28 / 08 / 2024

Konutta yüzde 25 indirim

Konutta yüzde 25 indirim

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün güçlü markası AB Grup İnşaat’ın hem Türkiye hem de Yunanistan’daki projelerinde yüzde 25 indirim kampanyası devam ediyor. 

Resmen açıklandı! Konutta yüzde 25 düşüş

TÜİK verilerine göre, Türkiye genelinde konut satışları Ekim ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 25,3 azalarak 102 bin 660 adet olarak kaydedildi. 2. el satışlar da yüzde 26,7 oldu.

Konut fiyatları 2019'da yüzde 25 artacak!

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, 2019 yılında konut fiyatlarının yüzde 25 artacağını söyledi. Durbakayım, konutta fırsat ayı olduğunu söyleyen Durbakayım, ev almak için en uygun zaman olduğunu ifade etti.

Teknik Yapı’dan yüzde 25 kazanç fırsatı!

Teknik Yapı, ekonomiyi canlandırmak için iki bakanlığın başlattığı çalışmaları birleştirerek konutta indirim kampanyası başlattı. Kampanya, daire almak isteyenlere yüzde 25 avantaj fırsatı sunuyor.

Konutta yüzde 25 indirime ilgi büyük!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün güçlü markası AB Grup İnşaat’ın hem Türkiye hem de Yunanistan’daki projelerinde yüzde 25 indirim kampanyası devam ediyor. 

Moment İstanbul'da yüzde 25 prim garantisi!

Demir-çelik sektörünün önde gelen üretici ve ihracatçıları arasında yer alan Coşkun Group çatısı altında faaliyetlerini sürdüren AC Yapı, Moment İstanbul projesi için yüzde 25 prim garantisi kampanyası düzenliyor

AC Yapı Moment İstanbul'da yüzde 25 prim garantisi!

Demir-çelik sektörünün önde gelen üretici ve ihracatçıları arasında yer alan Coşkun Group çatısı altında faaliyetlerini sürdüren AC Yapı, Moment İstanbul projesi için yüzde 25 prim garantisi kampanyası düzenliyor.

Moment İstanbul'da yüzde 25 prim garantisi!

AC Yapı, Kartal’da yükselen Moment İstanbul projesinde yüzde 25 prim garantisi fırsatı sunuyor. İstanbul’un getiri potansiyeli en yüksek konut projelerinden biri olarak gösterilen Moment İstanbul’daki fırsat, 30 Kasım’a kadar geçerli olacak.

TOKİ Maşuk ve Palandöken'de emekliye yüzde 25 kontenjan ayırdı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), emekliler ve dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmak için yürüttüğü faaliyetleri hızlandırdı. Satışa sunulan konutlarda emeklilere yüzde 25 oranında kontenjan ayrıldı.

Teknik Yapı projelerinin yüzde 25'ini Anadolu'da gerçekleştirecek!

Teknik Yapı, Anadolu'ya açılma hamlesi başlatırken Evora projesindeki konsepti Denizli'ye taşıyacak. Projelerinde satışların yüzde 25'ini Anadolu'ya gerçekleştiren Teknik Yapı, yeni şehir arayışını sürdürüyor.

TANAP yüzde 25 daha ucuz inşa edilecek!

Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi SOCAR Başkanı Rövneg Abdullayev, Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı (TANAP)'ın yüzde 25 daha ucuz maliyetle inşaatının tamamlanacağını söyledi. İşte açıklaması...

Moment İstanbul'da yüzde 25 kar garantisi kampanyası!

Moment İstanbul'da yüzde 25 kar garantisi kampanyası için son gün 30 Kasım olarak belirlendi. Projede daire fiyatları 319 bin TL'den başlıyor.

TOKİ'den emeklilere yüzde 25 kontenjan müjdesi!

TOKİ, emeklilere şu ana kadar 3 bin 635 konut teslim etti. Emekliler için 37 ilde konut projesi yürüten TOKİ, arazi sıkıntısının yaşandığı İstanbul gibi büyük şehirlerde ise yapılan konutların yüzde 25'ini emeklilere ayırıyor.

Toya Moda'da yüzde 25 peşinatta 50 ay vade farksız ödeme imkanı!

Peşinatın yüzde 5 olduğu ilk 15 taksidini Toya Yapı’nın üslendiği 120 ay banka kredili ödeme planının yanı sıra, Toya Yapı fırsatıyla yüzde 25 peşinat ile 50 ay vade farksız ödeme imkanı da sunuyor.

Konutta yüzde 25 indirim Haberi

Konutta yüzde 25 indirim

Durgunluk yaşayan inşaat sektörünü hareketlendirmek adına hükümetin KDV ve tapu harcında indirimler yaparak elinden geleni yaptığını dile getiren AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak bizde devletimizin sağladığı indirimlere maksimum derecede katkı sağlamak için yüzde 25 indirim uygulamaya karar verdik. Şu ana kadar olumlu geri dönüşler aldık ve kampanyaya ilginin yüksek olduğunu söyleyebiliriz ” diye açıklama yaptı. 

Kaçırılmayacak fırsat

Bankaların da faiz oranlarını yüzde 1’in altına çekerek hükümetin girişimine destek verdiğini dile getiren Bayrak, “Biz de yaptığımız yüzde 25 indirim ile İstanbul Nişantaşı’ndaki Bayrak Konakları, Eyüp’teki Esenpark Evleri, Yenibosna’daki AB Yaşam Evleri ve Bahçeşehir’deki projemizde yer alan dairelerimizi cazip fiyatlarla satışa çıkardık. Yurt dışında ise Yunanistan’ın Atina kentinde ve İngiltere’nin Başkenti Londra’daki lüks konut projelerimizde de dairelerimiz cazip fiyatlardan satılmaya...