08 / 05 / 2024

Konutta bayram havası esmeye başladı!

Konutta bayram havası esmeye başladı!

İnşaat firmaları konut sahibi olmak isteyenlere Kurban Bayramı’na özel hazırladı. Bayram tatilini fırsata çevirmek isteyenler, sıfır faizli kampanyadan yararlanmak için sıraya girdi.



Müteahhitler, Kurban Bayramı’na özel kampanyalar hazırladı. Ev sahibi olmak isteyenler indirimli fiyatlar, vade farksız ödeme seçenekleri gibi avantajlardan yararlanabiliyor. 

Habertürk'ten Erdem Aktürk'ün haberine göre, birçok firma kira garantisi sunarken, bazıları da ara ödemeyi kaldırdı. Evini peşin almak isteyenler için de yüzde 25'e varan indirim imkanı sunuluyor.

 

BAYRAM KAMPANYASI BAŞLATAN 7 FİRMA

1- Sur Yapı, konut yatırımcıları için bayrama özel 5'i bir yerde kampanyası başlattı. Şirketin iki şehir, 12 ilçedeki 15 projesini kapsayan kampanya kapsamında peşinatsız, bankasız, ara ödemesiz, vade farksız, 60 ay sabit taksit fıratı bulunuyor. Stoklarla sınırlı kampanyada peşin ödemelerde yüzde 25 indirim uygulanıyor.

https://www.suryapi.com.tr/

 

2- Gayrimenkul sektöründe faliyet gösteren Teknik Yapı, Yücelpark, Uplife Kadıköy ve Deluxia Park Residence projelerinde teslim zamanına kadar alıcılara kira ödemesi yapıyor. Kampanya dahilinde liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim uygulanıyor. Peşinatı yüzde 5'e düşüren şirket, ara ödemelerden sonra kalan yüzde 65 için kendi bünyesinde 72 ay 0,98 faiz fırsatı sunuyor.

www.teknikyapi.com/‎

 

3- DAP Yapı, İstanbul’daki projesi Teras Kule ve İzmir’de gerçekleştirdiği DAP  İzmir  projesi için peşinatsız, ara ödemesiz, düşük taksitlerle ev sahibi olma fırsatı sunuyor. 1 yıl kira garantisi veren firma  yüzde 20 indirime ek olarak yüzde 10 KDV indirimi sağlıyor.

https://dapyapi.com.tr/

 

4- Babacan Holding, Babacan Premium, Babacan Port Royal ve Babacan Palace projelerinde yüzde 20 indirim fırsatı başlattı. Kampanya dahilinde yatırımcılar, Babacan Premium Projesi’nden 319 bin TL'ye, Babacan Port Royal projesinden de 341 bin TL'ye ev alabiliyor.

babacanholding.com/

 

5- Lens Yapı, Lens İstanbul projesinde yeni bir kampanya başlattı. Ödeme koşullarına ek yüzde 2 indirimin uygulandığı kampanya kapsamında yüzde 25 peşin 60 aya kadar vade imkanı bulunuyor. Yıl sonuna kadar teslimlerin tamamlanacağı proje için  yüzde 10 indirime ek yüzde 50 peşinat, geri kalan tutarı 30 Mart 2019 tarihine göre yüzde 50 ödeme imkanı sunuluyor.

www.lensistanbul.com

 

6- Şua İnşaat, Fikirtepe’de hayata geçirdiği projesi Elite Concept’te teslime özel bir kampanya başlattı. Arife günü ve bayramın üçüncü gününden itibaren satış ofisi açık olacak Elite Concept projesinde yüzde 30 peşinat ve banka kredisiz 48 ay sıfır faiz imkanı bulunuyor.

suainsaat.com.tr/

 

7- Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da inşa ettiği Çukurova Balkon projesinde yüzde 5 peşinat kampanyası başlattı. Projede peşinat ödeyerek iskanı alınmış, tapusu hazır, hemen teslim daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

www.cukurovabalkon.com/‎

 

 


Geri Dön