19 / 05 / 2024

Konutta Bayram kampnyası 2015

Konutta Bayram kampnyası 2015

Konut firmaları, ev almak isteyenleri bayramda satış ofislerine çekebilmek için kampanyalara yüklendi. Konut alacaklara indirimden ödeme ertelemeye kadar çeşitli imkanlar sunuluyor.

Konutta indirim üstüne indirim!

Kamu bankalarının konutta kredi faizini 0.99'a çekip, vadeyi de 15 yıla çıkarması, sektörü de harekete geçirdi. Bu ortama daha da canlılık katmak isteyen firmalar birer birer yeni kampanya açıklıyor. Kurban Bayramı kampanyaları da eklenince sektörde birçok fırsat oluştu.

Konutta kampanya bayramı başlıyor!

Sektör temsilcileri, kurban bayramını ardından son iki yıl içinde gerçekleştirilen ‘güç birliği’ kampanyalarının dördüncüsü için kamuoyuna müjdeli haberler verecek.

Konutta bayram havası esmeye başladı!

İnşaat firmaları konut sahibi olmak isteyenlere Kurban Bayramı’na özel hazırladı. Bayram tatilini fırsata çevirmek isteyenler, sıfır faizli kampanyadan yararlanmak için sıraya girdi.

Konutta Kurban Bayramı kampanyası 2018!

Markalı konut projelerinde Kurban Bayramı'na özel indirimler başladı. İndirimlerin yüzde 20'yi bulduğu projelerde konut alıcılarının yüzünü güldürecek ödeme planları sunuluyor. 

Konutta çifte bayram!

Yüzde 20 indirim kampanyası 15 gün uzatıldı. Devam eden KDV, tapu harcı ve konut kredi faiz indirimi, ev almak isteyenlere önümüzdeki günlerde çifte bayram imkanı sunuyor. 

Konutta Babalar Günü ve bayram kampanyaları 2018!

Konut kredisi faizlerinin aylık yüzde 0.98’e indirilmesinin ardından gayrimenkul sektöründe canlılık devam ediyor. İnşaat firmaları konut almak isteyenler için Ramazan Bayramı ve Babalar Günü'ne özel kampanyalar düzenliyor...

Konutta Kurban Bayramı kampanyası başladı!

Kurban Bayramı yaklaşırken konut kampanyaları da hızlandı. İnşaatçılar, ‘Şimdi al yüzde 30’unu Eylül 2018’de öde’, ’72 ay faizsiz satış ve yüzde 5-20 arasında indirimler başlattı. Kampanya ile 1+1'ler 244 bin, 2+1 daireler 314 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Konutta bayram öncesi kampanyalar başladı!

Yüksek faiz kıskacıyla mücadele eden müteahhitler, bir yandan yeni projeler geliştiriyor bir yandan da alımı kolaylaştıracak finansman modelleri geliştirme derdinde. Her bütçeye uygun ödeme planıyla alıcıya ulaşmayı amaçlayan firmalar, bayram tatilinde de mesaiye yapacak.

Konutta KDV indirimi müteahhitlere bayram sevinci yaşattı!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı olan Nedim Türkmen konutta yüzde 18'lik KDV oranının yüzde 8'e indirilmesini değerlendirdi. İşte o yazı...

Konutta Kurban Bayramı kampanyaları 2015!

İnşaat firmaları projelerinde Kurban Bayramı'na özel ödeme ve fiyat avantajlarıyla kampanya başlattı. Peşinat öteleme, uygun fiyat ve cazip ödeme şekilleriyle projelerde bayram havası başladı...

Konutta bayram kampanyası!

Ramazan Bayramı kampanyalarında peşinatsız, yüzde 1 peşinat, peşinat erteleme ile ev sahibi olmak mümkün. İşte Manzara Adalar, Aydos Country, Adam Kule ve Dumankaya Mozaik'teki kampanya...

Konutta Ramazan Bayramı kampanyaları!

Ramazan Bayramı tatilinde ev almak isteyenler için yeni kampanyalar başladı. Dört günlük bayram süresince tatil yerine mesai yapacak firmalar konut alıcısına cazip teklifler sunmaya hazırlanıyor.

Konutta bayram kampanyaları başladı!

Dört günlük bayram süresince tatil yerine mesai yapacak firmalar, konut alıcısına cazip teklifler sunmaya hazırlanıyor. Mevsimsel durgunluğu aşmak için çeşitli kampanyalar düzenleyen konut firmaları bayrama doludizgin giriyor.

Konutta Bayram kampnyası 2015 Haberi

Konutta Bayram kampnyası 2015

Konut firmaları, Kurban Bayramı boyunca şehirde kalanları ev almaya çağırıyor. Satış ofisleri bayramın üçüncü ve dördüncü günü açık olacak firmalar, ev almak isteyenlere cazip fırsatlar da sunuyor.

Yaz aylarında durgunluğunu aşmak için çeşitli kampanyalar düzenleyen firmalar, bayramda da bu kampanyalara hız kesmeden devam ediyor. Kurban Bayramı tatilinde İstanbul’da olanları satış ofislerine çekmeye çalışan konut üreticilerinin sundukları kampanyalar en çok ev almayı düşünen tüketiciye yarayacak. Tüketiciye sunulan fırsatlar arasında peşinat ve taksit erteleme, sıfır faiz, piyasa oranlarının altında faiz oranları, indirim gibi seçenekler yer alıyor. Sunulan seçeneklerin sayesinde bayram boyunca satış ofislerinde yoğunluk yaşanması bekleniyor.

Satış ofisleri bayramda da açık

DKY İnşaat’ın Levent’te Büyükdere Caddesi No:195’de bulunan Satış ve Deneyim Merkezi, DKY Kartal ve Lokum Evler’in satış ofisleri bayram boyunca açık olacak. DKY...