17 / 05 / 2024

Konya Ata Termal Otel

Konya Ata Termal Otel

Konya'nın Ilgın'daki Ata Termal Otel'in, 5 yıldızlı otel konforunda hizmet vereceği bildirildi. İbrahim Oral, gazetecilere yaptığı açıklamada, 10 yıldır özel müstecir tarafından hizmet veren oteli belediye olarak devir aldıklarını söyledi.

Ong Termal Turizm Otelcilik Pazarlama İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ong Termal Turizm Otelcilik Pazarlama İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güray Öngen tarafından kuruldu.

Karatay Termal Tatil Köyü hizmete açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, dünyada turizm alışkanlıklarının değiştiğini anlattı. Kurum, "Konya'nın üstü insanlığa nasıl tarihi, kültürel, manevi şifalar sunuyorsa, altı da termal kaynaklarıyla sıcak sularıyla insanlığa şifa sunuyor'' diye konuştu.

Konya Sahip Ata Katlı Otoparkı yıkılıyor!

Konya’nın en büyük Kentsel Dönüşüm projeleri arasında bulunan Şükran Mahallesi’nde ve Sahip Ata Katlı Otoparkında yıkım çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Uşak termal tesis yatırımında marka olacak!

Ege Bölgesi’nde Afyonkarahisar, Denizli, Manisa ve Kütahya gibi termal sular açısından Türkiye’nin en zengin illerinin ortasında yer alan Uşak, komşularını geçmek için atağa kalktı. Uşak’ın şifalı suları, belediyenin tesislerinde hastalara umut oluyor

Temaşehir Konya lansmanı 26 Ekim'de!

Emlak Konut GYO’nun Anadolu’daki konut atağının en önemli adımlarından olan ve Konya’daki ilk ve tek gelir paylaşımı modeliyle yapılan ‘Temaşehir Konya’ projesi 26 Ekim Çarşamba günü lanse ediliyor.

Temaşehir Konya'nın tasarımı gün yüzüne çıkıyor!

Emlak Konut GYO’nun Anadolu’daki konut atağının en önemli adımlarından Konya Meram’daki ‘Temaşehir Konya’ projesinin tasarım detayları gün yüzüne çıkmaya başladı. Temaşehir, Konya’daki ilk ve tek gelir paylaşım modeliyle yapılan proje olacak.

Konya Ata Termal Otel hizmete açıldı!

Konya'nın Ilgın'daki Ata Termal Otel'in, 5 yıldızlı otel konforunda hizmet vereceği bildirildi. İbrahim Oral, gazetecilere yaptığı açıklamada, 10 yıldır özel müstecir tarafından hizmet veren oteli belediye olarak devir aldıklarını söyledi.

Obam Termal doluluk oranını yüzde 75'e çıkartacak!

Obam Termal Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Demirbaş, 2.5 yılda 2 milyon liralık yatırım yaptıklarını söylerken 2015 yılında tanıtım atağına geçeceklerini, doluluk oranlarını ise yüzde 75’e yükseltmeyi hedeflediklerini kaydetti...

Sağlık turizmi atağına iş dünyasından destek!

Sağlık turizmi atağına iş dünyasından destek geldi. Başbakan Davutoğlu'nun açıkladığı, termal turizmde 2018'e kadar 100 bin yatak kapasitesine ulaşılması hedefinin yer aldığı eylem planına iş dünyasından destek geldi.

Denizli termal sağlık turizminde atağa geçti!

Dünyada, yılda 100 milyon kişinin faydalandığı termal sağlık hizmetlerinde termal kaynaklarıyla antik çağlardan bu yana şifa kaynağı olan Pamukkale'nin yatırımlar ve tanınırlığının arttırılmasıyla 'termal sağlık merkezi' haline gelmesi hedefleniyor.

İlhan Yerlikaya:Konya'daki termal su kaynaklarını araştırıyoruz!

İlhan Yerlikaya, ilçeye bağlı Meydanlı köyü civarında termal suyun çıkarıldığı bölgeyi gezdi. Yerlikaya'ya, Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Nuri Ödük, AK Parti İl Teşkilatından Musa Arat ve AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Emekli de eşlik etti

Narven Termal Kasaba Bolu'da yükseliyor!

Bolu'da 250 milyon dolarlık dev yatırım heliyor. 250 milyon Dolarlık dev bir yatırımla inşa edilen, Türkiye'nin ilk tatil kasabası Narven Termal Kasaba, Karadeniz’in de en büyük turizm atağı...

Karakoç Payamlı Termal Sağlık Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Karakoç Payamlı Termal Sağlık Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi 15 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile kuruldu. Şirketin adresi; Barbaros Mah. Ak Zambak Sk. N.3A Uphill Cort Sitesi A1-B Blok D.137 Ataşehir - İstanbul...

Konya Ata Termal Otel Haberi

Konya Ata Termal Otel

Oteli, 8 aylık hummalı bir tadilat çalışmasından sonra sezona hazır hale getirdiklerini belirten Oral, şunları kaydetti:


"Otelimiz hizmet vermeye bugün başladı. Tadilat sürecinde otelin iç ve dış mekanları tamamen yenilendi. Otelimiz 90 oda 235 yatak kapasitesine sahip. İçerisinde 5 yıldızlı otellerde bulunan bütün üniteler var. Oteli, gelen misafirlerin gönül rahatlığı ile kalabilecekleri, aynı zamanda şifa bulabileceği, memnun ayrılacağı bir konsepte dönüştürdük. Daha önce farklı bir isimle işletilen otele biz Alaaddin Keykubad döneminde ilçemize ilk Türk Hamamını yapan Selçuklu'nun son veziri azamı 'Sahip Ata'nın ismini verdik. Otelde sabah kahvaltısı ve akşam yemeği açık menü olarak verilecek. İlk hedefimiz 'şifa' dağıtan suyumuzun iyi tanıtmak ve ulaştırabileceğimiz her insana ulaşıp Ilgın'da dünya kalitesinde bir termal suyun bulunduğunu aktarmaktır."


Yeni...