02 / 05 / 2024

konutta ödeme kampanyası 2017

konutta ödeme kampanyası 2017

Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Direktörü Soner Keleş, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın öncülüğünde 14 Eylül'de başlatılan "Şimdi Al 2019'da Öde" kampanyasını değerlendirdi...

Konutta şimdi al Ocak 2019'da öde kampanyası!

Daha önce sektörü hareketlendirmek için iki kere kampanya atağına kalkan inşaatçılar, yeni bir hamleye hazırlanıyor. 15 Eylül-15 Kasım arasında hayata geçecek kampanyanın en dikkat çekici noktası ise kredi taksit ödemelerinin Ocak 2019’a ertelenmesi oldu.

Konutta indirim kampanyası resmen başladı!

Konutta indirim kampanyası resmen başladı. 31 Ekim'e kadar devam edecek olan kampanya 100 bin konutu kapsıyor. Kampanya ile faizler 0.98’e çekildi, peşinat düştü, konut fiyatlarında indirime gidildi...

TEMFED'ten konutta indirim kampanyasına destek!

TEMFED Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan konutta indirim kampanyasına destek verdiğini açıkladı. TEMFED kampanın ülke ekonomisine katkı sağlayacağını açıkladı.

Konutta indirim kampanyasına katılan firmalar!

Konutta indirim kampanyası "Türkiye İçin Kazanç Vakti" sloganıyla bugün tanıtıldı. İşte konutta indirim kampanyasına katılan firmalar...

Konutta indirim kampanyasının son günü 2018!

Bugün detaylarının açıklandığı konutta indirim kampanyası yarın başlıyor. Peki, konutta indirim kampanyasının son günü 2018 ne zaman?

Konutta indirim kampanyası Ağustos 2018!

Konutta indirim kampanyası için detaylar bugün açıklandı. 33 projede geçerli kampanyada proje sayısı artabilir. İşte Konutta indirim kampanyası Ağustos 2018 detayları...

Konutta indirim kampanyası hangi projelerde geçerli?

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası yarın (29 Ağustos 2018 Çarşamba) başlayacak.  Peki Konutta indirim kampanyası hangi projelerde geçerli?

Konutta indirim kampanyası bugün başlıyor!

Yüzlerce projenin dahil olacağı konutta indirim kampanyası bugün itibariyle başlıyor.

Konutta indirim kampanyası yarın başlayacak!

Müteahhitler, bayramdan sonra yeni bir kampanyaya başlayacaklarını açıklamışlardı. Konutta indirim kampanyası yarın başlayacak.

Mia Koru Torbalı ödeme kampanyası!

İzmir Torbalı'da hayata geçirilen Mia Koru projesi Koç İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede yaz kampanyası başladı. İşte Mia Koru Torbalı ödeme kampanyası detayları....

NEF Çekmeköy ödeme kampanyası!

NEF Çekmeköy ödeme kampanyası hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. NEF tarafından inşa edilen projede 409 bulunuyor.

Eston Şehir Mahallem ödeme kampanyası!

Eston Şehir Mahallem ödeme kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Hemen teslim son dairelerin yer aldığı projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daire tiplerine yer verildi.

Next Level Çayyolu ödeme kampanyası!

Next Level Çayyolu ödeme kampanyası hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 500 milyon TL yatırım bedeline sahip proje 2018 yılının son çeyreğinde teslim edilecek.

Kartallife Atalar ödeme kampanyası!

Kartallife Atalar ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. Hemen teslim dairelerin yer aldığı proje tek blokta 104 daireden meydana geliyor. 

konutta ödeme kampanyası 2017 Haberi

konutta ödeme kampanyası 2017

Emlak Konut GYO müteahhitleri, konut piyasasını hareketlendirecek yeni bir kampanyaya imza atıyor.

Ekonomiye katkı sunmak ve konut satışlarını canlandırmak amacıyla Emlak Konut GYO öncülüğünde 14 Eylül tarihinde konutta üçüncü kampanya seferberliği başlatıldı. Onlarca firmanın konsept projeleri ile dâhil olduğu “Şimdi Al 2019'da Öde” kampanyası ile gayrimenkul sektörü tekrar hareketlenmeye başladı.


2016 yılı Ağustos Ayında başlayan tarihi kampanyaların ilkinde yüzde 20 peşinat, yüzde 0.70 faiz oranı ve 120 ay vade ile ev sahibi yapan konut üreticileri 2017 yılı Şubat ayında ise %5 peşinat ile hem vadeyi 240 aya çıkararak hem de bu vade için faiz oranlarını yüzde 0,75 e çekerek bir ilki daha gerçekleştirdi.

Bunların yanında 2017 yılın ilk yarısında devlet destekli gayrimenkul sertifikası, KDV indirimi, yabancıya KDV istisnası ve tapu harcı indirimi...