02 / 05 / 2024

konutta kampanya 2016

konutta kampanya 2016

Gayrimenkul şirketleri uygun ödeme planlı kampanyaları devreye sokunca yılın ilk 10 ayında 1 milyon 66 bin ev sahibini buldu. Geçen yıl 1 milyon 289 bin ev satıldığım hatırlatan sektör temsilcileri bu yıl rekor satış beklediklerini dile getiriyor.

Konutta kampanya bitmiyor!

Gayrimenkul sektörünün darbe girişimi sonrasında başlattığı kampanya atağı devam ediyor. 50 bine yakın konut yüzde 0.70 faiz ve 120 ay vadeyle satılırken, kişiye özel ödeme imkanı da sunuluyor.

Gayrimenkul kampanyalarıyla konut stokunun yüzde 10'u eridi!

Aziz Torun: "Geçen ay Gayrimenkulde Güç Birliği, Daha Güçlü Türkiye adıyla başlattığımız kampanya kapsamında 2 bin civarında konut talebi aldık. Emlak Konut da bir o kadar satış yaptığını bildirdi. Bu da yüzde 10'luk bir satış yapıldı anlamına geliyor" dedi.

Konutta kampanya beklentisi!

İnşaat girdi maliyetlerindeki fahiş yükselişlere müteahhitlerden tepki gelirken, yükselen ev fiyatları da konut sahibi olma hayali kuran vatandaşı bu hayalinden giderek uzaklaştırıyor. Ev almak için faiz indirimini bekleyen bir kitle bulunuyor.

Konutta kampanya atağı!

Uzun zamandır nakitte kalan ve ev talebini erteleyen vatandaşın uygun faiz ve vade seçenekleriyle alıma geçtiğinden bahseden Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, “Genel olarak bitmeye yakın konutlara talep olduğunu görüyoruz'' dedi.

Konut seferberliğine faiz desteği büyüyor!

Kamu bankaları tarafından başlatılan konutta kampanya seferberliğine Kalyon Gayrimenkul de destek verdi. Kampanyalarla bekleyen talebin devreye girdiğinden bahseden Kalyon Holding Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Kalyoncu, Üsküdar projelerinde faizi 0.56’ya kadar düşürdüklerini duyurdu.

Konutta kampanya büyüyor!

Emlak Konut GYO öncülüğünde başlatılan iki yıl ödemesiz düşük faizli konut kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 7 günde 3.5 milyar lira değerinde 3 bin konut satıldı. Müteahhitler binlerce konutu bu kampanyaya dahil etmek için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüşmelerde bulundu.

Markalı konutta kampanya yarışı başladı!

Konut kredisinde faiz indirim hamlesi başlatan bankalardan sonra şimdi de inşaat firmaları yeni kampanyalar başlattı. İşte kampanyalı konut projeleri...

Konutta kampanya fırsatı!

Gayrimenkul sektöründe son yıllarda aynı segmentte üretilen konutlar nedeniyle ciddi bir konut stoku meydana geldi. Yüksek kredi faizleri konut kredisi kullanımını caydırırken, parası olan yatırımcı da yüksek mevduat faizleri nedeniyle birikimlerini mevduatta değerlendirmeyi seçiyor.

Konutta kampanya dönemi!

Birçok inşaat şirketi, yapım aşamasındaki projelerinin aylık yüzde 0.99 faiz oranıyla kredilendirilmesi için kampanya başlattı. Şirketler düşük faizin yanında indirimden taksit eksiltmeye kadar çok cazip ek fırsat da sunuyor

Konutta indirim üstüne indirim!

Kamu bankalarının konutta kredi faizini 0.99'a çekip, vadeyi de 15 yıla çıkarması, sektörü de harekete geçirdi. Bu ortama daha da canlılık katmak isteyen firmalar birer birer yeni kampanya açıklıyor. Kurban Bayramı kampanyaları da eklenince sektörde birçok fırsat oluştu.

Konutta kampanya rüzgarı!

Konuttaki kampanya rüzgarına bu süreçte diğer firmalar da katılım gösterdi. Kampanya kapsamında faizler kamu bankalarının açıkladığı orandan daha da aşağıya çekildi.

Konutta kampanya yağmuru!

Konut sektörü kampanyalara hız verdi. Yeni ev sahibi olmak isteyenleri hedefleyen konut üreticileri indirimden düşük faiz ve uzun vadeye, kişiye özel ödeme planlarından mobilya hediyelerine kadar pek çok fırsatı sunuyor.

ATSO ve Ziraat Bankası’ndan konut satışa dev kampanya!

ATSO ve Ziraat Bankası’ndan konutta dev kampanya. Faiz oranının 0,98’e düşürülmesi için protokol imzalandı. Bu sayede Antalya’da 5 bin yeni konutun satışının yapılması planlanıyor. 

Kavanium Gölcük-2’de ev alacakların yüzünü güldüren kampanya!

Konutta kalite ve güvenin markası haline gelen Kavanlar, Kavanium Gölcük-2’de ev alımını kolaylaştırmaya yönelik yeni bir kampanya başlattı.

Konutta fırsat haftası!

Hasan Sever İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever, konut sektöründe başlatılan 3 önemli kampanya ile ilgili açıklamalarda bulundu. Konutta fırsat haftası olduğunu söyleyen Sever, vatandaşların acele etmesi gerektiğini belirtti.

konutta kampanya 2016 Haberi

konutta kampanya 2016

CUMHURBAŞKANI’NIN çağrısı ile konut kredilerinin düşmesi bekleyen alıcıyı harekete geçirdi. Emlak Konut GYO ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) öncülüğünde başlatılan tarihi kampanyada konut satışlarını tetikledi. Kampanya ile faiz oranının yüzde 0.70’e düşmesi ve bankaların konut kredi faizlerini indirmesi ‘bekle gör’ durumundaki alıcı ve yatırımcıyı satış ofislerine çekti. Konut kredisinde de banka payının yüzde 75’ten yüzde 80’e çıkarılması krediyle ev alacaklar için avantaj sağladı. Tüm bunlara ek olarak şirketler cazip ödeme planları sununca konut satışları artış gösterdi.

KAMPANYA ATAĞI

Yıl biterken gayrimenkul firmaları da kampanya atağı başlattı. 2017’ye ev sahibi olarak girmek isteyenler için çeşitli faiz seçeneklerinden düşük peşinata, uzayan vadelerden indirime kadar ödeme fırsatları yer alıyor. Aynı zamanda kişiye özel ödeme seçeneği de kampanyalar içinde sürüyor. 15 Temmuz...