06 / 05 / 2024

Konutta IoT teknolojisi

Konutta IoT teknolojisi

Teknolojide baş döndüren gelişmeler bilimkurgu filmlerindeki yaşamı hızla hayata geçirirken, bu yenilikler inşaat sektörünü de etkisi altına aldı. IoT teknolojisinin yakın zamanda sektöre tamamen hakim olacağı ifade ediliyor.

Konutta IoT teknolojisi ne işe yarar?

Teknolojide baş döndüren gelişmeler bilimkurgu filmlerindeki yaşamı hızla hayata geçirirken, bu yenilikler inşaat sektörünü de etkisi altına aldı. IoT teknolojisinin yakın zamanda sektöre tamamen hakim olacağı ifade ediliyor.

Konutta loT teknolojisi nedir?

Konutu kişiye göre programlama özelliğinin artık yeni nesil projelerde “standart” haline gelmesi ile IoT (Nesnelerin İnterneti) teknolojisinin yakın zamanda sektöre tamamen hakim olacağı ifade ediliyor.

İzmirgaz konutta 600 bin aboneye ulaştı!

İzmir’de doğalgazın dağıtım ve işletmesini üstlenen İzmirgaz, konutta 600 bininci aboneye ulaştı.Her yüz bin sayı dönümünde abonesini ödüllendirmeyi gelenek halene getiren İzmirgaz, 600 bininci abonesinde de bunu bozmadı.

Konutta Babalar Günü kampanyaları 2015!

Her sene Haziran'ın 3. Pazar günü kutlanan Babalar Günü'ne sayılı günler kala, inşaat firmaları konut projelerinde babalara özel kampanyalar hazırladı. İşte Konutta Babalar Günü kampanyaları 2015...

İnşaat Teknolojisi öğrencileri köprü inşaatlarını inceledi!

Amasya Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu İnşaat Teknolojisi Programı öğrencileri, Amasya çevre yolundaki şehzadeler grubu köprüleri ve Amasya-Erzincan karayoluna bağlanan köprü inşaatlarına teknik gezi düzenlediler.

Konutta bahar kampanyaları başladı!

Konutta bahar kampanyaları başladı. Mayısın gelişi ile birlikte konut projelerinde başlayan kampanya kapsamında indirimler, ödeme planları ve kişiye özel seçenekler konut sahibi olmak isteyenleri sevindiriyor.

Amasya Üniversitesi İnşaat Teknolojisi öğrencileri 3. köprüyü inceledi!

Amasya Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu İnşaat Teknolojisi Programı öğrencileri, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne teknik gezi düzenlediler. Ali Selvi, “Bilgiyi yerinde görmeleri amacıyla bir dizi teknik gezi düzenlemeye devam ediyoruz. " dedi

Konutta balon söylentileri doğru projeyle çözülür!

Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan: “Sektörde ‘kriz’ değil, ‘sıkıntı’ yaşanabilir. Konutta balon söylentilerinin ortadan kalkması için tek formül, doğru projelerin doğru lokasyonlarda inşa edilmesi” dedi.

İstanbul Epoksi Teknolojisi İnşaat Gıda Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Epoksi Teknolojisi İnşaat Gıda Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi 6 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Çekmeköy'de Kerime Kanbur, Sakine Bozdağ ortaklığında kuruldu.

1985 yılında konutta günlük kira devri başlamış!

1985 yılında konutta günlük kira devri başlatılmış. Sarıyer, Beşiktaş, Beykoz ve Üsküdar'daki Boğaziçi manzaralı evler, Arap turistlere günlüğü 50 bin ile 150 bin lira arasında kiraya verilmeye başlanmış.

Konutta en yüksek artış 2+1 dairelerde gerçekleşti!

Konutta bir yıllık değişimlere bakıldığında, en yüksek fiyat artışı yüzde 20 ile İstanbul'da gerçekleşti. Yüzde 6.6 ile en düşük artış ise Bursa'da meydana geldi.

Hangi bölgelerde konutta balon oluşabilir?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, ‘Gayrimenkul ve Konut Sektörüne Bakış’ raporunda yıllık 600 bin konut ihtiyacının sürdüğünü açıklayarak, konutta balon olmadığını vurguladı.

Zigbee'den radyo teknolojisi kablosuz çözümler sunuyor!

Zigbee radyo teknolojisi yeni yapılar ve yenileme çalışmaları için duvarlara zarar vermeden kablosuz çözümler sunuyor. Zigbee, dünya genelinde 2.4 GHz ve frekans modifikasyonuna imkan sağlayan iletişim frekansına sahip .

Konutta IoT teknolojisi Haberi

Konutta IoT teknolojisi

Teknolojide baş döndüren gelişmeler bilimkurgu filmlerindeki yaşamı hızla hayata geçirirken, bu yenilikler inşaat sektörünü de etkisi altına aldı.


Konutu kişiye göre programlama özelliğinin artık yeni nesil projelerde ‘standart’ haline gelmesi ile IoT (Nesnelerin İnterneti) teknolojisinin yakın zamanda sektöre tamamen hakim olacağı ifade ediliyor. Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan “Son teknolojiler sayesinde konut alıcısının örnek daireyi oturduğu yerden tüm detaylarıyla inceleyebilmesinin önü açıldı. Elit Yapı olarak biz de tüm teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, yeni projemiz Elit Manzara’da IoT’nin kolaylıklarını sunmak için çalışıyoruz”...