05 / 05 / 2024

konutlarda elektrik ve doğalgaz kullanımı

konutlarda elektrik ve doğalgaz kullanımı

Türkiye’de konutlarda kullanılan elektriğin fiyatı, sanayide kullanılan elektrikten ortalama olarak yüzde 51 daha pahalı. Konut ve sanayide elektrik ve doğalgaz için ödenen birim fiyatlar açıklandı.

Konutlarda tüketilen elektrik ve gaz fiyatları zirve yaptı! 

Avrupa İstatistik Ofisi, AB üyesi ülkelerde bu yılın ilk yarısında konutlarda tüketilen elektrik ve doğal gaz fiyatlarına dair verileri yayımladı. Bu kapsamda AB ülkelerinde tüketilen elektrik ve gaz fiyatları zirve yaptı.

Lkr İnşaat Elektrik Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Lkr İnşaat Elektrik Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Şasıcı tarafından kuruldu.

Güvenemek İnşaat Elektrik Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvenemek İnşaat Elektrik Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Uyanık tarafından kuruldu.

Anatoli Mimarlık İnşaat Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anatoli Mimarlık İnşaat Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Yagız tarafından kuruldu.

Bukaya İnşaat Yapı Mamulleri Elektrik Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bukaya İnşaat Yapı Mamulleri Elektrik Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Karakuş tarafından kuruldu.

Depremzedelerin elektrik ve doğalgaz borçları silinecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın deprem bölgesinde yaşayan vatandaşların elektrik ve doğalgaz borçlarının silinmesine yönelik kararı yürürlüğe girdi. Buna göre, afetzede 11 ilde yaşayanların elektrik ve doğalgaz borçları silinecek.

AB ülkeleri de elektrik ve gaz fiyatlarından mustarip!  Geçen yıl rekor yükseliş yaşandı

Avrupa İstatistik Ofisi verilerine göre konutlarda tüketilen elektrik ve doğal gaz fiyatları, geçen yıl görülmemiş düzeyde yükseldi. En pahalı elektriği Danimarka, en pahalı doğal gazı İsveç kullandı.

Cnr Grup Otomotiv İnşaat Taşımacılık Elektrik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr Grup Otomotiv İnşaat Taşımacılık Elektrik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Deliveli tarafından kuruldu.

Uyar Hırdavat İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uyar Hırdavat İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Uyar tarafından kuruldu.

Elektrik ve doğalgaza dev indirim müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe açıklandı!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, elektrik ve doğalgaza indirim müdjesini açıkladı. Peki elektrik ve doğalgaza ne kadar indirim geliyor? 

Elektrik ve doğal gaz faturası yüksek gelenler dikkat! Devlet 2.700 TL destek veriyor!

Elektrik ve doğal gaz faturası yüksek gelen vatandaşlar dikkat, güzel bir haber geldi. Belirli şartları sağlayan herkes 2 bin 750 TL destek ödemesi alabiliyor. Başvuru şartları ve detaylar için tıklayınız... 

Depremzedelerin 4 milyar liralık elektrik ve doğalgaz borçlarının tamamı silindi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kahramanmaraş depremlerinden etkilenenlerin depremden önceki ödenmemiş tüm elektrik ve doğalgaz fatura borçlarının silindiğini açıkladı. Buna göre toplam 4 milyar lirayı aşkın elektrik ve doğalgaz fatura borcu silinmiş oldu

Depremzedelerin elektrik ve doğalgaz borçları resmen silindi! Yeni faturaların ödeme tarihleri de ertelendi! Son dakika!

Deprem bölgesindeki elektrik ve doğalgaz abonelerinin borçları ile ilgili iki önemli karar alındı. Depremzedelerin elektrik ve doğalgaz borçları resmen silindi. Ayrıntılar da tek tek açıklandı. 

konutlarda elektrik ve doğalgaz kullanımı Haberi

konutlarda elektrik ve doğalgaz kullanımı


Türkiye’de konutlarda kullanılan elektriğin fiyatı, sanayide kullanılan elektrikten ortalama olarak yüzde 51 daha pahalı.


Evler doğalgazı da sanayiden yüzde 16 daha pahalı tüketiyor. Konut ve sanayide elektrik ve doğalgaz için ödenen birim fiyatlar açıklandı. Buna göre konutlarda 1 kilovatsaat (kWh) elektrik için ilk 6 ayda ortalama 35,4 kuruş, sanayide ise 23,4 kuruş ödendi. Konut ile sanayideki elektrik bedelinin doğurduğu fark yüzde 51 olarak hesaplandı. Doğalgaz için de ilk 6 ayda konutlarda metreküp başına ortalama 104,2 kuruş, sanayide 89,5 kuruş ödendi.


Türkiye İstatistik kurumu (TÜİK), 2014 yılı birinci (ocak-haziran) dönemine ait elektrik ve doğalgaz fiyatlarını açıkladı. Konut tüketicileri, 1 kilovatsaat (kWh) elektrik için birinci dönem en küçük tüketim aralığı olan 1.000 kWh’in altında ortalama 35,4 kuruş, en büyük tüketim aralığı olan 15.000...