09 / 05 / 2024

Obam Termal doluluk oranını yüzde 75'e çıkartacak!

Obam Termal doluluk oranını yüzde 75'e çıkartacak!

Obam Termal Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Demirbaş, 2.5 yılda 2 milyon liralık yatırım yaptıklarını söylerken 2015 yılında tanıtım atağına geçeceklerini, doluluk oranlarını ise yüzde 75’e yükseltmeyi hedeflediklerini kaydetti...



Obam Termal  Resort Otel Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Demirbaş, 2.5 yıl önce faaliyete geçirdikleri otelin bölgesinde tek olma özelliğine sahip olduğunu belirtirken konuklarına vaat ettikleri sessiz ve sağlıklı tatilin kendilerini bölgede ayrıştırdığını söyledi.


2015’TE  TANITIM ATAĞINA GEÇECEĞİZ


Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde konumlanan otel hakkında bilgi veren Demirbaş, 2012 yılının kendileri için kuruluş çabaları şeklinde geçtiğini, 2013’ün toparlanma yılı olduğunu, 2014’ün hızlanma süreci geçirdiğini, geri dönüşlerin ise 2015 yılında alınacağını hatırlattı. Son olarak katıldıkları MÜSİAD Uluslararası Fuarı’nın Obam Termal’e artı değer kattığını belirten Demirbaş, “Otelimizin tanıtımını yaparken dışarıdaki müşteriye de ulaşmış olduk. Fuarda bilhassa Libyalı ve Iraklı firmalar Obam’a yoğun ilgi gösterdiler. Bu temasla birlikte Arap turistlerin de tercihi olacağımızı söyleyebilirim” dedi.


2 MİLYON LİRALIK YATIRIM YAPILDI


Obam Termal’de yürüyüş yollarının üçe katlandığını, çim sahaların yakında hizmete gireceğini, güzellik merkezini geliştirdiklerini ve içte ve dışta çocuk alanlarını büyüttüklerini kaydeden Demirbaş şöyle devam etti: “Kurulduğumuz günden bu yana 2 milyon liralık yatırım yaptık. Bizi seçen konuklarımız kuş seslerinin tınısına kendilerini kaptırırken sessizlikle terapi oluyorlar. Temiz orman havası ve yeşilin tüm tonları konuklarımız için vazgeçilmez. Yakın çevremiz İstanbul, Bursa, Adapazarı ve  İzmir  başta olmak üzere otelimize olan ilgi artış gösteriyor.”


Türkiye’de Termal otel bağlamında doluluk oranının ortalama yüzde 60’larda olduğunu söyleyen Demirbaş, “Önümüzdeki yıl otelimizdeki doluluk oranını yüzde 75’lere çıkarmak istiyoruz. Özel konuklarımıza yönelik özel sunumlarımız var. Bu da bizi rakiplerimizden farklı kılıyor. Her sayıda toplantıya hitap edecek 4 adet toplantı salonumuz var. Bizi seçen konuklarımızın otelimizde daha fazla vakit geçirmelerini sağlayacak tesisleşme adımı ve sosyal aktivitelerle hedefimize daha kolay ulaşacağımızı düşünüyoruz” dedi. Obam Termal’de şuan itibariyle 58 personelin istihdam edildiğine vurgu yapan Oğuzhan Demirbaş, “Doluluk oranlarımız hedeflediğimiz ölçüye ulaşırsa istihdamımız da artış gösterecek. Kendisini dinlemek isteyenlerin tercihi olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


Yeni Akit


Geri Dön