05 / 05 / 2024

konutta tarihi kampanyaya katılan firmalar

konutta tarihi kampanyaya katılan firmalar

Konut piyasasında Emlak Konut projeleri, TOKİ ve firmalar çeşitli kampanyalarla furya başlattı. Ekonomi yönetimi de bu kampanyalara destek verdi. Sektör temsilcileri gelecekten umutlu. Özellikle yabancıya yapılan konut satışlarının rekor kırması bekleniyor.

Konutta fiyat indirimi için düğmeye basıldı! O projenin tarihi belli oldu Cumhurbaşkanı açıklayacak

Hükümet konut piyasasında aşırı artan fiyatları yakından incelediğini açıklamıştı. Yüksek kiraların önüne geçmek için çalışma başlatıldı. Çalışmanın son düzenlemeleri yapıldı. Konutta yüksek kira artışlarını düzenleyen proje Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak.

Konutta tarihi rekora son 1 ay!

Türkiye’de Kasım ayında yapılan konut satışı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 18.7 azalarak 112 bin 483 oldu. Fakat yılın 11 ayındaki satışlar, 2019 yılının tamamında yapılan satışları geride bıraktı.

Altan Elmas: Konutta tarihi rekor geldi!

KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas Türkiye genelinde konut satışları 2020 Temmuz verilere hakkında değerlendirmede bulundu.

Düşük faizli kampanya konutta tarihi rekorlar getirdi!

Kamu bankalarının düşük oranlı destek kredisi başta olmak üzere sektörel kampanyalar ve normalleşme adımları konut satışlarında rekorları da beraberinde getirdi.

KİPTAŞ'tan konutta tarihi kampanyaya 4 projeyle destek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan KİPTAŞ, “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına 4 projesiyle destek verdiğini açıkladı. Kampanya Vaditepe Gölevleri, Venezia Mega, 5. Levent Güzeltepe ve Maltepe Evla Park projelerini kapsıyor. 

Konutta yabancılara satışta tarihi rekor!

Kur artışı, yabancılar ve gurbetçiler için Türkiye’yi cazip hale getirince konutta yabancılara satışta tarihi rekor kırıldı...

Next Level Çayyolu teslim tarihi!

Next Level Çayyolu teslim tarihi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 500 milyon TL yatırım bedeline sahip projede 429 konutta 3+1’den, 7,5+2’ye kadar 92 farklı daire tipi sunuluyor.

Konutta tarihi kampanyaya sahibinden sitesinden destek!

sahibinden sitesinden, "Türkiye İçin Kazanç Vakti" sloganıyla başlatılan kampanyaya destek verdiğini açıkladı. Kampanya ile sektörün hareketlenmesi bekleniyor. 

Konutta yeni kampanyaya yoğun ilgi!

Emlak Konut tarafından başlatılan ‘Türkiye İçin Kazanç Vakti’ kampanyasına ev sahibi olmak isteyenler yoğun ilgi gösterdi. Emlak Konut GYO'nun yeni ve büyük bir kampanyaya daha başlayacağı iddia edildi.

Konutta tarihi kampanya hızlı başladı!

Konutta tarihi kampanya açıklandığı anda vatandaş soluğu satış ofisinde aldı. Ziyaretçi sayısı iki günde 10 bini aştı. Ev alıcıları borcunu erken kapama indirimine koştu

Daha güçlü ekonomi için konutta indirim kampanyası!

Daha güçlü ekonomi için konutta indirim kampanyası başladı ve 31 Ekim'e kadar devam edecek. Kampanyaya başvuru yapmak isteyenlerden herhangi bir şart aranmıyor...

Konutta tarihi indirim kampanyası 2018!

Konutta tarihi indirim kampanyası 2018 yarın başlayacak ve 31 Ekim'e kadar devam edecek. Yüzde 10 indirim ve 0,98 faiz oranı ile vade yapılan kampanya ile herkes ev sahibi olabilecek...

Kuzu Grup'tan konutta dev kampanyaya destek!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve Üst Yöneticisi (CEO) Özen Kuzu, Kuzu Grup'un, SeaPearl Ataköy ile konutta dev kampanyaya destek olduğunu söyledi. 

konutta tarihi kampanyaya katılan firmalar Haberi

konutta tarihi kampanyaya katılan firmalar

Türkiye istatistik Kurumu (TÜÎK) verilerine göre, Türkiye genelinde geçtiğimiz Temmuz ayında 123 bin 878 adet konut satışı gerçekleşti. Temmuz ayı yılbaşından bu yana, en çok konut satışı yapılan ay olarak kayda geçti. Mayıs ve haziran aylarında bankaların uyguladığı yüzde 0.98’lik konut kredisi faiz oranı ve müteahhitlerin başlattığı yüzde 20 indirim kampanyası temmuzda sona ermişti.

Öte yandan, tatil dönemi olması nedeniyle temmuzda ekonomik aktivite oldukça düşük seyretti. Para dergisinden Okhan Şentürk ve Ayşegül Küçükkurt'un hazırladığı habere göre, buna rağmen son beş yılın temmuz ayı konut satışları incelendiğinde, en fazla satış bu yılın temmuz ayında gerçekleşti. Temmuz ayı konut satışlarında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 6.9 oranında yükseliş gözlendi.

SATIŞLAR NEDEN ARTTI?


Faiz oranlarının artmasına, kampanyanın da sona ermesine rağmen,...