18 / 05 / 2024

Konya 44 mahalle imar revizyonu

Konya 44 mahalle imar revizyonu

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, ‘Mahallemizde Başkan Var ’ projesi kapsamında ilçe genelindeki mahalleleri ziyaret etti. Toru, yerel seçimlerin ardından muhtarlarla bir araya gelerek tüm bölgelerin sorunlarını konuştuklarını söyle

Konya Karatay Sedir Park Konutları için ön başvurular başladı! Konya'da 600 konutluk dev proje!

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca yaptığı açıklamada Konya'da 44.toplu konut projesi olan 600 dairelik Karatay Sedir Park Konut Yapı Kooperatifi için başvuruların başladığını söyledi.

TOKİ'den Konya'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Konya ili, Akşehir İlçesi, İstasyon Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası; Yeni Mahalle 16 Derslikli Eğitim Binası; Ortaköy Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Konya'ya 3 yeni okul müjdesi!

Konya ili, Akşehir İlçesi, İstasyon Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası; Yeni Mahalle 16 Derslikli Eğitim Binası; Ortaköy Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi (E-İhale) ihalesi 8 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Konya'ya 831 yeni dükkan! İhalesi bugün!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 1.Etap 45 Adet Sanayi Yapısı (786 Sanayi Dükkanı), 4 Adet Ticari Yapı (44 Adet Ticari Dükkan), 1 Adet Giriş Takı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Konya Karatay'a 831 yeni dükkan! İhalesi yarın!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 1.Etap 45 Adet Sanayi Yapısı (786 Sanayi Dükkanı), 4 Adet Ticari Yapı (44 Adet Ticari Dükkan), 1 Adet Giriş Takı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Konya Karatay'a 831 yeni dükkan!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 1.Etap 45 Adet Sanayi Yapısı (786 Sanayi Dükkanı), 4 Adet Ticari Yapı (44 Adet Ticari Dükkan), 1 Adet Giriş Takı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 12 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

Konya'da Mayıs ayında bin 250 konut satıldı! 

Türkiye genelinde konut satışları 2020 Mayıs ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 44,6 azalarak 50 bin 936 olarak kaydedildi. Konya'da ise Mayıs 2020'de bin 250 konut satışı gerçekleşti.

Selçuklu Kosova Mahalle Konağı tamamlanıyor!

Konya’nın merkez ilçesi Selçuklu'da inşa edilen Kosova Mahalle Konağı'nda sona gelindi. 5 milyon TL’ye mal olacak binanın yüzde 90'ı tamamlandı.

Konya Selçuklu'ya yeni mahalle konağı inşa ediliyor!

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda Kosova Mahallesi’nde yapımına başlanan mahalle konağında çalışmalar sürüyor.

Türk Kızılayı'ndan Konya'da inşaat ihalesi!

Türk Kızılayı Konya Şube Başkanlığı, Konya İli Karatay İlçesi 37 Mahalle'de bulunan arsa üzerine konut inşaatı yapım işini ihale edecek. İşin süresi 31 Aralık 2018 olarak belirlendi.

Konya Buhara Mahalle Konağı için inşaat başladı!

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından Buhara Mahallesine kazandırılacak mahalle konağının inşaat çalışmalarına başlandı.

Konya'ya 9.7 milyon TL'lik yol yatırımı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Bozkır İlçesi’nin altyapısı ve malzeme kalitesi ile örnek 73 kilometre mahalle yolunun tamamladı, yolların toplam maliyeti 9.7 milyon lira oldu.

Konya Yunak'a 9,5 milyonluk yol yatırımı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yunak'ta hayata geçirdiği 36 kilometre mahalle yolunu tamamlarken 48 kilometrelik kısımda çalışmaları sürdürüyor.

Konya 44 mahalle imar revizyonu Haberi

Konya 44 mahalle imar revizyonu

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, ‘Mahallemizde Başkan Var ’ projesi kapsamında ilçe genelindeki mahalleleri ziyaret etti.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, başkan yardımcıları ve müdürler ‘Mahallemizde Başkan Var’ sloganıyla ilçe genelindeki mahallelerin sorunlarını dinlemeye devam ediyor. İlk olarak Yorgancı, Durunday ve Çandır Mahalleleri’ne ziyaret gerçekleştiren ekibin bir sonraki durağı Batı Hadimi, Doğu Hadimi ve Arif Bilge mahalleleri oldu. Selim Sultan Spor Tesisleri’nin bahçesinde gerçekleşen program yoğun bir katılımla gerçekleşti.


“EKSİKLİKLERİ YERİNDE TESPİT EDİYORUZ”

İlçe genelindeki mahalleleri ziyaret ederek eksikleri yerinde tespit etmeye çalıştıklarına işaret eden Başkan Fatma Toru, “Meram’daki mahallelerimize misafir olarak, geçmiş görev süremizde gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz projeler hakkında vatandaşlarımıza bilgiler vermeyi arzu ettik. Bu programlar kapsamında hemşehrilerimizin isteklerini dinleyerek eksikleri daha iyi tespit edeceğiz ve hizmete dönüştürme...