29 / 04 / 2024

konutta iade modeli nedir

konutta iade modeli nedir

Farklı sektörlerde pek çok projesiyle yer alan Acarlar Şirketler Topluluğu, son olarak inşaat sektöründe ilk olma özelliği taşıyan Konutta İade Modeli (KİM)’ni hayata geçirdi. KİM ile müşteriler neden belirtmeksizin konutunu geri iade edebiliyor.

Fahiş ev kiralarına karşı 'Kamu özel sektör iş birliği ile erişilebilir kiralık konut modeli' önerisi!

Kiralık ile satılık evlerde fiyatlar gün geçtikçe katlanıyor. Peki konutta fiyatlar 'Kamu özel sektör iş birliği ile erişilebilir kiralık konut modeli' ile düşürülebilir mi?

Konutta Avrupa modeli kira uygulamasıyla neler değişecek?

Yaklaşık 4 aydır kira fiyatlarındaki anormal yükselişler gündemden düşmüyor. Türkiye'de kira fiyatlarındaki artışla ilgili devlet bir adım attı. Avrupa'da da uygulanan kiralama modelinin ülkemizde de hayata geçirilmesi planlanıyor. Peki bu yöntemle neler değişecek?

TOKİ 100 bin konutta kuradan 5 gün sonra para iade!

TOKİ 100 bin sosyal konut projesinde başvuru süreci sona erdi. 1.2 milyon kişinin başvuru yaptığı projede kura tarihleri açıklandı. Peki kurada adı çıkmayanlara başvuru ücretleri ne zaman iade edilecek?

Konutta test sürüşünün detayları!

Son günlerde sık sık gündeme gelen ‘önce kirala, sonra al’ modeli ev almak isteyen vatandaşlar tarafından oldukça merak edilir hale gelirken, inşaat sektörünün önde gelen isimleri 'konutta test sürüşü'nün sakıncalarını ortaya koydu...

Acarlar’dan Konutta İade Modeli!

Farklı sektörlerde pek çok projesiyle yer alan Acarlar Şirketler Topluluğu, son olarak inşaat sektöründe ilk olma özelliği taşıyan Konutta İade Modeli (KİM)’ni hayata geçirdi. KİM ile müşteriler neden belirtmeksizin konutunu geri iade edebiliyor.

Konutta iade modeli firmaları zora soktu!

Konut sahibi olmak isteyenleri korumaya yönelik konutta cayma hakkı, inşaat firmalarında finansman sıkıntısı yaşamalarına yol açtı. 

AcarBlu'da konut iade modeli fırsatı başladı!

Toplam 240 rezidanstan meydana gelen  Acarblu Rezidans projesi Acarlar Şirketler Topluluğu tarafından inşa ediliyor. AcarBlu'da konut iade modeli fırsatı başladı. Projede 5 sene sonra evi iade etmek isteyenlere, parası geri ödeniyor. 

Acarlar, Konutta İade Modeli'ni hayata geçiriyor!

İnşaat projelerine ağırlık veren Acarlar Şirketler Topluluğu; sektöründe ilk olma özelliği taşıyan, dünyada daha önce benzeri görülmemiş “Konutta İade Modeli (KİM)’’ni hayata geçiriyor.

Konutta KDV iadesine Bakanlık'tan yalanlama!

Gümrük ve Ticaret Bakanlığınca konutta KDV oranlarının düşürülmesi nedeniyle, konut kredisi kullanan müşterilerin bankalara başvurarak iade alabileceklerine yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Marmaris Mares Otel'in kira depozitosu iade edildi!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisleri A.Ş'ye ait Marmaris Mares Otel'i kiralayan Yazıcı Turizm'in ödemiş olduğu 2 milyon 100 bin dolar kira depozitosu tesisin giderleri için harcanması üzerine iade edildi, yerine teminat mektubu alındı...

Emre Çamlıbel: Konutta balon yok!

Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel “ Konutta balon yoktur, oluşmaması için de KDV oranı ve de vergiler ile harçlar düşürülme li ” dedi...

Silverline yeni davlumbaz modeli Armonia'yı tanıttı!

Kullandığı teknoloji ve tasarımlarla ankastre ürünlerde beklenenden fazlasını veren Silverline yeni davlumbaz modeli Armonia ile yine kullanıcılarını şaşırtıyor… Armonia, davlumbaz kullanımına farklı bir alternatif getiriyor.

Türk Kızılayı Eminönü İş Hanı yap-işlet-devret modeli ihalesi ertelendi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Eminönü İş Hanı 'nı yap-işlet-devret modeli ile ihale edecek. 3 Aralık 2013 tarihinde saat 14:30 'da gerçekleşmesi planlanan ihale 17 Aralık 2013 tarihine ertelendi...

konutta iade modeli nedir Haberi

konutta iade modeli nedir

Fortune Dergisi’nden Begüm Nur Alkış’ın haberine göre, İnşaat, otomotiv, sigortacılık, ithalat, tekstil ve ihracat, turizm, peyzaj, tekstil konfeksiyon, motorlu araç ticareti, spor ve eğlence merkezleri işletmeciliği gibi pek çok farklı alanda faaliyet gösteren Acarlar Şirketler Topluluğu, ana faaliyet dalı inşaat sektörüyle ilgili çalışmalarında hız kesmiyor. Topluluk, birkaç ay önce Konutta İade Modeli (KİM)’ni hayata geçirdi. Henüz çok yeni bir model olan KİM, satın alınan konutun istenildiğinde sorunsuz iade etme ve ödenilen parayı geri alma imkanı veriyor. Model şu an Acarlar Şirketler Topluluğu’nun son projesi olan ve 2017 yılı mayıs ayında tamamlanan AcarBlu Rezidans projesinde uygulanıyor.

KİM ile ilgili Acarlar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erdinç Acar, “Yıllar önce Acarkent’te bir yaşam sanatı oluşturduk ve mücevher projemiz AcarBlu ile çıtayı...