28 / 04 / 2024

Lokman Hekim hisse oranını yüzde 95'e yükseltiyor!

Lokman Hekim hisse oranını yüzde 95'e yükseltiyor!

Lokman Hekim Engürüsağ Sağlık, Turizm, Eğitim Hizmetleri ve İnşaat Taahhüt A.Ş, Engürüsağ Genel Ticaret İşleri Ltd.Şti.'ndeki Bülent AKTAŞ'a ait hisseyi alarak hisse oranını yüzde 95'e yükseltmeyi planlıyor...




Lokman Hekim Engürüsağ Sağlık, Turizm, Eğitim Hizmetleri ve İnşaat Taahhüt A.Ş'nden yapılan açıklama şöyle:


Yönetim Kurulumuzun 28.08.2013 tarih ve 46 numaralı kararına istinaden bağlı ortaklığımız Engürüsağ Genel Ticaret İşleri Ltd.Şti. ' ndeki Sayın Bülent AKTAŞ 'a ait nominal bedeli 3.750.000 Irak Dinarı olan  % 25 hissenin nominal değeri üzerinden Lokman Hekim Engürüsağ Sağlık, Turizm, Eğitim Hizmetleri ve İnşaat Taahhüt A.Ş.  'ye devir alınmasına dair Hisse Devir Sözleşmesi ("Sözleşme") imzalanmıştır. Hisse Devri Sözleşme' de yer alan izinlerin tamamlanmasını müteakip gerçekleşecektir. 

Hisse alımı sonucunda Şirketimizin Bağlı ortaklığımızdaki hisse oranı % 95 'e yükselecektir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.


Ayrıca Lokman Hekim Orta Anadolu Sağlık ile anlaşmaya varılamadığını da şu şekilde belirtti:


25.06.2013 tarihinde yapılan özel durum açıklaması ile kamunun bilgisine sunulduğu üzere, Merkezi Nevşehir 'de bulunan  Orta Anadolu Sağlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile her türlü yatırım, işbirliği imkanlarının tespiti ve gerekli belgelerin incelenmesini teminen gizlilik sözleşmesinin imzalandığı duyurulmuştu. 


Yukarıda yazılanlar kapsamında yapılan görüşmeler anlaşmaya varılamadan sonlanmıştır.


Kamuoyunun bilgisine sunarız.



Geri Dön