07 / 05 / 2024

konutta sonbahar indirimleri

konutta sonbahar indirimleri

Konut yatırımcıları, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için vade farksız taksit ve hiç peşinatsız ödeme seçenekleriyle sonbahar kampanyası başlattı. 3 bin lira kira getirili konutlar 229 bin liradan başlıyor.

Steam`de dev indirim başladı! 23 Kasım 2022 fiyat listesi...

Steam'in uzun zamandır beklenen sonbahar indirimleri sonunda oyunseverleri vurdu. İşte yılın en iyi oyunları...

Konutta KDV indirimi 7 soruda tüm detaylarıyla!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan yeni KDV indirimleri çerçevesinde konut sektöründe de düzenlemeler yapılacak ve KDV oranları değiştirilecek. İşte konutta KDV indirimiyle ilgili merak edilen tüm detaylar ve 7 soruda konutta KDV indirimi...

Konutta KDV ve tapu harcı indirimi için son 10 gün!

Devletin konut alımlarında KDV ve tapu harcı indirimleri yıl sonunda son bulacak. Konutta 50 bin TL’yi aşan indirimleri kaçırmamak için son 10 güne girildi...

Konutta KDV ve tapu harcı indiriminde son 15 gün!

Konut satışlarında geçerli tapu harcı ve KDV indirimleri süresi 31 Aralık'ta sona erecek. KDV indirimi ile ilgili konuşan İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, "Konutta hiçbir zaman bu kadar fırsat aynı anda sunulmadı. Ev alacaklar bu teşvikleri kaçırmamalı" dedi..

Konut KDV indirimi 2019!

Konutta KDV indirimleri gayrimenkul sektörünü hareketlendirdi. İndirimler ise yıl sonunda sona erecek.

Konutta son fırsatlar! KDV ve tapu harcı indirimleri yıl sonunda bitiyor!

Konut piyasasında kredi faizlerinde düşüş yaşanması ile hareketlenme başladı. Şu anda düşük faizin yanı sıra KDV ve tapu harcı indirimleri de konut maliyetlerini oldukça aşağı çekiyor.Fakat bu indirimler için sayılı günler kaldı...

Konutta KDV indiriminde son ay!

Konutta KDV indirimleri gayrimenkul sektörünü hareketlendirdi. İndirimler ise bir ay boyunca devam edecek.

Konutta vergi indirimleri sona eriyor!

Konut, mobilya, beyaz eşya ve otomobile yapılan vergi indirimlerinde sona yaklaşıldı. 9 gün sonra yeni bir karar alınmazsa avantaj sona erecek. Eski fiyatları bulamayabilirsiniz. Acele edin...

Konutta vergi indirimiyle olumlu yatırımcı algısı oluşuyor!

BİST, geçen hafta 88.500'lere geriledi. Bu arada otomotiv, beyaz eşya, mobilya ve konutta vergi indirimi haberi geldi. Peki, vergi indirimleri kimleri etkileyecek?

Konutta vergi indirimi 1 Ekim'de sona eriyor!

Konutta vergi indirimi 1 Ekim 2017 tarihinde sona erecek. Süresi dolacak olan vergi indirimleri ve bu çerçevede konut satışlarında uygulanan KDV oranları hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor.

Bakanlar Kurulu'ndan konutta KDV düzenlemesi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Mobiliyum AVM ve Mobilya Vadisi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında açıklamalar yapan Müezzinoğlu, Bakanlar Kurulu'nun konutta KDV oranlarında düzenleme yaptığını söyledi ve indirimleri açıkladı.

Konutta sonbahar kampanyası başladı!

Kurban Bayramı'nı kapsayan 9 günlük tatilde İstanbul'da kalanlara kampanyalar hazırlandı. Düşük faizden peşinatsız alıma farklı seçenekler sunan kampanyalar haftasonu da sürecek.

Koçtaş'ta dev sonbahar fırsatları devam ediyor!

Koçtaş'ta dev sonbahar fırsatları devam ediyor. Evini ve hayatını güzelleştirmek isteyenlerin adresi Koçtaş, yeni sezon dekorasyon ürünlerinin de içerisinde bulunduğu birçok üründe yüzde 70’e varan indirimler sunuyor.

konutta sonbahar indirimleri Haberi

konutta sonbahar indirimleri

Gayrimenkul yatırımcıları, bu sonbaharda birbirinden uygun ödeme koşullan ile ev sahibi olma imkanı sunuyor. Kişiye özel ödeme seçenekleri ile hemen her bütçeye hitap eden konut yatırımcıları, birikimi olmayanları hiç peşinatsız ya da düşük peşinatla, banka kredisine girip risk almak istemeyenleri de vade farksız taksitle evlendiriyor. 


KARTAL ROYAL GARDENDE ÖN SATIŞTA % 30 İNDİRİM 


Bu kapsamda, Royal Garden projesinde yüzde 30 ön satış indirimi yapılıyor. Royal Garden Kartal kampanya kapsamında ayrıcı 30 ay yüzde o faizle imkanı da sunuluyor, Kartal'da inşa edilen Kartal Royal Garden 2 blokta 374 konuttan oluşuyor. Fiyatları l+l dairelerde 255 bin TL'den, 2+1 dairelerde 355 bin TL'den, 3+1 dairelerde ise 555 bin TL'den başlıyor. 


MAHAL SANCAKTEPE 

Hemen teslim 2+1 daire 216 bin lira 


Mahal Sancaktepe projesinde hemen teslim konutlara hiç peşinatsız...