01 / 05 / 2024

konutta ramazan fırsatları

konutta ramazan fırsatları

Gayrimenkul projelerinde Ramazan ayıyla birlikte yeni kampanyalar da başladı. Kampanyalar çerçevesinde çok çeşitli ödeme seçenekleri sunuluyor. “Hemen teslim” projelerin yanı sıra yapımı devam edenler de var.

Konutta 2019 fırsatları! Elinizi çabuk tutun!

2020 yılına girmemize sayılı günler kaldı. Konutta 2019'da tanınan hayatı kolaylaştıracak birçok fırsat da 2020'nin başlamasıyla sona erecek. Vatandaşların elini çabuk tutması gerekiyor.

Konutta 2019 fırsatları!

Gayrimenkul sektörü yeni yıla müjdeler ile girdi. Konutta dörtlü fırsat 2019'da da devam edecek. Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği imar barışı, 0.98 faiz indirimi, tapu harcı indirimi ve KDV indiriminin devam edeceğinin açıklanması sektörü heyecanlandırdı. 

Konutta fırsatlar dönemi için son ay!

Konutta fırsatlar dönemi için son aya giriliyor. Aralık ayının son günü sona erecek olan imar barışı, konutta kdv indirimi ve tapu harcı indirimi için elinizi çabuk tutun....

Konutta dev fırsatlar için son günler!

Konutta devam eden 3 büyük kampanya Ekim sonu itibari ile son buluyor. Konut sektörünün uyguladığı yüzde 0.98 faiz ve indirimli konut fırsatı, tapuda uygulanan harç ve  KDV indirimi, ve imar affı fırsatları için ise son tarih 31 Ekim. 

Konutta fırsatlar dönemi!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Direktörü Soner Keleş, bu yıl yapılan tüm kampanyaların ve teşviklerin konut alıcıları için tarihi fırsatlar içerdiğini söyledi.

Konutta yılın son fırsatları başladı!

Markalı konut üreticileri ev almak isteyenlere 2016 biterken cazip fırsatlar sunuyor. Düşük peşinatlı, vade farksız ödeme seçenekleri hazırlayan inşaat firmaları peşin ödemelerde yüzde 20'ye varan indirim yapıyor...

Konutta Ramazan fırsatları!

Gayrimenkul projelerinde Ramazan ayıyla birlikte yeni kampanyalar da başladı. Kampanyalar çerçevesinde çok çeşitli ödeme seçenekleri sunuluyor. “Hemen teslim” projelerin yanı sıra yapımı devam edenler de var.

Konutta Ramazan'a özel kampanyaları!

Ramazan ayını satışlarını artırmak için fırsat olarak gören konut üreticileri, ev satın almak isteyenlere kampanyalar hazırladı. Kampanyalar kapsamında indirim, peşinat öteleme, peşinata ek indirim gibi fırsatlar sunuyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe fırsatları için son gün 30 Haziran!

Yeni etabı satışa sunulan Dumankaya Adres Sancaktepe fırsatları için son gün 30 Haziran. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Beylikdüzü Kalekent'te Babalar Günü'ne özel indirim fırsatları!

Beylikdüzü Kalekent'te Babalar Günü'ne özel indirim fırsatları sunuluyor. Teslimlerin ilk etapta bu yıl aralık ayında gerçekleşeceği proje 100 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

İranlı işadamları Erzurum'da yatırım fırsatları arıyor!

İran'ın Erdebil şehrinden gelen bir grup işadamı, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik'i ziyaret etti. İşadamları, kendi ülkelerinin dışındaki yatırım fırsatlarını değerlendirmek istediklerini söyledi.

Yeni Yüzyıl Konutları'nda lansman fırsatları devam ediyor!

İstanbul Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nın tanıtım toplantısı yapıldı. Muammer Ceylan, "Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutlarında ön talebi ya da lansman fırsatlarını kaçırmak gibi bir durumdan söz edemeyiz" diye konuştu.

Dumankaya Mozaik lansmana özel fırsatlar!

Dumankaya Mozaik lansmana özel fırsatlar kapsamında yüzde 12 indirim uygulanıyor. Teslimlerin Nisan 2017 tarihinde gerçekleşmesi planlanan proje İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa ediliyor.

konutta ramazan fırsatları Haberi

konutta ramazan fırsatları

Ramazan süresince geçerli olacak kampanyalarda “hemen teslim” projelerin yanı sıra yapımı devam edenler de var. Kampanyalar çerçevesinde çok çeşitli ödeme seçenekleri sunuluyor. Buna göre, uzatılan vade süreleri, “0” faiz imkanları ve pek çok indirim, konut alıcısını bekleyen fırsatlar arasında. 




1- DAP Yapı’dan hemen teslim






Taksim’de geliştirdiği, mimari tasarım unsurlarını “bal peteği”nden alan DAP Yapı, “Taksim Petek Residence” projesini, Ramazan kampanyası kapsamında 50 ay vade ve “0” faiz imkanıyla, hemen teslim olarak sunuyor. Rezidans, ofis ve ticari ünitelerden oluşan, Taksim Petek Residence’da, dairelerin tamamı balkonlu olarak tasarlanırken, üst katlarda yer alan dairelerde teras alanları da bulunuyor. 


132 bağımsız bölümden oluşan ve akıllı...