12 / 05 / 2024

Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Türk iş adamı ve Vakıf GYO (Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...



2007 yılından itibaren özel ve kamu sektöründe çeşitli proje ve inşaat taahhüt işleriyle ilgili çalışmalarına devam eden Rıfat Demirbaş, evlidir ve bir kız çocuğu babasıdır. 22 Haziran 2020 tarihinde yapılan 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmiştir. Demirbaş'ın Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmesi, SPK'nın Kurumsal Yönetim Tebliği gereğince Şirket faaliyetlerini etkileyecek herhangi bir olumsuz durum oluşturmamaktadır.

Rıfat Demirbaş, geniş deneyimleriyle inşaat ve emlak sektöründe faaliyet gösteren bir profesyonel olarak Vakıf GYO Yönetim Kurulu'nda önemli bir rol üstlenmektedir. Şirketin stratejik yönlendirmelerinde ve karar süreçlerinde etkili olmakta ve başarıya katkıda bulunmaktadır. Kendisi, Vakıf GYO'nun kurumsal hedeflerine yönelik çalışmalara liderlik etmektedir ve Şirketin büyümesine ve gelişmesine katkı sağlamaktadır.


Geri Dön