20 / 05 / 2024

Oğuzhan Demirbaş kimdir

Oğuzhan Demirbaş kimdir

Obam Termal Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Demirbaş, 2.5 yılda 2 milyon liralık yatırım yaptıklarını söylerken 2015 yılında tanıtım atağına geçeceklerini, doluluk oranlarını ise yüzde 75’e yükseltmeyi hedeflediklerini kaydetti...

Oğuz Atalay kimdir? Hangi üniversitede rektör olarak çalıştı? Denge Holding’de hangi alanda çalışıyor?

Oğuz Atalay ne zaman profesör oldu? Hangi ülkede çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Oğuz Atalay hakkında merak edilen her şey…

Oğuzhan Çetinsaya kimdir? İş hayatı ne zaman başladı? Hangi alanlarda rol aldı?

Oğuzhan Çetinsaya ne zaman doğdu? Hangi alanda eğitim aldı? İngiltere’de hangi konularda sertifika aldı? Çelik Halat ve Tel Sanayii’nde hangi pozisyonda görev yürütüyor? İşte Oğuzhan Çetinsaya ile ilgili merak edilen her şey...

Ebru Oğan Knottnerus kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

OdeaBank Yönetim Kurulu Üyesi, Risk Komitesi ve Ücretlendirme Komitesi Üyesi Ebru Oğan Knottnerus kimdir? Ebru Oğan Knottnerus kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Türk iş adamı ve Vakıf GYO (Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Oğuzhan Keleş: Vatandaşımızın konuta erişimi zorlaşıyor!

Dolar kurunun dalgalı seyretmesi konut fiyatlarına yansımaya devam ediyor.  İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyesi aynı zamanda Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş konut fiyatları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Murat Erenler Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Erenler Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Buğra Erenler, Murat Erenler ve Oğuzhan Yeniçeri tarafından kuruldu.

Uba Desıgn Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Uba Desıgn Mimarlık Limited Kadıköy’de 50  bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Çolak tarafından kuruldu.

İstanbullu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbullu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Acar tarafından kuruldu.

Konut fiyatlarındaki artış neden durdurulamıyor?

Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı ve İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Keleş, inşaat sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Konut fiyatlarına değinen Keleş, uygun fiyatlı konuta erişiminin imkânsız hale gelmesini tartıştıklarını belirtti...

Metapan Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Metapan Yapı Limited Şirketi Ümraniye’de  120 bin TL sermaye bedeli ile Emre    Şahin, Oğuzhan Yıldırım, Yavuz Çakmak tarafından kuruldu.

Kuşadası'ndan konut almak isteyenler çoğaldı!

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, Aydın Kuşadası'nda gayrimenkul sektörünün hareketlendiğini dile getirdi. 

Alessia İnşaat Taahhüt Elektrik Proje Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alessia İnşaat Taahhüt Elektrik Proje Ve Dış Ticaret Limited Sultanbeyli’nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Kılıç tarafından kuruldu.

Ev fiyatlarındaki artış hız kesmeyecek!

Kocaeli Müteahhitler Başkanı Oğuzhan Keleş, ev fiyatlarının artmaya devam edeceğine dikkat çekti. Keleş, "Biriken konut stoku, devam eden projeler var ama dediğim gibi faiz oranının psikolojik eşik 1’in altına gelmesi sektöre hareketlilik kazandıracak kanaatindeyiz" dedi.

Oğuzhan Demirbaş kimdir Haberi

Oğuzhan Demirbaş kimdir

Obam Termal  Resort Otel Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Demirbaş, 2.5 yıl önce faaliyete geçirdikleri otelin bölgesinde tek olma özelliğine sahip olduğunu belirtirken konuklarına vaat ettikleri sessiz ve sağlıklı tatilin kendilerini bölgede ayrıştırdığını söyledi.


2015’TE  TANITIM ATAĞINA GEÇECEĞİZ


Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde konumlanan otel hakkında bilgi veren Demirbaş, 2012 yılının kendileri için kuruluş çabaları şeklinde geçtiğini, 2013’ün toparlanma yılı olduğunu, 2014’ün hızlanma süreci geçirdiğini, geri dönüşlerin ise 2015 yılında alınacağını hatırlattı. Son olarak katıldıkları MÜSİAD Uluslararası Fuarı’nın Obam Termal’e artı değer kattığını belirten Demirbaş, “Otelimizin tanıtımını yaparken dışarıdaki müşteriye de ulaşmış olduk. Fuarda bilhassa Libyalı ve Iraklı firmalar Obam’a yoğun ilgi gösterdiler. Bu temasla birlikte Arap turistlerin de tercihi olacağımızı söyleyebilirim” dedi.


2 MİLYON LİRALIK YATIRIM YAPILDI


Obam Termal’de yürüyüş yollarının üçe katlandığını, çim sahaların...