28 / 04 / 2024

Markalı konutta kampanya yarışı başladı!

Markalı konutta kampanya yarışı başladı!

Konut kredisinde faiz indirim hamlesi başlatan bankalardan sonra şimdi de inşaat firmaları yeni kampanyalar başlattı. İşte kampanyalı konut projeleri...




Konut kredisinde faiz indirim hamlesi başlatan bankalardan sonra şimdi de inşaat firmaları kampanya yarışına girdi. İşte kampanyalı konut projeleri...


1-Mahall Bomonti İzmir’den dört 4’lük yeni yıl kampanyası

Markalı konutta kampanya yarışı başladı!


Türkerler Holding’in, Mahall Bomonti  İzmir  projesinde dört 4’lük yeni yıl kampanyası başladı.  Konut, ofis, otel, sosyal ve kültürel alanlarıyla dikkat çeken Mahall Bomonti, yatırımcılara “0 faiz, 60 ay vade, yüzde 25 indirim, yüzde 10 peşinat” avantajlarıyla adeta dört dörtlük bir fırsat sunuyor.  1+0’dan 3+1’e kadar değişik yaşam alternatiflerinin sunulduğu proje Alsancak’a 10 dakika, İzban, metro ve tramvayın Halkapınar’daki buluşma noktasına 5 dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor.

Web: www.mahallbomontiizmir.com


2-Bursa Harmony Towers’dan yüzde 20 indirim fırsatı

Markalı konutta kampanya yarışı başladı!

Bursa’nın en gözde yerleşim bölgeleri arasında yer alan Nilüfer'de yükselen Harmony Towers projesinde peşinatsız, yüzde 20 indirim ve 0,99 faizli banka kredisi fırsatı sunuluyor. Eroğlu Gayrimenkul imzası taşıyan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar bulunuyor.

Web: http://www.harmonytowers.com


3-Park Mozaik'te yüzde 0.79 faizle ev sahibi olma fırsatı

Markalı konutta kampanya yarışı başladı!

Gayrimenkul sektöründe 50 senelik tecrübeleri ile güvenin sembolleri TEPE ve MESA’nın ortak imzasını taşıyan Park Mozaik projesinde yüzde 0.79 faizle konut sahibi olma fırsatı sunuluyor.  Ankara  Park Mozaik projesinde Ankara Park MOZAİK, 2 oda 1 salondan, 6 oda 1 salona kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor. Projede yetişkin yüzme havuzu, 1 adet çocuk yüzme havuzu, fitness, jimnastik salonu, sauna mevcut.

Web: http://www.parkmozaik.com.tr/

4-Validebağ Konakları’nda yüzde 10 ek indirim

Markalı konutta kampanya yarışı başladı!
 
Doğru Alanda Projeler sloganıyla bugüne kadar onbinlerce vatandaşı konut sahibi yapan DAP Yapı’nın, ev sahibi olmak isteyenler için başlattığı özel kampanyayla yıl sonunda bitecek yüzde 10 KDV avantajına ek olarak, yüzde 10 indirim sağlanıyor.  Böylece; liste fiyatı 2.000.000 TL olan bir konuta yüzde 18 KDV yerine yüzde 8 KDV ödeyerek 169 bin 491 TL kazanırken, kampanya kapsamında ek yüzde 10 indirimle (183.051TL) birlikte toplam kazancınız 352 bin 542 TL’ye çıkıyor.

Web: www.validebagkonaklari.com/‎

5-Avrupa Konutları Yamanevler'de 0.99 faiz fırsatı

Markalı konutta kampanya yarışı başladı!

Artaş inşaat, İstanbul Ümraniye’de hayata geçirdiği Avrupa Konutları Yamanevler projesinde 180 ay vade, 0.99 faiz oranıyla esnek ödeme imkanı sunuyor.  Avrupa Konutları Yamanevler’in ilk etabında toplam 545 daire bulunuyor. Projede yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projenin teslimlerinin 2020’nin ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Web: http://www.avrupakonutlariyamanevler.com/

 

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön