05 / 05 / 2024

konutu kadın beğeniyor erkek alıyor

konutu kadın beğeniyor erkek alıyor

Konut satın alma sürecinde kadınların dediği oluyor! Kadınlar, mutfak kullanışlı mı, odalar yeterince büyük mü, konut planı doğru mu gibi detayları değerlendirirken, erkekler ödeme bölümüyle ilgileniyor!

Kadın girişimcilere 5 yıl içerisinde 100 milyar TL finansman!

İş Bankası, "Kadının Güçlenmesi Bildirgesi" ile kadın işletmecilere beş sene içerisinde 100 milyar TL tutarında finansman sağlayacağını taahhüt etti. Banka, geçen ay itibarıyla kadın girişimcilere 15,9 milyar TL'lik kredi desteği sağladı.

Konutu kadın seçiyor, tapusunu erkek alıyor!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, gayrimenkul seçimlerinde kadınların, tapu tescilinde ise erkeklerin baskın olduğunu söyledi..

Elbistan'a Kadın Kültür ve Yaşam Merkezi geliyor!

Elbistan Kaymakamlığı ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı işbirliğinde ilçeye Kadın Kültür ve Yaşam Merkezi yapılacak. Akkoyun, Büyükşehir Belediyesi ile ortak sürdürülen çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi.

Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin yüzde 55'i tamamlandı!

Zeminindeki çatlaklar nedeniyle yapımı aksayan Batman yeni Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi temelinin yüzde 50’si tamamlandı

Zehnder yeni tasarımlarını mimarların beğenisine sunacak!

30’dan fazla ülkede faaliyet gösteren Zehnder’in benzersiz tasarıma ve fonksiyonelliğe sahip Yucca& Yucca Asym, radyatörleri mimarların beğenisini kazanacak.

Manisa Kadın ve Çocuk Hakları Merkezi açıldı!

Manisa'da şiddet gören kadın ve çocukların başvurabilmesi ve adli işlemlerinin daha hızlı yapılarak sonuçlandırılması amacıyla baro tarafından Kadın ve Çocuk Hakları Merkezi açıldı.

Söke Güngör Pura Kadın Anı Parkı törenle açıldı!

Söke Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve Çeltikçi Mahallesi Morkent Evleri yanında bulunan Güngör Pura Kadın Anı Parkı törenle açıldı.

Van'da Kadın İş Hanı Projesi hayata geçiriliyor!

Van’ın Başkale Belediyesi tarafından Sebze ve Meyve Halı yıkılarak yerine yapılması planlanan Belediye Kadın İş Hanı Projesi tanıtıldı.

Başkale Kadın İş Hanı Projesi tanıtıldı!

Van’ın Başkale Belediyesi tarafından Sebze ve Meyve Halı yıkılarak yerine yapılması planlanan Belediye Kadın İş Hanı Projesi tanıtıldı. Projenin kadın emeğinin daha görünür kılınması hedefleniyor.

Batman SGK binası, Kadın Doğum Hastanesi'nde devredilsin!

Sağlık Der Başkanı Orhan Edis, Kadın ve Doğum Hastalıkları Hastanesi’nin yanında bulunan ve yıkım kararı alınan SGK lojmanlarının, Kadın Doğum Hastanesine devredilmesi tavsiyesinde bulundu.

Mersin Yenişehir'de 2. Kadın Sığınma Evi tamamlandı!

İbrahim Genç, Mersin’in ilk kadın sığınma evini yapıp teslim etmelerinin ardından, ikincisini de bitirerek hizmete hazır hale getirdiklerini belirterek, bu ay içinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne tahsis edeceklerini bildirdi

2D1 Tasarım Toplantıları’nın beşincisi düzenlendi!

2D1 Tasarım Toplantıları’nın beşincisi “2D1 Kimlik Değiştiren Yapılar” başlığıyla 3M Sponsorluğunda, 27 Ekim 2015, Salı günü Yapı-Endüstri Merkezi’nde düzenlendi.

Tekirdağ Malkara'da Kadın Sosyal Yaşam Merkezi açıldı!

Malkara Belediyesi tarafından "Kadın Sosyal Yaşam Merkezi" düzenlenen törenle hizmete açıldı. Yurdakul açılış töreninde yaptığı konuşmada Malkara'daki sorunlara çözüm üretmek adına vatandaşlarla birlikte görev yaptıkları söyledi.

konutu kadın beğeniyor erkek alıyor Haberi

konutu kadın beğeniyor erkek alıyor

Konut alımı, karar verilmesi oldukça zor bir süreç. Konutun lokasyonu, ulaşım kolaylığı ve mimari özelliklerinin yanı sıra mutfak, banyo ve oda büyüklükleri alım sürecini etkiler. Tabi ki fiyat konusu ve ödeme kolaylıkları da tercih sürecinde büyük rol oynar.


Kadınların günlük yaşamında önemli rol oynayan mutfakta kalite ve teknolojiyi bir araya getiren Elit Royal Residence projesini hayata geçiren Elit Yapı'nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, konut alımı konusunda kadınların eşlerinden bir adım daha öne çıktığını ifade etti.


Alım sürecinde kadınların her zaman son kararı verdiğine işaret eden Yıldızhan, "Kadınlar daha detaycı olduğu için, konutların her ayrıntısını dikkatle inceliyorlar. Mutfak kullanışlı mı, odalar yeterince büyük mü, konut planı doğru mu gibi detaylar kadınların daha çok dikkatini çekiyor. Tabi ailenin bütçesini de bildikleri için...