29 / 04 / 2024

konutta bayram indirimleri

konutta bayram indirimleri

Dört günlük bayram süresince tatil yerine mesai yapacak firmalar, konut alıcısına cazip teklifler sunmaya hazırlanıyor. Mevsimsel durgunluğu aşmak için çeşitli kampanyalar düzenleyen konut firmaları bayrama doludizgin giriyor.

Gratis’te indirim rüzgarı! Sepette yüzde 30 indirim fırsatı...

Gratis markasının hali hazırda bayram indirimleri devam ediyor. Kozmetikten temizlik ürünlerine kadar birçok üründe şuan Gratislerde indirim varken fiziksel satışların yanında web sitesi üründen de arzu ettiğiniz ürünlerin siparişini verebilirsiniz.

Teknosa'dan Apple telefonlarda Bayram fırsatı! İşte 9 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Teknosa, Kurban Bayramı'na özel olarak Apple marka akıllı cep telefonlarında bayram fırsatlarını sundu! Birbirinden eşsiz Apple marka telefonlar bayram indirimleri ile sizin olabilir. Peki, Teknosa'da Apple telefonlar ne kadar? İşte 9 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Konutta KDV indirimi 7 soruda tüm detaylarıyla!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan yeni KDV indirimleri çerçevesinde konut sektöründe de düzenlemeler yapılacak ve KDV oranları değiştirilecek. İşte konutta KDV indirimiyle ilgili merak edilen tüm detaylar ve 7 soruda konutta KDV indirimi...

Konutta KDV ve tapu harcı indirimi için son 10 gün!

Devletin konut alımlarında KDV ve tapu harcı indirimleri yıl sonunda son bulacak. Konutta 50 bin TL’yi aşan indirimleri kaçırmamak için son 10 güne girildi...

Konutta KDV ve tapu harcı indiriminde son 15 gün!

Konut satışlarında geçerli tapu harcı ve KDV indirimleri süresi 31 Aralık'ta sona erecek. KDV indirimi ile ilgili konuşan İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, "Konutta hiçbir zaman bu kadar fırsat aynı anda sunulmadı. Ev alacaklar bu teşvikleri kaçırmamalı" dedi..

Konut KDV indirimi 2019!

Konutta KDV indirimleri gayrimenkul sektörünü hareketlendirdi. İndirimler ise yıl sonunda sona erecek.

Konutta son fırsatlar! KDV ve tapu harcı indirimleri yıl sonunda bitiyor!

Konut piyasasında kredi faizlerinde düşüş yaşanması ile hareketlenme başladı. Şu anda düşük faizin yanı sıra KDV ve tapu harcı indirimleri de konut maliyetlerini oldukça aşağı çekiyor.Fakat bu indirimler için sayılı günler kaldı...

Konutta KDV indiriminde son ay!

Konutta KDV indirimleri gayrimenkul sektörünü hareketlendirdi. İndirimler ise bir ay boyunca devam edecek.

Konutta indirim üstüne indirim!

Kamu bankalarının konutta kredi faizini 0.99'a çekip, vadeyi de 15 yıla çıkarması, sektörü de harekete geçirdi. Bu ortama daha da canlılık katmak isteyen firmalar birer birer yeni kampanya açıklıyor. Kurban Bayramı kampanyaları da eklenince sektörde birçok fırsat oluştu.

Konutta vergi indirimleri sona eriyor!

Konut, mobilya, beyaz eşya ve otomobile yapılan vergi indirimlerinde sona yaklaşıldı. 9 gün sonra yeni bir karar alınmazsa avantaj sona erecek. Eski fiyatları bulamayabilirsiniz. Acele edin...

Konutta vergi indirimiyle olumlu yatırımcı algısı oluşuyor!

BİST, geçen hafta 88.500'lere geriledi. Bu arada otomotiv, beyaz eşya, mobilya ve konutta vergi indirimi haberi geldi. Peki, vergi indirimleri kimleri etkileyecek?

Konutta kampanya bayramı başlıyor!

Sektör temsilcileri, kurban bayramını ardından son iki yıl içinde gerçekleştirilen ‘güç birliği’ kampanyalarının dördüncüsü için kamuoyuna müjdeli haberler verecek.

Konutta bayram havası esmeye başladı!

İnşaat firmaları konut sahibi olmak isteyenlere Kurban Bayramı’na özel hazırladı. Bayram tatilini fırsata çevirmek isteyenler, sıfır faizli kampanyadan yararlanmak için sıraya girdi.

konutta bayram indirimleri Haberi

konutta bayram indirimleri

Ramazan Bayramı tatilinde ev almak isteyenler için yeni kampanyalar başladı. Mevsimsel durgunluğu aşmak için çeşitli kampanyalar düzenleyen konut firmaları bayrama doludizgin giriyor.


FARKLI KAMPANYA SEÇENEKLERİ


Dört günlük Ramazan Bayramı tatilini fırsata çevirmek için kolları sıvayan konut üreticilerinin bayrama özel sundukları kampanyalar en çok ev almayı düşünen tüketiciye yarayacak. Kampanyalar arasında, indirimden peşinat ertelemeye, sıfır faizden düşük faize kadar farklı seçenekler yer alıyor.


Vatan...