28 / 04 / 2024

konut ve ofis stoku

konut ve ofis stoku

ANTMÜTDER Başkanı Deniz Karataş, inşaat ve gayrimenkul sektörünün kentsel dönüşüm ve yeni projelerle büyüyeceğini söyledi. Karataş, 'Müteahhitlik Hizmet Yasası'nın çıkartılması şart' açıklamasında bulundu.

Ahlatçı Otomotiv İnşaat'tan Konya'ya 167 konut ve 94 ofislik yeni karma proje geliyor!

Ahlatçı Otomotiv İnşaat, Konya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Selçuklu'da yükselecek olan projede 88 dükkan, 167 konut ve 94 ofis yer alacak.

Torunlar GYO'dan, ilk 9 ayda 305 milyon TL konut ve ofis satış geliri!

Torunlar GYO tarafından yayımlanan faaliyet raporuna göre, şirket ilk 9 ayda 305 milyon TL konut ve ofis satış geliri elde etti. İşte şirket tarafından açıklanan o rakamlar...

Avrupa Konutları Saklıvadi'yle 235 konut, 222 ofis geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Artaş İnşaat Avrupa Konutları Saklıvadi projesiyle 235 konut, 222 ofis ve 5 ticari ünite inşa edecek.

Fatih'te konut yüzde 5,54, ofis yüzde 11 değerlendi!

Endeksa verilerine göre, son bir yılda Fatih'te konut ve ofis değerlerinde artış yalşandı. Fatih‘te son 1 yılda konut yüzde 5,54, ofis yüzde 11 değerlendi...

Vadikoru Ayazağa konut ve ofis fiyatları 2017!

Vadikoru Ayazağa konut ve ofis fiyatları 2017 bilgilerine göre dairelerin fiyatları lansmana özel olarak 8 bin TL'den başlıyor. Proje 200 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor...

Yabancı yatırımcı ve fonlar Türkiye'de konut sahibi olmak istiyor!

EXPO Turkey By Qatar Fuarı'na katılan Satya Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Aydoğan, sektör ve fuarla ilgili görüşlerini paylaştı. Aydoğan, yabancı yatırımcıların ve fonların Türkiye'nin farklı bölgelerinde konut ve ofis sahibi olmak istediklerini söyledi.

GYODER 20 yıl vade kampanyasıyla 3 bin 400 konut, 185 ofis satıldı!

‘Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu’ GYODER, ikinci ‘Güç Birliği’ kampanyası ile sektöre ivme kazandırdı. 20 yıl vade, düşük faiz kampanyası kapsamında, toplam 3 bin 400 konut, 185 ofis satışı yapıldı ve yaklaşık 3.3 milyar TL’lik ciro elde edildi.

Konut ve ofis projelerinde fiyat artışı olabilir!

Moment Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar, 2017 yılının ikinci çeyreğinde; konut ve ofis projelerinde fiyat artışı olabileceğinin vurgusunu yaptı. Uyar, "“İkinci çeyrekte yüzde 30'lara varan bir artış bekliyoruz” dedi.

Konut ve ofis yatırımları Anadolu Yakası'na kayıyor!

DAP Holding Başkanı Ziya Yılmaz, yeşil alanı ve otoparkı olmayan yerlerde yaşamak istemeyenlerin Anadolu Yakası'na kaçtığını, konut ve ofis yatırımlarının da bu bölgeye kaydığını söyledi.

İzmir'de konut ve ofis üretimi hızlandı!

İzmir'deki ilk projeleri olan Çamdibi Konutları ve Kent Bornova'yı taahhüt zamanından önce tamamlayarak sahiplerine teslim ettiklerini belirten İsmail Coşar "MevaPort olarak İzmir'de konut ve ofis üretimine hız verdik'' dedi.

Fabrika arazilerinde konut ve ofis projeleri yükseliyor!

1980'li yıllarda inşa edilen ama artık şehir içinde kaldıkları için başka yerlere taşınan eski fabrikaların arazilerinde son yıllarda lüks konut, ofis, AVM, otel projeleri yükseliyor.

Konut ve ofis pazarında yükselme yaşanacak!

Kentsel dönüşüm, rant vergisi ve tüketici kanunu gibi konu başlıklarının ajandasında yer aldığı konut sektöründe satışların, 1,2 milyon adet olması öngörülüyor. Ofis pazarının da bu yıl hızla büyümesi bekleniyor.

İstanbul'da konut ve ofis fiyatları patladı!

İstanbul 'un en çok prim yapan bölgeleri neresi ? Lüks konutlar ve kentsel dönüşüm projeleriyle değerini yaklaşık üçe katlayan İstanbul 'da konut ve ofis fiyatları patladı.

konut ve ofis stoku Haberi

konut ve ofis stoku

ANTALYA İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANTMÜTDER) Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, inşaat ve gayrimenkul sektörünün son durumuyla ilgili bilgi verdi. Karataş, sektörün yeni konut isteği ve kentsel dönüşüm projeleriyle büyüyeceğini açıkladı.


Deniz Karataş, "Ekonomide büyük ağırlığa sahip olan inşaat sektörünün bir an önce standardının ortaya konulması gerekiyor. Müteahhitlik tanımının da içinde yer alacağı 'Müteahhitlik Hizmet Yasası'nın çıkartılması şart. Her kişinin müteahhitlik işini yapamaması lazım" şeklinde konuştu.


Antalya'nın büyük bir dönüşüm sürecine girdiğini açıklayan Karataş, konut ve ofis stokunun da değiştiğini söyledi. Karataş, "Son yıllarda 'turizm, ticaret, tarım' kimliğinden sıyrılıp, sanayi kenti haline gelen Antalya'da, konut ve ofis tercihleri değişti. Özellikle son 20 yıl içerisinde Antalya'nın çehresini değiştirecek büyük çaplı konut ve ofis projeleri hayata geçirildi. Kentin sanayi yatırımlarının da inşaata paralel olarak...