilk kez 30 Ekim’de 1 TL’den başlayan açık artırmada konut sahibi olma imkanı sunulacak.

Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapucom’un sosyal izolasyon sürecinde hayata geçirdiği 1 TL’den başlayan arsa açık artırmaları, alıcılardan gelen yoğun taleple şimdi de konut satışlarında uygulanacak. 

Arsa satışları için Nisan ayından itibaren her “1 TL’den başlayan açık artırmalar” kampanyası gerçekleştirerek, alıcıların evlerinde otururken ekran başından gayrimenkul fırsatlarından faydalanmalarına imkan sunan Tapucom, alıcı ve satıcıların hayatını kolaylaştıran bu uygulamayı konutlara...