05 / 05 / 2024

Konya asfalt

Konya asfalt

Karapınar'da mahallelerde, Konya Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesince yapılan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Konya Büyükşehir'den asfalt rekoru!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, asfalt çalışmaları devam eden Karaman Caddesi’nde incelemelerde bulundu.

Konya Hadim'e 3.6 milyonluk yatırım!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Hadim'deki 3 ana caddeyi altyapısı, kaldırımı, refüjü, bisiklet yolu ve kaliteli asfaltıyla örnek hale getirdi.

Konya Güneysınır'da 5,9 milyon liralık ana cadde yatırımı yapıldı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Yeni Büyükşehir Yasası ile Güneysınır ilçesindeki düzenlemede 16,3 ton asfalt kullanıldığını ve 9 bin metrekare tretuvar yapıldığını belirtti. Akyürek yatırımın 5,9 milyon liraya mal olduğunu söyledi.

Konya Emirgazi’ye 8,1 milyon liralık yol yatırımı!

Konya genelinde mahalleri birbirine bağlayan yollarda asfalt çalışmaları yapan Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası Emirgazi İlçesi’ne 8,1 milyon liralık mahalle yolu yatırımı gerçekleştirdi.

Konya Meram’da asfalt rekoru!

Farklı alanlarda önemi proje ve yatırımlara imza atan Meram Belediyesi, asfalt ve altyapı hizmetlerinde de büyük başarı sağladı.

Konya Sarayönü'ne 6 milyonluk cadde!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Sarayönü’nde yaptığı prestij cadde düzenlemelerini tamamladı. 6 caddede gerçekleşen düzenlemelerde 25 bin ton asfalt kullanılırken 6 milyon lira harcandı.

Konya Karapınar'da yollar asfaltlanıyor!

Karapınar'da mahallelerde, Konya Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesince yapılan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Konya Ereğli'ye 8 milyonluk 5 prestij cadde!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ereğli’ye değeri 8 milyon lirayı geçen prestij caddeler kazandırdıklarını söyledi. Alt yapısı tamamlanan caddeler kaldırımı, refüjü, bisiklet yolu ve kaliteli asfaltı ile örnek hale geldi.

Konya Ali Ulvi Kurucu Caddesi yenileniyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ankara Caddesi’ni Mevlana Kültür Merkezi’ne bağlayan Ali Ulvi Kurucu Caddesi’nde asfalt çalışması yapıyor. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı caddede geceleri son kat asfalt serimi yapılırken; trafik gündüzleri kontrollü olarak sağlanıyor.

Konya Tuzlukçu prestij caddelerine kavuştu!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Tuzlukçu’da gerçekleştirdiği prestij cadde çalışmalarını tamamlayarak ilçeye asfaltı, kaldırımı, refüjü ile örnek caddeler kazandırdı.

Konya Büyükşehir'den asfalt rekoru!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, asfalt çalışmaları devam eden Karaman Caddesi’nde incelemelerde bulundu.

Konya Meram'da asfalt çalışmaları yapılıyor!

Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin farklı mahallelerinde asfalt serimi, parke-bordür ve altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Saadet Mahallesi Araböldüren Caddesi’nde sıcak asfalt serimi çalışmaları tamamlandı.

Konya Ereğli'nin yollarına 4,5 milyonluk yatırım!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ereğli İlçesi’nin 8 mahallesini birbirine bağlayan 44 kilometrelik grup yolunun 19 kilometresinde asfalt sathi kaplama çalışmasını tamamladı, kalan 25 kilometrede çalışmalar devam ediyor. Yolun yatırım maliyeti 4,5 milyon lira.

Konya'nın 31 ilçesinin yol standardı yükseliyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Yeni Büyükşehir Yasası ile Konya il sınırları içindeki 31 ilçe ve mahalleye dönüşen eski köy ve beldelerde bu yıl için planlanan asfalt çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Konya asfalt Haberi

Konya asfalt

Karapınar'da mahallelerde, Konya Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesince yapılan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.


Karapınar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yağmur suyu drenaj hattının döşenmesinden sonra Büyükşehir ve Karapınar belediye ekipleri tarafından TOKİ alt geçidi ile Zafer Caddesi'nde asfalt dökme işlemleri yapıldı. Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, yaptığı açıklamada, vatandaşlara en iyi hizmeti sunma gayretinde olduklarını belirterek, "Büyükşehir Belediyesi desteğiyle daha önce İnci, Eşeli, Ahmet Hamdi Mutlu Caddesi, Zafer Caddesi’nin bir kısmı, Ayırt Caddesi Karatay ve Ay Sokak, Adalet Mahallesi Yeni Sanayi Sitesi yolu, Sandıklı Mahallesi Cengiz Topel ve Aydınlık caddelerinde sıcak asfalt çalışması tamamlanmıştı. Şimdi de TOKİ alt geçiti ve Zafer Caddesi'nde sıcak asfalt çalışması başlatıldı." ifadelerini kullandı.


Konya...