28 / 04 / 2024

Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Türk iş adamı ve Vakıf GYO (Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...



Rıfat Demirbaş, Türk iş adamı ve Vakıf GYO (Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olarak bilinen bir isimdir. 1965 yılında Kırşehir'de doğmuş olup ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Ankara'da tamamlamıştır. 1988 yılında  Ankara  Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nden mezun olan Demirbaş, aynı üniversitenin Mimarlık Bölümü'nde yüksek lisans eğitimine devam etmiş ve 1993 yılında tamamlamıştır.

Kariyerine 1989-1994 yılları arasında Vakıflar Bankası Emekli ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı'na ait yatırım firması Obaköy AŞ'de Mimar ve Kontrol Amiri olarak başlayan Demirbaş, 1995 yılında Vakıflar Bankası Genel Müdürlüğü İnşaat ve Emlak Grup Başkanlığı'nda Y.Mimar olarak görev almıştır. Banka bünyesinde Kontrol Amiri ve müdür yardımcısı pozisyonlarında bulunan Demirbaş, aynı dönemde bankanın emlak işleriyle ilgili görevleri üstlenmiş ve emlak müdür yardımcısı olarak görev yapmıştır.


Geri Dön