16 / 05 / 2024

konut standartı

konut standartı

Bursa'nın çok geniş evlerden sıyrılmaya başladığını ifade eden Veysel Bakgör, artık standartları ve donanımı iyi olan konutların tercih edildiğini kaydetti..

TOKİ Havutlu Standart Konut son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Havutlu Standart Konut projesinde yer alan 96 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

 TOKİ Burdur Bucak 153 konut kura çekilişi sonuçları açıklandı!

TOKİ Burdur Bucak 153 konut kura çekilişi sonuçları açıklandı. 2+1 ve 3+1 olmak üzere daire tiplerine yer verilen projede alt gelir grubu ve standart gelir grubu projeleri yer alıyor.

12 soruda TOKİ Kütahya standart konut projesi!

TOKİ Kütahya standart konut projesinde yer alan 306 konut kura çekimi ile satışa sunuluyor. İşte 12 soruda TOKİ Kütahya standart konut projesi...

14 soruda TOKİ Kütahya İnköy Mahallesi Standart Grup projesi!

Kütahya Merkez İnköy Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında TOKİ tarafından 306 adet konut hayata geçiriliyor. İşte, 14 soruda TOKİ Kütahya İnköy Mahallesi Standart Grup projesi...

İkinci el konut satışında devrim!

Hükümet, ikinci el konut satışı ve kiralamasında komisyon oranlarına standart getirecek. Her önüne gelen emlakçı ve galerici olamayacak.

TOKİ İstanbul Ataşehir'de konut satıyor! 298 bin 494 TL'ye!

TOKİ İstanbul Ataşehir'de 25 konut satıyor. Standart konut kapsamında hayata geçirilen projede fiyatlar 298 bin 494 TL ile 550 bin 213 TL arasında değişiklik gösteriyor.

Çankırı Merkez İnançköy standart konut başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Çankırı Merkez İnançköy 571 Konut Projesi kapsamında üretilecek 3 oda 1 salon nitelikli 208 adet konut satışa sunuluyor..

TOKİ Zonguldak Devrek standart konut başvuru dönemi başladı!

Zonguldak Devrek Toplu Konut Uygulaması kapsamında İdare tarafından inşa ettirilen 3+1 nitelikli 86 adet konut için başvuru dönemi bugün başladı..

TOKİ İzmir Bayındır 89 konut kura çekimi!

TOKİ tarafından İzmir Bayındır'da hayata geçirilen 89 konutluk standart konut projesinde kura heyecanı başladı. Peki, TOKİ İzmir Bayındır 89 konut kura çekimi ne zaman?

Konut alıcısının kriterleri değişti!

Yüzme havuzu, spor merkezi, otel konforunda resepsiyon hizmetleri yeni nesil konut projeleri ile artık standart hale gelirken, özel hizmet kurgusunu ‘bir tık’ öne çıkaran projeler ise daha çok dikkati çekiyor.

Sompo Japan'dan konut sigortası yeniliği!

Sigortalıların gezdikleri bir mağazada çocuklarının kırdığı ürünlerin dahi sigorta kapsamına alındığı Artı Konut Sigortası ile standart konut sigortalarında kapsam dışında tutulan birçok beklenmedik risk de teminat altında oluyor.

TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap'taki 1 adet konut için başvurular başladı!

TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap kapsamında yer alan 1 adet 3+1 standart konut için başvurular bugün başladı ve 30 Haziran'a kadar devam edecek.

Ermiş İnşaat'tan butik konut konspetine yeni bir yorum!

İstanbul Göktürk'de yapımını sürdürdüğü Kemerist projesi ile butik konut konspetine yeni bir yorum katmayı başaran Ermiş inşaat, imza attığı her projede üst standart oluşturmayı ilke haline getirdi.

konut standartı Haberi

konut standartı


Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, tüketicilerin bilinçlendiğini ve konut alırken inovatif ürünlerin daha ön plana çıktığını söyledi.


Veysel Bakgör, Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen ve bu akşam sona erecek Bursa İnşaat Fuarı'na özel olarak kurdukları örnek dairenin, Ortadoğu'dan gelen yatırımcıların da ilgisini çektiğini söyledi. Piyasalardaki seçim kaynaklı belirsizlikler nedeniyle çekinceli hareketler olduğunu kaydeden Bakgör, ''Ortadoğu'nun bir arayışa girmesi ve yatırımda Türkiye'yi ön planda tutmasından dolayı Bursa olarak bunu kendi lokasyonumuzda nasıl değerlendirebiliriz diye çalışmalar yapıyoruz. Prestige Loft projemiz Arap yatırımcılara yönelik. Bu projeyle beraber mevcut olan inşaat sektörünün ivme kazandırdığı her sektöre katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Bu proje Bursa için de bir ilk olacak'' dedi.


2015'TEN UMUTLUYUZ


İnşaat sektörünün Bursa'da şuan biraz durağan seyirde olduğunu dile getiren Bakgör, hava şartları ve...