27 / 04 / 2024

İTO’daki seçim rüzgarı esmeye başladı! Kim aday kim değil?

İTO’daki seçim rüzgarı esmeye başladı! Kim aday kim değil?

700 bine doğru giden üye sayısıyla dünyda en büyük ticaret odaları arasında olan İstanbul Ticaret Odası’nda seçim yarışı rüzgarları esmeye başladı. İTO'nun Eylül olağan meclis toplantısında ise yeniden aday olacağını açıklayan İTO Başkanı Şekib Avdagiç'in konuşması sık sık alışlarla kesildi.



685 bin üyeye ulaşan Türkiye’nin en büyük odası İstanbul Ticaret Odası’nda (İTO) 9 Kasım’daki seçim öncesinde hareketlilik yaşıyor.

İTO Başkanı Şekib Avdagiç’in bir dönem başkanlık etmek üzere adaylığını ilan etti. Başka bir adaylık açıklaması da İTO Meclis Üyesi Murat Kalsın'dan geldi. Son yapılan İTO olağan meclis toplantısı da iki adayın atışmalarına sahne oldu. Başka adaylık açıklaması yapan olacak mı merak konusu...

Gecen ay olduğu gibi bu toplantıda sektör meclis üyelerinin söz aldığı bölümde bir konuşma yapan aday Murat Kalsın, Oda kaynaklarının vizyoner kullanılması, tüm üyelerin sorunlarına kalıcı çözümler sunulması gerektiğini savundub Kalsın, İTO’nun güçlü projelere ihtiyacı olduğunu söyledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön